Вхід | Реєстрація

«Регіонали» розмістили намети біля ярмарки і піддалися гніву властей

«Регіонали» розмістили намети біля ярмарки і піддалися гніву властей
Сьогодні поблизу Сорочинськой ярмарки прихильники «Партії регіонів» спілкувалися з гостями, що прибувають. За словами депутата Полтавської обласної ради (ПР) Валерія Пархоменко, партійці розмістили свої намети за територією ярмарка, не порушували ніяких законів, правопорядку і внутрішнього регламенту ярмарка, який оголосили територією «без політики». Проте все одно піддалися гніву голови Полтавської ОГА Валерія Асадчева, який загрожував їм адміністративними переслідуваннями.

Місцеві прихильники «ПР» стверджують, що мали дозвіл сільради Великих Сорочинцев на проведення діяльності і жодним чином не перешкоджали роботі ярмарка і відпочинку її відвідувачів.

«На жаль, в Україні урядовцям високого рангу можна безкарно виявляти на людях свою реакцію на події і явища, які їм не до душі. Не обов'язково також вибирати при цьому форми емоційного самовираження. Більш того, урядовці часто вважають, що чим грубіше вона буде, тим переконливіше вплине на оточуючих. Проте, вимушений нагадати пану Асадчеву - відсутність толерантності не прикрашає людину, а для високопоставленого посадовця і зовсім неприпустимо. Та і не культурно це, не по-європейськи», - констатував Валерій Пархоменко.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2009, 17:34 | | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації