Вхід | Реєстрація

В одній із кременчуцьких родин святвечір завершився фатально

Пасинок приніс вечерю своєму вітчиму, після чого… вбив. Як повідомили у міському управлінні внутрішніх справ, трагедія сталася 6-го січня. Близько 18-ї години того дня зі «швидкої» повідомили про те, що в одній із квартир по вул. Манагарова до приїзду лікарів від ножових поранень помер 46-річний чоловік. Вже у ході розслідування було встановлено, що за святковим столом між вітчимом і пасинком виникла сварка. Стосунки родичі вийшли з’ясовувати в іншу кімнату. Але що стало причиною взятися за ножа, натепер достеменно не відомо. Проте у той момент, за словами пасинка, першим ножа схопив саме вітчим. Зайняті святковою вечерею, родичі виявили пораненого чоловіка хвилин через сорок. Лікарі швидкої по приїзду вже констатували смерть. 21-річного пасинка нині затримано.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2010, 11:47 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації