Вхід | Реєстрація

Новорічні ранки міського голови, які стартували 25-го грудня, продовжуються й нині

Щодня у виставковій залі міського Будинку культури проходить по кілька таких ранків. На сьогодні участь в них вже взяло 7 тисяч 800 дітей.
У виставковому центрі міського Будинку культури – надзвичайно багато дітей, казкові герої та красуня-ялинка. Зала по-новорічному вбрана та комфортно облаштована для маленьких гостей. Вони ж не зводять очей із вистави, яку підготували організатори свята. Перед глядачами розгорнулися «Новорічні пригоди смішариків». Особисто прийшов привітати маленьких полтавців та їх батьків зі святом міський голова Андрій Матковський.
Андрій Матковський разом з дітьми допоміг казковим героям засвітити ялинку. Зелена красуня від підлоги і до стелі засяяла вогнями, чим викликала хвилю позитивних емоцій у дітей. Однак на цьому сюрпризи не закінчилися – на кожну дитину чекав ще й новорічний пакунок із солодощами, які особисто вручав дітям Андрій Матковський. А потім було фото на згадку біля ялинки міського голови з мером. Мами, які відвідали ранок разом з дітьми, діляться емоціями.
Бліци:
- Нам свято дуже сподобалося. Дуже було весело, гарно діти танцювали, гарні подарунки.
- Дуже гарні костюми, танці, ігри - малечі сподобалося, мені теж.
Ранки міського голови відвідали та отримали солодкі подарунки вже 7 тисяч 800 дітей.

Автор: Юлія Лис, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації