Вхід | Реєстрація

Першого червня діти малювали на асфальті літо

Першого червня діти малювали на асфальті літо

Грандіозне свято для кобеляцьких дітей влаштували в суботу, 1 червня, на честь Дня захисту дітей. Цього дня центр міста перетворився на справжню країну дитинства із великою кількістю конкурсів, солодощів та подарунків.

Розпочалось святкування Дня захисту дітей з самісінького ранку біля районного Центру культури та дозвілля. Діти різного віку різнокольоровими крейдами намагалися намалювати якнайкращий малюнок. Основна тематика — це, звісно ж, літо. Та на малюнках хлопчиків можна було побачити і танки, і легкові автомобілі. А багато дівчаток малювали принцес, сонечко та метеликів. Хтось намагався впоратись із цим завданням самотужки, а комусь на допомогу приходили батьки. А оцінювали малюнки члени журі в складі викладачів образотворчого мистецтва.
Тим часом, дітей та дорослих звеселяв домовий Кузя, Кікімора та Соловей-розбійник. По завершенню конкурсу вони роздали всім дітям подарунки за гарні малюнки.

Підводячи підсумки конкурсу, члени журі визначили переможців. Їх поділили на три вікові групи. У першій віковій групі перемогли діти від чотирьох до п’яти років. Це Каріна Бистрякова, Настя Гордійко та Ріта Риндя. У другій групі перемогли дівчатка від шести до восьми років. Це Таня Хорішко, Яніна Масич та Діана Яловега. А в третій віковій групі перемогли дівчата дванадцяти та тринадцяти років. Це Яна Добряк, Мирослава Риженко та Таїсія Мельник.

А далі свято продовжилось по інший бік районного Центру культури та дозвілля, де облаштували велику сцену. Тут діти могли відвідати різноманітні майданчики, де на них чекали веселі розваги, спортивні конкурси, цікаві заняття, атракціони, святковий концерт та інші сюрпризи. Неподалік від сцени облаштували різні дитячі станції. Це станції «Спортивна», «Туристична», «Ігрова», «Умілі руки», «Музично-розважальна», «Клякса», «Прогулянка на поні» та «Караоке на майдані». Тому кожна дитина мала змогу обрати собі заняття, яке найбільше їй подобається.
А розпочалось святкове дійство дитячим парадом, учасники якого пройшли центральною вулицею міста та вишикувалися перед сценою. Тут можна було побачити і барабанщиць, і маленьких козаків, і східних танцівниць. А завершували колону вихованці станції юних туристів на велосипедах.

Далі розпочалась концертна програма. Ведучі назвали імена переможців конкурсу малюнку на асфальті та вручили їм подарунки. Також відзначили переможців районного та бронзових призерів зонального конкурсу команд КВК — команду «Джек-пот» Кобеляцького Будинку дитячої та юнацької творчості. Серед учасників команди відзначили активних та творчих дітей, які цього року, до речі, є випускниками. Це Сергій Зінченко, Вероніка Долгова, Каріна Козаченко, Станіслав Скорик, Анжела Черевко та Ярослава Матюхова. Також під час свята перед глядачами виступили місцеві артисти, які співали, танцювали та грали на ложках.

Насамкінець концерту, ведучі побажали дітям класного відпочинку, веселих та цікавих літніх канікул, завжди бути веселими і не засмучувати своїх батьків. Та на цьому веселощі не закінчилися. Діти продовжували брати участь у розвагах під веселі дитячі пісні та куштувати солодощі.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2013, 11:31 | Кобеляки | Суспільство
1. співак / 1 червня 2013, 13:44
Свято було дійсно грандіозне. Моїм дітям сподобалося. Спасибі журналісту за оперативне висвітлення події.
2. ansambl / 2 червня 2013, 15:39
Мы тоже были на празднике. Посмотрели на поделки, на асфальтные рисунки. Расстроила немного недоработка хореографов с танцорами. Убило "шествие талантливых детей". Это ж придумал кто то; идиот. А речь, а речь чего стоила, когда они проходили мимо микрофона. Уши в трубочку свернулись, моск превратился в желе, захотелось блевать. И пишут же ахинею некоторые. Порадовало детей надувные аттракционы. Пока в 10:30 не начали там бабло косить. Дети молодцы, все дети талантливы, все способны творить, созидать, все уникальны. Им бы педагогов способных. Организация мероприятия на очень низком уровне. Сценарий праздника-днище совковой эпохи.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації