Вхід | Реєстрація

Полтавка Лілія Таран розповіла про свої пісенні здобутки та плани на майбутнє

Полтавка Лілія Таран розповіла про свої пісенні здобутки та плани на майбутнє
Полтавська співачка, випускниця ПНПУ ім. В. Г. Короленка, переможниця „Караоке на майдані”, фіналістка телепроекту „Шанс”, учасниця ансамблю „Вікторія” та реаліті-шоу „Любов і музика” Лілія Таран поділилася з Новинами Полтавщини своїми подальшими творчими планами та розповіла про вже наявні досягнення. Будувати співочу кар’єру рік тому вона поїхали до столиці. Зараз працює в одному з найпрестижніших ресторанів Києва та не пропускає жодної нагоди взяти участь у різноманітних кастингах, постійно удосконалює свою хореографію і вокал. В інтерв’ю дівчина сказала, що не перестає працювати над музикою.
«Пишу тексти, музику. Потроху творчість моя змінюється, певно, зростає. Зараз, окрім пісень про любов, про батьків, я намагаюся висловлювати своє «Я» як творчої людини, що пройшла певний шлях (були й успіхи, і поразки). Це про мене іншу. Я вже знаю, що тепер мене ніщо не зламає», - говорить Ліля.

- Які пісні вже є у твоєму репертуарі? Хто найперший їх слухач і критик?
- Є вже реалізована моя авторська пісня, яка отримала визнання, з якою я двічі перемагала у Міжнародних фестивалях. Цю пісню неодноразово чули у Полтаві. Один раз вона допомогла мені завоювати гран-прі Міжнародного фестивалю в Івано-Франківську. А в 2008 році у Києві з нею я завоювала першу премію на фестивалі „Барви осені”. Ця пісня називається „Прости меня”. Це про любов до чоловіка, який змушений поступитися, змиритися з тим, що Вона - творча людина, людина сцени. Я цю пісню написала давно, ще коли були зйомки програми „Шанс”.
Потім з'явилася пісня присвячена мамі - „Мамо, не плач” , теж дуже лірична. Згодом - композиція у джазовому стилі „Красная помада” (про дівчину, яка вміє і любить крутити чоловіками). Зараз я пишу трохи менше, не вистачає часу.
Перший, хто чує нову пісню, – це або мама, або чоловік.

- Які ключові моменти своєї творчості можеш виділити?
- Ключових моментів небагато. Вірю у те, що «талантам треба допомагати, а інші - й так проб’ються». Ця фраза у моєму випадку справдилась на всі 100%. Важливо опинитися у потрібний час у потрібному місті. Часто все вирішує випадок. У моєму житті таких моментів мало. Мені весь час доводиться боротися. Часто допомагає інтуїція. Наприклад, так було з «Карооке на майдані». Я поїхала спонтанно, хоча достеменно не вірила, що зможу потрапити туди. Думала, що це можливо тільки за гроші. Але, коли вже стояла на майдані, відчувала: сьогодні мій день...

- Коли зрозуміла, що музика – це твоє?
- Ще у школі, будучи ученицею, а потім, ставши студенткою, я завжди хотіла бути артисткою, виступати на сцені. У глибині душі з'являлися такі думки, але вони не були підкріплені. Це вже пізніше рішення стали впевненими, я визначилася. Хоча батьки казали, що краще вибирати роботу практичну, а бути артисткою – це нестабільно.

- Які творчі плани? Що першочергово хочеш реалізувати?
- Я хочу всі свої пісні записати (їх уже чимало), зробити аранжування, зробити масштабний матеріал, а потім - провести концерт. Мені уже пропонували підготувати сольний концерт. Звісно, у Полтаві буде найперший. Тут усі мої друзі, люди, які для мене мають велике значення. Тут особлива публіка. Тут я фактично розпочала кар’єру. Буде ще багато можливостей проводити концерти, але перший – у Полтаві. Запрошу друзів, знайомих, колег по роботі… Багато людей мені допомагало у творчості, починаючи ще з перших вчителів, наставників. Концерт, якщо буде, то не раніше, ніж улітку.

Автор: www.regionnews.poltava.ua, фото - www.np.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2009, 14:00 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації