Вхід | Реєстрація

Майбутнє малюємо разом!

Cоціальна ініціатива під такою назвою стартувала на Полтавщині. Належить вона голові Фонду захисту та підтримки талановитих дітей Анатолію Кукобі та голові наглядової ради ВАТ “Полтавський хлібокомбінат” Василю Гаврилюку.
“Ситуація у Полтавській області щодо підтримки соціально незахищених дітей хоч і краща, ніж у цілому по Україні, але потребує послідовної активної допомоги й втручання громадськості”, – зазначив під час прес-конференції в інформаційному агентстві “Новини України” Василь Гаврилюк. За його словами, така потреба виникла вже давно, оскільки в області невпинно зростає кількість ВІЛ-інфікованих дітей, яких нараховують близько 200.
“Ми хочемо звернути увагу суспільства також на те, що в області 48 тисяч хворих на туберкульоз. Хіба це не проблема?! 13 тисяч із них – діти. А місць для лікування цих діток в області лише 100. 50 – завдяки Анатолію Кукобі у Полтаві й 50 – в Лубнах”, – зауважив Василь Гаврилюк.
Колишній міський голова Полтави Анатолій Кукоба, за ініціативою якого 18 років тому було створено Фонд підтримки та захисту талановитих дітей, наголосив, що розпочата робота неодмінно дасть позитивні результати.
У ході прес-конференції виникла ідея запозичити методи роботи міжнародних організацій, які вже мають досвід підтримки соціально незахищених дітей, а також звернутися до них за допомогою і підтримкою.

Автор: Ірина РОГОЖИНСЬКА, www.zorya.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації