Вхід | Реєстрація

Бісерне сяйво

У Полтавському літературно-меморіальному музеї В.Г.Короленка проходить персональна виставка 13-річної Софії Федченко – школярки із села Чапаєвого Чутівського району Полтавської області
Назва експозиції «Бісерне сяйво» походить від основного матеріалу, який у своїх роботах використовує юний митець. За свою творчість Софія Федченко стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу-огляду за програмою «Нові імена України», який провів Український фонд культури.
За словами директора Полтавського літературно-меморіального музею В.Г.Короленка Бориса Божка, понад дві тисячі школярів вже побачили твори із бісеру талановитої дівчинки.
— Під час новорічних канікул ми проводимо акцію «Школяр – музей», активно залучаючи учнів шкіл відвідувати наші виставки. Школяри змогли ознайомитися як із творчістю Софії Федченко, так і з іншими виставками, які проходять у залах музею, — розповів Борис Степанович.
Познайомитися з творчістю юної майстрині Софії Федченко та отримати позитивні емоції переглядаючі її витвори з бісеру можна до 14 січня цього року.

Автор: Ярослав КАДУК, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації