Вхід | Реєстрація

Учні та педагоги аграрного ліцею провели День здоров’я

Учні та педагоги аграрного ліцею провели День здоров’я

Схоже, Кобеляки охопила спортивна лихоманка. Адже майже кожного тижня у Кобеляках відбуваються різноманітні спортивні заходи, які оздоровлюють тіло та бадьорять дух.

Минулої п’ятниці працівники Кобеляцького аграрного ліцею влаштували для своїх учнів та педагогів спортивні змагання присвячені Дню здоров’я. На стадіоні навчально-виховного комплексу зібрались майже всі учні ліцею. Чому на шкільному полі НВК № 1? Працівники ліцею нам розповіли, що цей стадіон значно більший, аніж їхній власний ліцеївський. Та й до річки недалеко, адже після змагань усі учні та працівники ліцею вирушили на польову кашу до Ворскли.

За словами організаторів, подібні змагання проводяться вперше. Проте сподіваються, що відтепер вони відбуватимуться кожного року.

Спартакіада розпочались о 10:00. Шість команд вишикувались на урочисте відкриття. А їх уболівальники розмістились по периметру поля. Більшість навіть виготовили плакати та гучно скандували за улюблену команду. Багато хто, звісно, не забули захопити із собою фотоапарат. З напутніми словами до учасників звернувся срібний призер чемпіонату Європи з пауерліфтингу Артем Письмак. Після чого приступили до змагань.

День здоров’я в ліцеї проводився у двох напрямках — спортивні баталії та теоретична частина. Остання була спрямована на тих учнів, які відносяться до спеціальної медичної групи. Вони мали розгадати кросворд, виготовити плакат, брати участь у вікторинах і насамперед, якомога активніше вболівати за свою команду.

Учасники спартакіади змагалися в човниковому бігу, бігу з дистанцією у 60 метрів, естафеті «Стрибки з місця», перетягуванні канату та підніманні гирі. Дівчата, для прикладу, мали підняти гирю вагою 8 кілограмів, а хлопці — вдвічі важчу — 16. Також цікавим видом змагань були стрибки в мішках та естафета під назвою «Ракетка».

Зрештою, переможців нагородили дипломами, грамотами, медалями та преміями. Перше місце завоювала команда «Нон-стоп», друге — команда «Бемс», а третє — «The best». Звання «Найспортивніший працівник ліцею» здобула Яніна Монастиренко. А титул «Найкрасивіша команда» — команда «Бемс». Гадаємо, що після завершення змагань, усі учасники отримали гарний настрій та позитивні емоції на весь день.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2012, 12:48 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. zhanna / 5 жовтня 2012, 20:32
молодцы ребята,так держать!!!!!
2. эх хо / 11 жовтня 2012, 10:25
Правильно,МОЛОДЦЫ!!!Пусть лучше спортом занимаются,чем всякой фигней!И себе полезней,и родителям спокойнее.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації