Вхід | Реєстрація

Технічні кандидати в Президенти. Хто вони?

АНТИСЕМІТИ й СІОНІСТИ. СХІД і ЗАХІД – РАЗОМ!
АБО «СТЄНКА НА СТЄНКУ»: Янукович, Противсіх, Ратушняк і Бродський ПРОТИ Тимошенко Юлії й Супрун Людмили…

Я не знав про те, що вони воюють вже фронтами.
Різними фронтами. Фронтами змін, фронтами зрад, фронтами блоків, фронтами кандидатів.
Фронтами чоловіків проти фронтів жінок!
Фронт проти фронту. Як кажуть братки – «стєнка на стєнку».
Раніше мене дуже цікавило: хто ж такі вони «технічні» кандидати в гаранти українські? Хто з ким і проти кого? Які вони? Що їх єднає? Є щось у них святе? Чи думають вони про кожного маленького українця? Чи борються вони за гендерну рівність?
Коли ж це, нарешті, й де має виявитись.
І ось час настав.
….16 грудня 2009 року. Засідання представників виборчих штабів, довірених осіб кандидатів на пост Президента та членів окружної виборчої комісії територіального виборчого округу №153. Малий зал засідань Лохвицької районної Ради, розподіл квот на керівні посади в дільничних виборчих комісіях цього округу.
Гамірно! З усіх боків жваво надходять пропозиції по кандидатурах.
Особливо активно ведуть себе штабісти Януковича: у тих стоси паперу, все віддруковано, розподілено на чотири рівних купки по 410 членів ДВК у кожній купці, все вичитано. Не те, що Гриценко з Пабатом – ті жодного (!) кандидата не подали, напевно, вони не технічні, на совість українців сподіваються, а Богословвька цілих дванадцять, як апостолів, мабуть прізвище надихнуло. Далі Костенко з УНП – той 122….
Особливо гучно говорить і майже розв’язно поводять дві не дуже інтелігентні й зовсім витримані жінки від окремих бійців вічно «непочутного» кандидата в гаранти.
Але що це? Одні й ті ж самі (!?) особи пропонують до керівництва дільниць від Віктора Януковича, а також… від Василя Противсіх (колишнього Гуменюка із Блоку директора парламенту О.Волкова «КУЧМА»), від відомого антисеміта Сергія Ратушняка та… від єврея Михайла Бродського. Усі чотири претенденти «виставили» про 410 багнетів… Всього – 1640 від цього, даруйте, фронту Януковича!
Нарешті Україна, думаю, об»єдналася!
Схід і Захід разом! Радий я став, тішуся! Фотографую всіх. Тепло й радісно на душі.
Немає у нас ні ксенофобії, ні антисемітизму, яких ми дуже боялись та Олега Тягнибока і його «СВОБОДУ» все обвинувачували!
Нем-а-а! Брехня все.
«Ура-а-а-а!....», - ледве не закричав я на весь зал засідань, що усі Лохвиця почула!
…Далі берусь обома руками за голову! Отямився. Оце, думаю собі цирк на дроті, не цирк – справжнісіньких зоопарк – всі в одному фронті й такі різні за походженням, національністю та програмами.
ВОНА також не відстає - поряд з іменем Тимошенко, йде прізвище іншої кандидатки на президентське крісло Людмили тієї, що Супрун.
Тепер все стало на свої місця!
Ото-чи-ли!
Оточили всіх, не лише «свободівців», але й Арсенія з його «фронтом» та Тигипка з економічним блоком! Обложили всіх!
Ясно стало всім – з одного боку Противсіх, Ратушняк, Бродський і… Янукович, а з іншого – Юлія Тимошенко з Людмилою Супруновою, що якоюсь там урядницею у неї працює.
Василь П., Сергій Р., Міхаїл Б. та Віктор Фьодорович, тобто чотири дебелих чоловіки, - проти двох тендітних, але яких жіночок - Юлії Володимирівни Т. та Людмили Супрун!
Де ж гендерна рівність, питаю? Чи не могла Юлія Володимирівна ще додати до свого дуету, наприклад, міністрів Людмілу Денісову чи Алєксандру Кужель? Ясно, що могла. Який би квартет вийшов!
Отоді б було! Було як на «джипах» написано, - «4х4» - всі чотири колеса гребуть - чотири мужчини проти чотирьох жінок. Рівна боротьба двох фронтів - чоловічого й жіночого, регіонального й білосердечного.
…А ви кажете, що «дружби жєнской нє биваєт»…
Або ж питаєте, як антисеміта з сіоністом не можна запрягти в одного воза? Як «коня і трєпєтную лань»?
Це тепер не так!
Тепер можна все!

Автор: Сашко Сокира, www.ezheliy.ucoz.u


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2009, 15:38 | Лохвиця | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації