Вхід | Реєстрація

На хлібокомбінаті Полтави працівниці відірвало руку

На хлібокомбінаті Полтави працівниці відірвало руку

Подія трапилася 19-го січня в одному із хлібокомбінатів міста. 37-річній робітниці, під час чистки тістоприймальної воронки, відірвало праву руку до ліктя та травмувало ліву руку.

Попередньо відомо, що трагедія сталася внаслідок порушення техніки безпеки працівником. Наразі жінка доставлена до приймального відділення 1-ї міської клінічної лікарні. Її стан здоров’я хоча й стабільний, проте тяжкий. Міліція проводить перевірку.

Шановні громадяни, міліція черговий раз нагадує про необхідність дотримуватися правил безпеки в побуті та на виробництві, берегти своє здоров’я та бути обачними!


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2014, 14:51 | Полтава | Надзвичайне
1. Любов / 22 січня 2014, 22:59
Чому таке в нашому столітті можливо???
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації