Вхід | Реєстрація

Драматичний фінал подружнього життя

Драматичний фінал подружнього життя
Перший січневий ранок одна з полтавських родин зустріла кривавою трагедією, коли звичайна сімейна сварка переросла у різанину. Новорічні гуляння під ялинкою для молодої сім’ї внесли свої життєві корективи – 23-річний господар сім’ї помер у лікарні, а його молода 18-річна дружина має статус не тільки вдови, а й обвинуваченої.
Конфлікт у святкову ніч виник через те, що чоловік приревнував свою благовірну. Розлютившись на неї, він пішов додому, коли жінка довго не поверталася до помешкання, то він почав їй телефонувати і говорити про те, що забирає маленьку півторарічну дитину і йде геть. Такі залякування «спрацювали» і вона швиденько повернулася. Слово за слово, але сварка розпалялася ще більше. Не витримавши, дружина дременула на кухню, схопила кухонного ножа і двічі вдарила чоловіка в область серця. Після чого викликала швидку, але на жаль, під час операції хлопець помер. Як годиться у таких випадках, лікарі завше повідомляють про подію правоохоронні органи, так було і цього разу.
Анатолій Гриценко начальник Октябрського РВ міліції говорить, що повідомлення до райвідділу надійшло приблизно о 5 ранку.
«Виїхавши на місце пригоди, - говорить Анатолій Петрович, - тобто на вказану адресу, звідки привезли чоловіка, ми спочатку поговорили з дружиною потерпілого, а потім і батьком. Вони, як один говорили про те, що чоловік під час конфлікту на ґрунті ревнощів власноруч наніс собі два удари ножем, але у нас виникло багато питань – і з приводу місцезнаходження ножа, як речового доказу, і з приводу фізичної можливості нанесення людиною собі ушкоджень.
Тож, почалася велика і кропітка робота міліціонерів, адже уже на той момент – основним підозрюваним у справі убивства була саме дружина. До того ж під час огляду будинку, правоохоронці виявили і численні плями, схожі на кров. Завдяки професійній роботі уже за 5 годин, молода дружина дала покази і зізналася у тому, що саме вона спричинила ушкодження своєму благовірному. А те, що хотіла ввести в оману цілу команду слідчо-оперативної групи, то говорить, що на той момент просто спрацював інстинкт самозбереження.
Речовий доказ, а саме закривавлений ніж, міліціонери знайшли на підвіконні. Словом, злочин було розкрито. Відносно обвинуваченої порушено кримінальну справу за ст.. 121 ч.2 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).
У родини залишилася маленька дитина, яка стала свідком страшної і кривавої трагедії, яку розіграли її батьки. До речі, дільничні інспектори говорять, що неодноразово приходили на виклики до цієї сім’ї, адже сварки та бійки були «частими гостями» у цій родині.

Автор: Яна Холодна, ст. інспектор ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2010, 10:50 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації