Вхід | Реєстрація

Кременчуцька вчителька отримала приз… за есе з 300 слів

Віта Маркевич, заступник директора, вчитель української мови і літератури ліцею № 11 міста Кременчука, написала конкурсне есе та здобула для свого шкільного товариства цілу мультимедійну лабораторію. ЇЇ за перемогу у конкурсі есе серед учнів та вчителів загальноосвітніх шкіл України подарувала компанія «Samsung Electronics Україна» - організатор заходу. Його учасники писали есе з 300 слів на тему «Як цифрові технології допомагають творити». Призом для шкіл-переможців конкурсу компанія оголосила 5 мультимедійних лабораторій, в складі яких плазмовий телевізор, цифрові фото-і відеокамера, ноутбук, два нетбуки N130 і багатофункціональний пристрій Samsung.
Журі визначило п’ятьох переможців конкурсу, серед яких й вчителька з Полтавщини.
«Сюжет конкурсного есе зовсім не вигаданий, — розповідає Віта Маркевич. — Я просто написала про свою дев’яностосемирічну бабусю, для якої сяйво синього монітора та відеозв’язок зі своїми дітьми та онуками є вже досить звичайною, але такою важливою річчю в її житті»
Віта Маркевич вперше особисто взяла участь у конкурсі, а ось учні та вчителі ліцею, в якому вона очолює наукову роботу, як виявилося, демонструють блискучі знання в численних олімпіадах та конкурсах різних рівнів. Не можна залишити без уваги те, що в цьому шкільному закладі, який став переможцем конкурсу «100 кращих шкіл України—2006» в номінації «Школа професійної кар’єри», працюють творчі та талановиті вчителі, серед яких є переможці і Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року—2007».
«У нашому ліцеї, — продовжує Віта Маркевич, — у вересні цього року стартувала експериментальна програма, завдяки якій ми намагаємося виховувати лідерів, молодих людей із активною життєвою позицією. Наше завдання в спілкуванні з дітьми — запалити в них цей живий вогник».
Отже, ліцей №11 отримав надзвичайну мультимедійну лабораторію від компанії «Samsung Electronics Україна», за допомогою якої він зможе реалізовувати свої ще й більш амбітні проекти. Самій же вчительці подарували мобільний телефон Samsung Corby.

Автор: www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації