Вхід | Реєстрація

Потрапити в Книгу рекордів України

Потрапити до Книги рекордів України – таку мету поставили собі організатори цьогорічного квесту «Скарб Мазепи». Проведений уперше до 300-ліття Полтавської битви, він отримав широкий резонанс, привернув увагу ЗМІ до нашого міста. Тож на досягнутому вирішили не зупинятися, залучивши і більші суми, і більшу кількість людей.
Сьогодні у відділенні «Полтавабанку» (ТЦ «Злато місто») стартувала цьогорічна акція. Організатори квесту – земляки, що нині мешкають у Києві – Олег Дейнека та Антон Петько урочисто встановили у відділенні спеціальну скриню, розраховану десь на 50 тисяч гривень. Свій внесок у розмірі 10 тисяч вони зробили вже сьогодні. А решту очікують від меценатів, фотографії яких виставлять у підземному переході. Закликають до співпраці також креативних людей – щоб допомогли складати маршрути пошуків. Ще однією цікавинкою цьогорічного «Скарбу» стане конкурс красунь.
Скриню замкнули на два замки. Один ключ лишився у земляків, інший – у керівника відділення. Одне слово, гроші зберігатимуться надійно.
Нагадуємо: всі бажаючі можуть побачити диво-скарбницю і зробити свій внесок у відділенні АБ «Полтава-банк» у ТЦ «Місто». Приєднуйтеся до акції – посприяйте славі рідного міста!

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації