Вхід | Реєстрація

Хотіла відправити на той світ благовірного, а вийшло навпаки

Хотіла відправити на той світ благовірного, а вийшло навпаки
6 січня до Комсомольської центральної міської лікарні бригадою швидкої допомоги був доставлений 34-річний чоловік. Лікарі констатували у потерпілого проникаючі ножові поранення черевної порожнини, пошкодження печінки та різані рани руки і шиї. Зазвичай у таких випадках медики сповіщають про подію міліцію, яка у свою чергу встановлює причини отримання тілесних ушкоджень. Не виключенням став і той вечір. Під час проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що чоловіка на той світ ледь не відправила власна 24-річна дружина.
Коли ж почали шукати жінку, то з’ясувалося, що вона покінчила життя самогубством, вистрибнувши із власної квартири, яка розташована на сьомому поверсі. Під час огляду квартири міліціонери вилучили закривавлений ніж.
Сусіди та очевидці говорять, що подружжя частенько сварилося, не цуралися кулаків та нецензурної лайки. Що послужило причиною конфлікту у день трагедії, наразі з’ясовують правоохоронні органи. Триває подальша перевірка.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2010, 11:00 | komsomolsk | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації