Вхід | Реєстрація

Святий Миколай – дітям

В Україні Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тому Миргородський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді оголосив із 01.12.2009 року про проведення уже традиційної вітальної благодійної акції „Святий Миколай - дітям”, яка проходить при підтримці міської влади та Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій, спільно з міським Територіальним центром, відділом освіти та молодіжними активістами міста. Акція спрямована на те, щоб Святий Миколай прийшов до усіх дітей нашого міста із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, у першу чергу - до дітей, які найбільше потребують уваги: це діти з обмеженими можливостями та діти, вимушені перебувати на довготривалому лікуванні.
Вітальна благодійна акція „Святий Миколай - дітям” у цьому році проходила в декілька етапів. Підготовчий етап–проведення інформаційної кампанії та збір іграшок, подарунків. Заключний етап - вручення подарунків дітям напередодні Дня Святого Миколая від його помічників: Діда Мороза і Снігуроньки.
Із метою організованого проведення акції в навчальних закладах були створені «Офіси Святого Миколая», які функціонували уже з 01.12.2009 року, де працювали волонтери центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Найактивнішим учасникам акції вручалися наліпки „Я допоміг дітям”. Із 17 грудня в актовому залі відділу освіти розпочав свою роботу Головний офіс Святого Миколая , куди всі учасники акції зносили зібрані подарунки.
Найважливішим завданням акції був пошук партнерів та спонсорів. І надзвичайно приємно відзначити, що акцію „Святий Миколай – дітям” активно підтримали в нашому місті. Це, перш за все, учні усіх загальноосвітніх навчальних закладів, студенти керамічного технікуму. Також до акції долучилися: П/П Ганнюшкін С.М. та Худайкулов С.Ф., працівники Миргородського відділення „Приватбанку” (кер. Лях О. М.), ТОВ „Червоного Хреста” (голова О.М. Мальцева).
Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру вдячність усім людям доброї волі, які поділилися частинкою свого тепла з тими, хто опинився в складних життєвих обставинах. У рамках проведення в 2009 році вітальної благодійної акції „Святий Миколай – дітям” 122 дітям нашого міста, які потребують особливої уваги, було подароване свято, усмішки і подарунки.
Але найголовніше, що діти і їхні батьки отримали підтримку та віру на краще, бо саме вони її сьогодні гостро потребують!

Автор: Н.О.ГИРКА, директор Миргородського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації