Вхід | Реєстрація

Довгобуд на бульварі Богдана Хмельницького нарешті добудують

Довгобуд на бульварі Богдана Хмельницького нарешті добудують
Незважаючи на складну економічну ситуацію, будівельна галузь нашого міста не зазнала великих кризових спадів. Про це свідчить той факт, що завдяки міським програмам підтримки будівництва у цьому році буде введено в експлуатацію до 90 тис. кв.м житла. Якщо пригадати минулий, напрочуд успішний рік, то цифра зменшилась лише на 10 тис. кв.м.,- говорить начальник відділу обліку та розподілу житла міськвиконкому Інна Маляренко. У порівнянні з потужними промисловими містами, населення яких не переважає чисельності обласного центру, загальноміська черга на житло у нас одна з найменших. Достатньо навести приклад Вінниці, де на черзі для отримання квартир стоїть понад 15 тисяч чоловік (у Полтаві ж – 3894). Позитивну тенденцію яскраво ілюструє той факт, що лише за 7 місяців цього року черга зменшилась на 202 чоловіки.

Особливої уваги заслуговує позитивний результат звернення керівництва міста до Уряду щодо надання допомоги полтавському підприємству «Будінвест». Відтак, виділено 19 мільйонів гривень на добудову відомого довгобуду - будинку на бульварі Богдана Хмельницького, 21. Тож 123 фізичні особи, які вклали кошти у свої квартири і майже втратили надію, отримають їх. Також буде дофінансовано ще 57 квартир. Їх розподіл робитиме Міністерство праці, але за погодженням з міською владою, і тим категоріям полтавців, які мають на це першочергове право. Міська влада бере добудову будинку під особливий контроль.

Автор: Прес-служба Полтавського міськвиконкому


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 серпня 2009, 11:04 | | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації