Вхід | Реєстрація

У Стовбиній Долині розіграли кубок Давиденка

З 8 по 10 серпня у селі Стовбина Долина пройшов шаховий турнір пам’яті відомого земляка Володимира Михайловича Давиденка.
Народився він у селі Коби. Після закінчення школи вступив до Київського технікуму геології. Після цього працював у Новосибірській області. Був начальником геологічної партії. Закінчив Новосибірській інститут геології. А значну частину свого життя працював директором Новосибірського геологічного технікуму. Володимир Михайлович був великим любителем шахів, сам грав дуже добре і завжди навчав цій інтелектуальній грі учнів свого технікуму. Частенько любив Володимир Давифденко посидіти за шахівницею із сільськими гросмейстерами тоді, коли приїздив у відпустку на стовбинодолинську землю.
Цього року в Стовбиній Долині пройшов другий щорічний турнір пам’яті Володимира Давиденка. Участь у ньому взяли 18 шахістів з Супротивної Балки, Судіївки, Нових Санжар, Полтави та, звичайно, місцеві майстри шахівниці. Проходив розіграш в одній групі за коловою системою у два круги. В підсумковому рейтингу перше місце посів Віктор Коба зі Стовбиної Долини, другим став Микола Пов’якало із Нових Санжар, третє місце з рівною кількістю очок розділили полтавець Геннадій Пашуба та стовбинодолинець Анатолій Руденко. Кубок переможцю вручила сестра Володимира Давиденка Ніна Михайлівна, яка особисто потурбувалася про нагороди усім призерам. Наступного року турнір планують зробити ще більш представницьким і провести його на рівні області.

Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2009, 16:20 | | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації