Вхід | Реєстрація

Ремонтувати дороги почнуть в кінці травня

Цю інформацію журналістам «ЕХО» надав секретар Кобеляцької міської ради.

За словами Сергія Галушка, цього року заплановано провести капітальний ремонт вулиці Стародніпропетровської та Касяна. Ремонт першої вулиці здійснюватиметься за рахунок державного бюджету. На це обіцяють виділити 509 тисяч гривень. А на капітальний ремонт вулиці Касяна, який фінансуватиметься вже з обласного бюджету, обіцяють виділити 250 тисяч гривень. На сьогоднішній день оголошені торги на визначення підрядників щодо обох об’єктів. І вже в середині травня він буде визначений і на підставі договору можна буде розпочинати ремонтні роботи. До речі, Кобеляцька міська рада є першою серед органів місцевого самоврядування нашої області, хто оголосив тендер на виконання дорожніх робіт.
Що стосується контролю якості виконання ремонту, то Сергій Станіславович відповів, що його здійснюватиме інженер із технічного нагляду. Імовірно, це буде місцевий фахівець. Загалом, договором установлюється і гарантійний термін ремонту доріг — один рік.

— Минулого року робили ремонт дороги по вулиці Стародніпропетровській. Цього року підрядник, який виконував ті роботи, обіцяв зробити поточний ремонт: засипати ями та вирівняти поверхню, — сказав секретар міської ради.

З приводу поточного ремонту доріг, то міською радою також уже оголошені відкриті торги по трьох лотах на визначення підрядника. Перший лот — ремонт вулиць Полтавської та Калініна, який фінансуватиметься з державного бюджету на суму 80 тисяч гривень. Другий лот — вулиця Огія, Дніпропетровська та Горького. Цей ремонт буде фінансуватися з обласного бюджету. Для цього виділять 90 тисяч гривень. Третій лот включає в себе аж десять вулиць: Пушкіна, Шевченка, Московську, Жовтневу, 1 Травня, Батиря, Щорса, Радянську, Гоголя та Червоноармійську в тій частині, яка не віднесена до дороги державного значення. На ремонт цих вулиць передбачено 180 тисяч гривень, які виділять із місцевого бюджету. Ремонтні роботи планують розпочати вже наприкінці травня.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 квітня 2013, 09:15 | Кобеляки | Суспільство
1. ansambl / 19 квітня 2013, 18:31
"Цього року підрядник, який виконував ті роботи"
Этого подрядчика надо вкатать самого в эту срань, которую он асфальтом называет. Положить асфальтобетон практически без битума в лужи, с ночными заморозками, это признак не только не профессианализма, а интелектуальной тупости и желания промотать деньги за работу, халтура.
2. Микола Гузченкo / 19 квітня 2013, 19:04
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Авторl пише:
«договором установлюється і гарантійний термін ремонту доріг — один рік.»

Ета проста йобнуцца можна!
3. New York / 20 квітня 2013, 10:50
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
1. ansambl пише:
«Этого подрядчика надо вкатать самого в эту срань, которую он асфальтом называет.»

А заодно і чиновників, які цинічно заявляли, що той асфальт — ого-го і прослужить хуй зна сіки.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації