Вхід | Реєстрація

На відкритті нового супермаркету були 100-метрові черги

На відкритті нового супермаркету були 100-метрові черги

13 вересня в Нових Санжарах відбулося урочисте відкриття нового супермаркету «Маркетопт», де новосанжарці мали змогу не тільки придбати товари, а й виграти призи.

О 8:00 відбувається офіційне відкриття нового супермаркету, який розташовується на вулиці Леніна неподалік від кафе «Престиж». До нього вже підійшли сотні новосанжарців. Вхід до «Маркетопту» святково вбраний блакитно-жовтими кульками. Серед натовпу ходить чоловік у костюмі Хомки і щедро роздає соняшникове та гарбузове насіння у пакетах з поміткою «Не на продаж». Люди його охоче беруть як собі, так і рідним.

Різноманітні призи вже приготовані для розіграшу серед перших покупців. Найдорожчий — широкоекранний телевізор. Входимо нарешті до самого супермаркету. Він дивує простором та надзвичайно широким асортиментом продуктів. Так одразу і не розберешся в усьому багатстві вибору. Тут і ряди овочів та фруктів, які можна самому набирати та обирати найкраще, і багатий вибір м’ясних товарів, навіть іграшки для дітей. Багато покупців спочатку роззираються та по кілька разів обходять ряди, щоб добре роздивитися та оцінити переваги товарів та цін.

Дехто, особливо не роздивляючись, бере найдешевші товари: цукор, який коштує 5,29 (на новосанжарському базарі 6-6,50), а також гречку по ціна 6,20 (на базарі 7,50-8 грн.) та борошно по 3,65 (на базарі 4,50). Найбільше беруть саме ці продукти, а також олію та миючі засоби за акційними цінами. Серед покупців нам зустрічається і цікавий чоловік, що записує ціни в спеціальний зошит, щоб потім порівняти їх із базарними та перевірити, чи не зміняться вони за кілька тижнів. Хтось різницю у ціні бачить просто на око. Одна жінка скептично зауважує:

— Оце тобі низькі ціни! — показуючи на двокілограмову упаковку борошна, — ця коштує 10,30, а я таку саму купляла за 8 гривень.

Ще одна пані, підводячи підсумок цінам у новому супермаркеті, впевнено сказала своїй компаньйонці:

— Тут весь товар, у середньому, на гривню дешевший, ніж у інших магазинах.

Одразу після відкриття до кас супермаркету утворюються великі черги, які сягають довжиною не менше 100 метрів. У цей час на подвір’ї вже розігрують безпрограшну лотерею. За її умовами потрібно було придбати щось у супермаркеті на суму не менше 30 гривень. Кожен покупець підходить із чеком до працівників, які проводять лотерею, і отримує право витягти із мішечка бочечку із цифрою. Головний приз виграють практично одразу. Новосанжарка Катерина Голобородько витягує бочечку із цифрою «1» і дізнається, що виграла телевізор. Щаслива жінка ділиться враженнями:

— Прийшла сюди без чогось вісім. Скупилася на 56 гривень з копійками, а потім оце витягла номерок і виграла телевізор. Вдома телевізор є, але ми його віддамо синові, а цей лишимо нам.

Виграш жінки земляків не радує.

— Ех, головний приз виграли! Уже не цікаво й грати, — говорить один із учасників лотереї.

Та інші новосанжарці продовжують грати. І отримують у подарунок чашки, тарілки, салатниці, каші та великий кавун.

Тим часом із приміщення «Маркетопту» з важкими сумками виходять численні покупці. Ми прохаємо їх поділитися враженнями від першого відвідування магазину.

— Надто повільно йдуть черги. Ціни не дуже низькі, але нормальні.

— Дуже все сподобалося. На деякі товари ціни нижчі на 20, 30 а то й 40 відсотків!

— Треба ще роздивлятися, але скажу, що є особливо гарний вибір: консерви, риби, ковбаси, що сподобалось.

— Хороші ціни. Тільки якби вони такими низькими і лишалися, бо коли «Полагросервіс» відкривали, то теж такі ціни були, а потримали їх трохи та й зробили такими, як скрізь.

Представники супермаркету запевняють, що ціни на більшість товарів зростати не будуть. Це — частина політики мережі магазинів «Маркетопт», яких по області та за її межами нараховується близько 150.

— У нас низькі та чесні ціни. І вони такими лишатимуться і надалі. Ми виграємо не на накручуванні цін, а на обороті товару,— запевняє керуюча супермаркетом Марина Марченко. — Ми працюємо в режимі «все для людей», ставимось до них, як до рідних. Ми завжди відкриті до спілкування з покупцем. І ми обов’язково повертаємо гроші за товар, якщо покупець передумав його купляти чи засумнівався в якості. Ця можливість надається в нас без проблем і навіть без чеку.

За неофіційною інформацією, у перший день роботи нового супермаркету його відвідали більше двох тисяч покупців. Чи протримається такий ажіотаж достатньо довго — залежатиме від цінової політики супермаркету. Якщо ціни дійсно залишаться порівняно низькими, то новосанжарців не зупинятиме навіть те, що торговельний заклад знаходиться досить далеко від центру селища.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2013, 09:18 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації