Вхід | Реєстрація

На Полтавщині голосувати на виборах Президента України зможе кожен бажаючий

Незабаром, а саме 17 січня 2010 року, в Україні відбудуться вибори Президента України. Аби така політична подія в житті суспільства пройшла сплановано та без проблем, паспортисти Полтавщини звертають увагу громадськості, а саме тих громадян, які до сих пір з різних на те причин ще не мають власного паспорта, щоб в найкоротший строк усунути проблему.
Як повідомили в Управлінні у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб ГУМВС України в Полтавській області, станом на 8 січня поточного року підрозділи паспортної служби Полтавщини забезпечені бланками паспортів громадянина України у повному обсязі.
Поряд з цим, робота територіальних підрозділів паспортних столів області організована у посиленому режимі з 12 по 17 січня 2010 року (з 7.00 до 20.00). Керівниками територіальних підрозділів організовано роботу по оформленню паспортів в найкоротший термін.
Тож, шановні громадяни, якщо Ви ще маєте питання з приводу отримання чи заміни паспорту, просимо Вас негайно звернутися до територіального підрозділу служби у справах ГІРФО для своєчасного отримання документу. Це питання стосується і молоді, якій на день виборів виповниться 18 років та яка ще не має власного паспорта, а також тих громадян, які здали документ на обмін з різних причин.
Якщо ж Ви втратили свій паспорт, Вам також необхідно негайно звернутися до сектору ГІРФО за місцем проживання.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2010, 10:52 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації