Вхід | Реєстрація

Троє молодиків з електрошокером напали на жінку за кермом у Кременчуці

8 січня близько 18 години до чергової частини Крюківського райвідділу міліції міста Кременчука звернулася за допомогою 36-річна кременчужанка. Жінка повідомила міліціонерам про те, як щойно по вулиці Макаренка троє невідомих хлопців, застосовуючи електрошокер, скоїли на неї напад та заволоділи особистими речами.
На дане повідомлення міліціонери відреагували миттєво і вже через декілька годин зловмисники були затримані. Ними виявилося троє хлопців 22, 23 та 30-ти років. Всі вони мешкають у місті Кременчуці. Того вечора молодики шукали «легких» грошей і, здавалося, таки знайшли. Запримітивши жінку у авто, вирішили збагатитися за рахунок останньої. Відібравши у бідолашної два мобільні телефони, шкіряний плащ, светр та шапку, хлопці аж ніяк не розраховували на швидкий фініш вечірніх пригод у райвідділі міліції.
Тож наразі зловмисники затримані. Відносно них вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). За таке діяння хлопці можуть отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2010, 10:46 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації