Вхід | Реєстрація

Прокурор розбереться, хто виключив трансляцію Ющенка в Полтаві

Президент України Віктор Ющенко доручив прокурору Полтавської області Віктору Войцишену розібратися, чому в ході його виступу була відключена трансляція заходу, яку здійснював НТКУ. У даному інциденті Ющенко побачив відповідь на питання, чому в Полтаві досі немає пам'ятників гетьману Івану Мазепі і Симону Петлюрі.
Зокрема, під час виступу Президента в палаці дозвілля "Листопад" його прес-секретар Ірина Ваннікова передала йому записку, яку Президент озвучив: "Ефір УТ-1 перервали в Полтаві... Це зробив мер Полтави Матковський. Мерові належить кабельне телебачення", - прочитав у записці Ющенко. Після цього присутні в залі почали дружно скандувати: "Ганьба!"
«Ось і відповідь на те, чому в Полтаві немає пам'ятника Симонові Петлюрі. Тому що є такі Матковські... Якщо ви не хочете повторити цю трагедію, цих Матковських, давайте відповідати за те, кого обираємо. Те, що Полтавщина віддала два роки тому свої голоси БЮТ, то ви зробили драматичну помилку. Ви були зачаровані, а тепер ви розчаровані», - наголосив Ющенко.
Він нагадав, що 2 місяці тому Печерський суд Києва ухвалив рішення щодо заборони критики на адресу прем'єр-міністра, лідера БЮТ Юлії Тимошенко. «Тобто мер від БЮТ не має цей приклад наслідувати? От вони й творять...», - додав він.
Пряма телетрансляція, а також доступ до Інтернету споживачів найбільшого кабельного оператора і провайдера Полтави ТОВ «Полтавські телекомунікаційні системи» («Поіск-ТВ») були відключені о 16:05 у Полтаві, посередені виступу Ющенка в Полтаві на УТ-1.
До слова, 8 грудня близько 16:10 була повністю знеструмлена Київська телевежа, що призвело до відключення телевізійного сигналу. Телевізійного сигналу не було у Києві й кількох інших регіонах України. Через 40 хвилин сигнал було відновлено. Ющенко підозрював, що це - політична диверсія, оскільки в той час транслювався його виступ у Волинській області.

Автор: Сергій Шкоденко, www.np.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2009, 12:43 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації