Вхід | Реєстрація

Напередодні Дня міста кременчуцькі діти одержали 10 нових дитячих майданчиків

Минулого року депутатами міської ради була затверджена Міська програма за змістом, поточному, капітальному ремонту і облаштуванню нових дитячих спортивних майданчиків на 2009-2012 роки. В рамках якої протягом чотирьох років планується не тільки відновлювати існуючі, але і побудувати близько 100 нових майданчиків.

У поточному році з бюджету міста на ці цілі виділено 250 тис. грн., за ці засоби встановлено 10 з 20, запланованих на 2009 рік дитячих майданчиків. В середньому облаштування 1 такого майданчика коштує близько 25 тис. грн., але все залежить від числа розміщених на кожній з них конструкцій, тому вартість вийшла різна - від 17 до 50 тис. грн. Начальник управління житлово-комунального господарства Олександр Любенко сподівається, що в наступні роки за умови кращого фінансування можна буде зробити і те, що не вдалося в поточному році. Адже коли депутати міської ради побачать результат цієї роботи, радість дітей і подяку батьків, вони обов'язково знайдуть на це гроші в бюджеті міста.

Варто відзначити, що в облаштуванні нових дитячих спортивних майданчиків активно брали участь і самі депутати, зокрема: Юрій Гриценко, який був одним з ініціаторів затвердження вищеназваної програми, Сергій Порчирян, Сергій Сень, Валентина Міненкова. Не залишилися осторонь і управляючі компанії ТОВ «Жітлорембудсервіс» і «Добробут», які за власні засоби ремонтували і фарбували старі конструкції.

Установку дитячих спортивних майданчиків почали ще в травні, закінчити планували до дня міста, але справилися на місяць раніше. Тому сьогодні радіє подарункам від влади дітвора, яка проживає по вул. Тельмана, д. 14, Радянської армії, д. 138, квт. 278, Гвардійської, д. 25, 60 років Жовтня, д. 65, Московської, д. 18, 50 років СРСР, д. 10, Манагарова, д. 21, Мічуріна, д. 86, Першотравневої, д. 29/5. Мешканці цих житлових будинків дякують керівництву міста, адже їх подіти із задоволенням граються на цих майданчиках. «Бачили б Ви скільки тут дітвори увечері», - сказав один з татусів, який гуляв з дитиною біля будинку №10 по вул. 50 років СРСР.

Автор: http://kremen.mvk.pl.ua/


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2009, 17:33 | | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації