Вхід | Реєстрація

За знущаннями над пенсіонерами хлопцям загрожує довічне ув’язнення

За знущаннями над пенсіонерами хлопцям загрожує довічне ув’язнення

Направлений до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо організованої групи у складі 3 осіб. Вони обвинувачуються за трьома статтями Кримінального кодексу України у нападі на сім’ю пенсіонерів. Про це повідомив начальник відділу прокуратури області Юрій Розанов.

За його словами, молоді люди віком від 20 до 23 років скоїли розбійний напад на сім’ю пенсіонерів із Машівки. Познущавшись та жорстоко побивши сімейну пару, злочинці заволоділи 600 грн. та банківськими картками, на яких знаходилось майже 3 тис. грн. Щоб приховати злочин, молодики зв’язали 75-річному чоловіку та 48-річній жінці руки дротом та, накривши їх ковдрою, підпалили диван і зачинили двері будинку.

Лише завдяки тому, що жінка зуміла розплутати руки та відкинути ковдру, яка вже горіла, подружжю вдалося врятуватися.

«За такі злочини Кримінальний кодекс України передбачає покарання до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув’язнення з конфіскацією майна», - зазначає Ю. Розанов


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2013, 11:09 | Машівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації