Вхід | Реєстрація

23 лютого у Нових Санжарах упав Ленін

23 лютого у Нових Санжарах упав Ленін

Уперше народне віче в Нових Санжарах було таким людним. На центральну площу вийшли близько тисячі чоловік. Ажіотаж можна було зрозуміти. По-перше, моноліт влади, який ще місяць тому видавався непохитним, тріснув і розвалився на шматки. По-друге, ще в суботу Новими Санжарами почали ходити чутки: «Завтра впаде Ленін!» Прихильники комуністичного вождя почали готуватися до його захисту, патріоти — раділи тому, що останнього ідола радянської системи буде повалено.

На самому початку віче питання повалення пам’ятника Леніну викликало певну дискусію. Селищний голова Андрій Река запропонував демонтувати вождя світового пролетаріату у вівторок, 25-го лютого, після відповідного рішення сесії селищної ради. Проте люди на площі після цих слів почали скандувати: «Сьогодні! Сьогодні!» Виникла невелика суперечка. Організатори новосанжарського майдану запропонували людям прийняти рішення просто на віче.

— Хто за те, щоб ідол упав сьогодні?

Майже весь майдан синхронно підняв руки. «Проти» проголосували кілька чоловік, та й з тих деякі одразу опустили. Далі все було дуже швидко. Люди поставили до постаменту драбину, накинули на шию Іллічу два троси. Кільканадцять чоловік ухопили за троси і почали синхронно розхитувати Леніна. Він якось одразу почав піддаватися, розгойдуватися взад-уперед. І вже за три хвилини вождь світового комунізму різко нахилився вперед і розбив головою бетонну плитку доріжки на центральній площі. Ілліч виявися не гранітним і не бетонним, яким видавався знизу, а зробленим із якогось бронзового сплаву.

Тепер віче продовжувалося біля порожнього п’єдесталу. На місце, де стояв радянський ідол, одразу ж встановили державний прапор України. Оратори виступали, стоячи просто на спині поваленого Ілліча. Одразу ж представники новосанжарської громади запропонували кілька варіантів використання місця перебування Леніна. Один з них — встановлення на місці п’єдесталу фонтана. Другий — перенесення в центр містечка бюста Тараса Шевченка. Третій — спорудження на місці знесеного пам’ятника вождеві стелли з десятьма Божими заповідями.

Далі громада знову перейшла на традиційне місце проведення віче. І над площею залунали імена і прізвища загиблих у Києві революціонерів Майдану та правоохоронців. Після цього священики української православної церкви Київського патріархату провели молебень за усіма загиблими і закликали учасників віче до спільної молитви.

До речі, після повалення пам’ятника Леніну до активістів новосанжарського майдану підійшли представники церкви Євангельських християн-баптистів і подякували за те, що патріоти скинули пам’ятник діячеві, який нищив церкви і саджав у в’язниці справжніх вірян.

— Ми віримо, що зараз дійсно будується нова Україна. І у ній справді буде свобода совісті та воля, — сказав один із вірян.

Про політику на цьому віче майже не говорили. Не той час і не той настрій. Єдине, що один із активістів Майдану закликав не поспішати ділити «портфелі», а навпаки, контролювати будь-кого, хто захоче прийти до майбутньої влади.

— Революція в Україні — це лише 10 відсотків від того, що нам належить зробити! Попереду важка робота по перелому старої системи. І нехай не тішать себе думкою ті, колишні, хто сьогодні мріє на крові майданівців потрапити до владних крісел! Не пустіть їх туди! Ви усіх їх знаєте, тому не послаблюйте увагу і слідкуйте за тими, хто вчора служив злочинному режиму, а завтра захоче проголосити себе патріотом.

Віче тривало близько трьох годин. Наприкінці його учасники домовилися, що наступного разу зберуться серед тижня і громадою зайдуть на сесію районної ради, яку зроблять відкритою. Якщо до того часу фракцію Партії Регіонів не розпустять, то люди поставлять перед депутатами таку вимогу. За попередньою інформацією, опозиційні депутати вимагатимуть скликати позачергову сесію у середу чи четвер.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2014, 21:32 | Нові Cанжари | Політика


1. самсон / 23 лютого 2014, 22:16
Нормально,турнули памятник,а преступная и корумпированная власть продолжает Вами управлять и наставлять...
2. ппп / 23 лютого 2014, 23:02
наш "бич"- це злочинна влада та корумпована ментура!
3. Семен / 23 лютого 2014, 23:05
А пам"ятаете як Левицький здобув депутатство ???
4. Істина / 23 лютого 2014, 23:37
«Проти» проголосували лише кілька чоловік, та й з тих кілька одразу опустили.Побоялись,щоб їх не з"їло дике плем"я .Може пан Паршевлюк стане в районі головою РДА,й так динамічно як руйнував залізного ідола буде будувати дороги,водогони,житло для людей?Я абсолютно не єхиднічаю.Просто людина,яка щось побудувала,тричі подумала б перед тим ,як щось руйнувати.Я так завжди думала.
5. Майстер / 24 лютого 2014, 00:05
Головою РДА Паршевлюк не стане. Хоча б тому, що не бачить потреби у існуванні райдержадміністрацій у майбутньому. Будувати дороги, водогони, житло для людей зможуть громади. Звісно, лише за умови, що місцеве самоврядування отримає не лише обов’язки, але і фінансову можливість все це робити.

Побудова нової країни - справа не одного дня. До того ж, не всі захочуть щось змінювати. У багатьох виникне спокуса прийти на старі нагріті місця і заробляти гроші на вже накатаних схемах.

Саме на випадок цього Майдан не має розходитися аж до завершення процесу формування нової влади, щоб контролювати представників усіх політичних партій та громадських організацій, які підуть у владу. І збиратися знову як тільки люди побачать, що їх намагаються "кинути". Ніякого картбланшу у кілька років вже не буде. Або ти приходиш і працюєш, або у тебе не виходить і ти йдеш. Все просто і швидко.

Я щиро вірю у народовладдя. Хоча чудово розумію, що не всі люди вже зараз до нього готові. Але вони навчаться. У мене немає такого досвіду, щоб поділитися із ними, але я вірю у ту Україну, яку ми хочемо збудувати. І якщо я зможу запалити тією ідеєю іще бодай кілька чоловік, то все це вже буде не марно. Усе в руках людей. Зараз вони мають шанс самим собі змінити життя. Захочуть - житимуть у новій Україні, знову чекатимуть на лідера-месію - нічого не зміниться.




6. Станіслав / 24 лютого 2014, 00:05
Я не згоден з
4. Істина пише:
«4. Істина / сьогодні, 23:37»

нове і щасливе майбутнє повинно будуватися тільки на руїнах старих пережитків
7. кобелячанин / 24 лютого 2014, 00:19
4. Істина пише:
«Я абсолютно не єхиднічаю.Просто людина,яка щось побудувала,тричі подумала б перед тим ,як щось руйнувати.Я так завжди думала.»

Ти знаєш Істино яник теж довго і кропітливо будував режим, плекав корупційні схеми, ночі не досипав. То як ти гадаєш може не варто нічого ламати?

P.S. твій нік занадто помпезний як для коментатора.
8. Істина / 24 лютого 2014, 00:28
5. Майстер пише:
«Головою РДА Паршевлюк не стане. »
Чому?
5. Майстер пише:
« Хоча б тому, що не бачить потреби у існуванні райдержадміністрацій у майбутньому.»
Можливо й вірно.Нехай Паршевлюк стане гловою райвиконкому.
5. Майстер пише:
«Будувати дороги, водогони, житло для людей зможуть громади»

А он як.Я думала ,що це робитимуть будівельники ,а райвиконком віззьме на себе організаторські функції.
5. Майстер пише:
«Я щиро вірю у народовладдя»
І я вірю,але не в анархію.
5. Майстер пише:
« У мене немає такого досвіду, »
Треба набувати досвід,вам це буде корисно на посаді голови райвиконкому.
5. Майстер пише:
«Побудова нової країни - справа не одного дня.»
ваша правда,а зруйнувати її через ейфоричну необережність можна й за день.
9. Гість / 24 лютого 2014, 00:34
жах
10. Гість / 24 лютого 2014, 03:35
А я думаю якщо Паршевлюк так організовує людей щоб тільки валити ,то чому він не зможе своїх однодумців зібрати і зробити де що лучше і де свою агресію вибити ,наприклад взяти топори,граблі і піти в парк Інтернаціоналістів і прибрати його.
11. Волоська Ольга / 24 лютого 2014, 08:03
Моъ рідны Лубни відзначились тим, що демонтували пам"ятник Леніну цивілізовано. Погрузили на якусь машину і вивезли. Я ПИШАЮСЬ. бАЧИЛА ВІДЕО У ІНТЕРНЕТІ. І бачила відео як 15-16 річні підлітки виступають на пам"ятнику (поваленому) Леніна в Санжарах. А потім голос за кадром "А ТЕПЕРЬ ПОШЛИ БУХАТЬ". Сумно. ЗМІНИ В КРАЇНІ КОНЧЕ НЕОБХІДНІ. ЗМІНИТИ КРАЇНУ МОЖЕ ТІЛЬКИ МОЛОДЬ Але не таких змін ми чекаємо.
12. Волоська Ольга / 24 лютого 2014, 08:09
І ще одне. 23-го був день трауру. Хлопці-хлопці.
13. Патріот / 24 лютого 2014, 08:20
Бажаю волелюбному та вельми розумному ново-санжарівському люду не зупинятися на досягнутому, а невідкладно порушити ВСІ надбання злочинної радянської епохи: будинки, школи, лікарні, санаторій, дороги, мости, залізницю. А на руїнах епохи катів встановити стелу вшанування Бандері в обіймах Паршевлюка. А потім дружно з розбігу влупитися своїми розумними головами об цю стелу!
14. Майстер / 24 лютого 2014, 08:51
13. Патріот пише:
«А на руїнах епохи катів встановити стелу вшанування Бандері в обіймах Паршевлюка.»


Гадаю, пам’ятника Бандері у Нових Санжарах не буде. Адже це буде лише новий ідол замість старого. До свідомості людей потрібно донести, що можна жити взагалі без ідола.
15. Майстер / 24 лютого 2014, 08:54
12. Волоська Ольга пише:
« ще одне. 23-го був день трауру. Хлопці-хлопці.»


Ми пам’ятаємо, який це був день. Ми добре пам’ятаємо.
16. Патріот / 24 лютого 2014, 09:38
14. Майстер пише:
«Гадаю, пам’ятника Бандері у Нових Санжарах не буде. Адже це буде лише новий ідол замість старого. До свідомості людей потрібно донести, що можна жити взагалі без ідола.»


Ню-ню! Як шовкові, будете вкладати квіти і бадері, і гітлеру! І розмовлятимите галичанським суржиком! Бо в же мало не кожна муха верещить бандерівські вітання "Слава україні-героям слава!". Мій продажній бездумний народе, доля таких як ти -небуття!
17. читатель / 24 лютого 2014, 09:59
16. Патріот пише:
« "Слава україні-героям слава!"»

Спочатку хоть вивчи правопис поцріоте .Україна пишеться з великої літери вона виглядає ось так"У".І з чого ти взяв що "Слава Україні","Героям слава" якесь бандерівське вітання.Це нормальне вітання справжніх патріотів України,незалежно від їх місця народження.Хоча мені здається що таким поцріотам як ти ближче до душі інші вітання як от наприклад"слава кпсс"чи "хайль гітлер"
18. Гість / 24 лютого 2014, 10:24
Патріот - ригоанал
19. Майстер / 24 лютого 2014, 10:38
16. Патріот пише:
«Мій продажній бездумний народе, доля таких як ти -небуття!»


Мій продажний бездумний Патріоте, доля таких як ти - забуття. Нова Україна як здоровий і сильний організм відторгне непотрібні і відумерлі клітини.
20. Патріот / 24 лютого 2014, 10:46
17. читатель пише:
«Спочатку хоть вивчи правопис поцріоте .Україна пишеться з великої літери вона виглядає ось так"У".І з чого ти взяв що "Слава Україні","Героям слава" якесь бандерівське вітання.Це нормальне вітання справжніх патріотів України,незалежно від їх місця народження.Хоча мені здається що таким поцріотам як ти ближче до душі інші вітання як от наприклад"слава кпсс"чи "хайль гітлер"»


Немиті "читателі" повинні знати, що БАНДЕРІВСЬКА УКРАЇНА пишеться з маленької букви "Г", або навіть, якщо по-галичанськи, з маленької букви "Л". Бо "гавно" все-таки російське слово, зараз, з мотивів політкоректності, слід використовувати слово "лайно".
21. Гість / 24 лютого 2014, 10:56
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Патріот не знаєш за шо вкусити Паршевлюка. Вкуси ЗА ХУЙ.
22. Гість / 24 лютого 2014, 11:03
Видать від непоганого корита почали відривати Патріота,раз так піниться.
23. Гість / 24 лютого 2014, 11:11
да відрізали хряку голову від корита, операція була тяжка ... но всетаки відрізали
24. читач / 24 лютого 2014, 11:14
чого він там лежить без діла, ним можна дороги залатать, або в зачепилівку на мусор
25. Гість / 24 лютого 2014, 11:36
Наталію Гомлю треба сажати в тюрьму
26. Чудо Юдо / 24 лютого 2014, 11:36
Патріоте ти єресь несеш, яка не має нічого спільного з логікою. Маєш що сказати аргументовано - скажи. Маєш якісь думки на користь Януковича - вкладай, нехай активісти подумають у чому вони були неправі спихнувши того із владного крісла. А тепер шукають його по всій Україні...
27. Олена / 24 лютого 2014, 12:04
Була можливість цивілізовано,культурно вирішити це питання.Але люди показали свою нестриманість.Повалили пам’ятник-молодці,а чого після себе не прибрали?
28. Гість / 24 лютого 2014, 12:19
19. Майстер пише:
«Мій продажний бездумний Патріоте, доля таких як ти - забуття. Нова Україна як здоровий і сильний організм відторгне непотрібні і відумерлі клітини.»


На пам*ять про себе - не претендую, а на предмет Вашого оптимізму та ентузіазму - поживемо - побачимо! Нацистська Німеччина свого часу також відторгла багато "відумерлих клітин" - інвалідів, письменників, учених,а неарійців не лише відторгла, а й активно використовувала на благо нації - євреїв на мило, циганів - на лужні добрива, українців - в раби. Така "слава" дійсно не варта забуття! Тож вперед, юні Герострати, здобувайт своє "незабуття"!
29. Волоська Ольга / 24 лютого 2014, 12:32
15. Майстер пише:
«Ми пам’ятаємо, який це був день. Ми добре пам’ятаємо.»

І не забудьте!!!!!!!!!!!
30. Патріот / 24 лютого 2014, 12:43
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
26. Чудо Юдо пише:
«Патріоте ти єресь несеш, яка не має нічого спільного з логікою. Маєш що сказати аргументовано - скажи. Маєш якісь думки на користь Януковича - вкладай, нехай активісти подумають у чому вони були неправі спихнувши того із владного крісла. А тепер шукають його по всій Україні...»


При чому тут "на користь Януковича"? Народ свого часу обрав паскуду, і я таким його завжди вважав! А обрали, бо він був найменше зло із запропонованого. Гнида він і є гнида і полеміки не вартий, це аксіома. Так, випхнули одну погань, полягли молоді, здорові, красиві хлопці - і цивільні, і "беркути" - і що далі? На місце янека всядеться така ж сука. Ділять місця поситніше біля корита. А чи буде скасована депутатська недоторканість, чи будуть вибиратися громадою судді, чи буде в депутатів середньостатична зарплата по Україні? Чи буде реприватизація? Нічого цього не буде. Народ хоче соціалізму, а отримає колоніальне рабство. Я вітаю ваш оптимізм, але здоровий глузд і досвід підказує протилежне.
Мужність і згуртованість "Правого сектору" сумніву не викликає, але під бандерівський стяг не стану ніколи.
31. Патріот / 24 лютого 2014, 12:46
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику

21. Гість пише:
«Патріот не знаєш за шо вкусити Паршевлюка. Вкуси ЗА ХУЙ.»


Як дососеш, скажи коли місце звільниться!
32. Олена / 24 лютого 2014, 12:50
Ненормативну лексику вживають люди з малим словниковим запасом."Патріоте",Вам би повчитися.
33. Патріот / 24 лютого 2014, 12:59
32. Олена пише:
«Ненормативну лексику вживають люди з малим словниковим запасом."Патріоте",Вам би повчитися.»


"Краще бути порядною людиною, що іноді матюкається, аніж вихованою паскудою"
А повчаннями щодо бідності словникового запасу зазвичай займаються пристрастні неофіти, прочитавши буквар та історію України в коміксах! А повчаннями взагалі- зловредні бабусяки, у яких давно горжетки стерлись!
34. Олена / 24 лютого 2014, 13:03
З Вашої відповіді видно,що Ви дуже порядна людина.
35. Олена / 24 лютого 2014, 13:05
33. Патріот пише:
«
"Краще бути порядною людиною, що іноді матюкається, аніж вихованою паскудою"
А повчаннями щодо бідності словникового запасу зазвичай займаються пристрастні неофіти, прочитавши буквар та історію України в коміксах! А повчаннями взагалі- зловредні бабусяки, у яких давно горжетки стерлись!
34. Олена / сьогодні, 13:03»
Дякую за висококультурну відповідь.
36. Істина / 24 лютого 2014, 13:29
7. кобелячанин пише:
«Ти знаєш Істино яник теж довго і кропітливо будував режим, плекав корупційні схеми, ночі не досипав. То як ти гадаєш може не варто нічого ламати?

P.S. твій нік занадто помпезний як для коментатора.»

Кобелячанин ,режим вже поламано,і Януковича чекає суд людський і божий.Ламати потрібно зазомбовані мізки,а ніяк не "межигір"я",та "сухолуччя".упав Ленін,хай йому грець.Тільки це не прояв героїзму і не досягнення,після якого треба танцювати ритуальні танці.Будувати потрібно,а не ламати.Тому я й запропонувала Паршевлюку ,як ініціатору падіння Леніна бути головою райвиконкому,щоб він проявив себе,як зотчий.Про нік.А що ? Багато змінеться,якщо я назву себе ,Лелюховчанка.
37. Олена / 24 лютого 2014, 13:50
36. Істина пише:
«Кобелячанин ,режим вже поламано,і Януковича чекає суд людський і божий.Ламати потрібно зазомбовані мізки,а ніяк не "межигір"я",та "сухолуччя".упав Ленін,хай йому грець.Тільки це не прояв героїзму і не досягнення,після якого треба танцювати ритуальні танці.Будувати потрібно,а не ламати.Тому я й запропонувала Паршевлюку ,як ініціатору падіння Леніна бути головою райвиконкому,щоб він проявив себе,як зотчий.Про нік.А що ? Багато змінеться,якщо я назву себе ,Лелюховчанка.»

38. Олена / 24 лютого 2014, 13:51
36. Істина пише:
«Кобелячанин ,режим вже поламано,і Януковича чекає суд людський і божий.Ламати потрібно зазомбовані мізки,а ніяк не "межигір"я",та "сухолуччя".упав Ленін,хай йому грець.Тільки це не прояв героїзму і не досягнення,після якого треба танцювати ритуальні танці.Будувати потрібно,а не ламати.Тому я й запропонувала Паршевлюку ,як ініціатору падіння Леніна бути головою райвиконкому,щоб він проявив себе,як зотчий.Про нік.А що ? Багато змінеться,якщо я назву себе ,Лелюховчанка
39. Олена / 24 лютого 2014, 13:53
36. Істина пише:
«Кобелячанин ,режим вже поламано,і Януковича чекає суд людський і божий.Ламати потрібно зазомбовані мізки,а ніяк не "межигір"я",та "сухолуччя".упав Ленін,хай йому грець.Тільки це не прояв героїзму і не досягнення,після якого треба танцювати ритуальні танці.Будувати потрібно,а не ламати.Тому я й запропонувала Паршевлюку ,як ініціатору падіння Леніна бути головою райвиконкому,щоб він проявив себе,як зотчий.Про нік.А що ? Багато змінеться,якщо я назву себе ,Лелюховчанка
Паршевлюк журналіст_хай і далі займається своєю справаю,а селище йому ніхто не довірить.
40. Гість / 24 лютого 2014, 14:12

10. Гість пише:
«А я думаю якщо Паршевлюк так організовує людей щоб тільки валити ,то чому він не зможе своїх однодумців зібрати і зробити де що лучше і де свою агресію вибити ,наприклад взяти топори,граблі і піти в парк Інтернаціоналістів і прибрати його.»


КармелЮК, паршевлЮК - у таких вила не для прибирання
41. Гість / 24 лютого 2014, 14:22
Олена пише:
«33. Патріот пише:
"Краще бути порядною людиною, що іноді матюкається, аніж вихованою паскудою"
А повчаннями щодо бідності словникового запасу зазвичай займаються пристрастні неофіти, прочитавши буквар та історію України в коміксах! А повчаннями взагалі- зловредні бабусяки, у яких давно горжетки стерлись!
34. Олена / сьогодні, 13:03»
Дякую за висококультурну відповідь.

На здоровЛя, пані! Рекомендую ще прочитати "Маленького принца", там також зазвичай багато ілюстрацій! Хоча, ні, даруйте,це некоректна порада, там автор з "Резістанс" - ворог свідомому українцю...
42. Спорник / 24 лютого 2014, 14:29
40. Гість пише:
«у таких вила не для прибирання»


Ви знаєте я на свої очі бачив і не один раз як Паршевлюк із своєю жінкою прибирали у нових санжарах, і в парках і біля річки.
43. Гість / 24 лютого 2014, 14:32
Радий бачити адекватних людей в коментарях. ПаршИвлюк ніколи ніким не стане, бо він читати не вміє, а тільки писати, як і його циганка.
44. Олена / 24 лютого 2014, 14:33
41. Гість пише:
«
На здоровЛя, пані! Рекомендую ще прочитати "Маленького принца", там також зазвичай багато ілюстрацій! Хоча, ні, даруйте,це некоректна порада, там автор з "Резістанс" - ворог свідомому українцю...»


Дякую за пораду.
45. Олена / 24 лютого 2014, 14:53
43. Гість пише:
«Радий бачити адекватних людей в коментарях. ПаршИвлюк ніколи ніким не стане, бо він читати не вміє, а тільки писати, як і його циганка.»

Людина,яка вміє писати і читати вміє.
46. Ясен / 24 лютого 2014, 15:02
39. Олена пише:
«Паршевлюк журналіст_хай і далі займається своєю справаю,а селище йому ніхто не довірить.»
Так хай займається журналістикою,це його призначення і призвання.А гуркати на пам"ятниках ,це вже якась істерія.
47. Олена / 24 лютого 2014, 15:09
46. Ясен пише:
«Так хай займається журналістикою,це його призначення і призвання.А гуркати на пам"ятниках ,це вже якась істерія.»

Повністю з Вами погоджуюсь.
48. кобелячанин / 24 лютого 2014, 15:14
Я б ще додав що не тільки писати і читати як пише Ольга вміє а головне думати.
46. Ясен пише:
«Так хай займається журналістикою,це його призначення і призвання»

Погоджуюся цілком і повністю сам читаю його матеріали хоча не санжарівець. Але якщо не він то хто? У санжарах ще більш мабуть сцикливі люди ніж у кобеляках. Якщо він зараз піде у політику мене це розчарує бо підтвердить погану закономірність.
49. Спостерігач / 24 лютого 2014, 15:35
Шановні організатори, вважаю несумісно поєднувати панехиду по загиблим і поваляння памятника.
При ленінопадові були присутні близько 1500осіб, а на панехиду залишилося близько 150. Важливість події була розпорошена азартом повалити ідола.
Рекомендую, щоб "НАРОДНІ ВІЧЕ" займало важливу роль, узгоджувати свої дії і промови (ви ж привселюдно почали чубитися з Рекою), дати вислухати думку присутніх ( ви забрали мікрофон у Гладуна, хай би сказав, він же теж учасник віче), поважати всіх присутніх, попереджувати випадки з нетверезими (група сільського голови С.Б.). Тільки знайшовши порозуміння з громадою - можна знайти точку опори, щоб перебудувати систему.Революцію за нас уже зробили.Слава Героям і вічна память.
50. Гість / 24 лютого 2014, 16:54
чого леніна досі не приберають !?? діти ідуть із школи, підходять і скачуть по ньому, як батькам пояснити чого він звалений ...
51. Чудо Юдо / 24 лютого 2014, 16:55
50. Гість пише:
«як батькам пояснити чого він звалений ..»

Вітром здуло... Жартую :)
52. Гість / 24 лютого 2014, 17:44
а чогоб Паршевлюку не стати головним редактором газети світлиця
53. Жабік / 24 лютого 2014, 18:13
Осторожно ви ще біди наробите. Зіня щас піде вішатися. ))))))
54. Гість / 24 лютого 2014, 18:19

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
55. умиті читателі / 24 лютого 2014, 19:25
20. Патріот пише:
«Немиті "читателі" повинні знати, що БАНДЕРІВСЬКА УКРАЇНА пишеться з маленької букви "Г", або навіть, якщо по-галичанськи, з маленької букви "Л". Бо "гавно" все-таки російське слово, зараз, з мотивів політкоректності, слід використовувати слово "лайно".»

Ну чому немиті читателі?І миємось частіше ніж раз на рік,навіть зуби вміємо чистити і уяви собі навіть таке збочення як миття рук після туалету та перед їжею.А тобі від твоєї злоби і ненависті до України та її Героїв схоже не відмитись повік.Пам"ятаю статтю в одній з газет за часів СРСР про те як в Америці з вікна якоїсь адмінбудівлі викинувся чиновник з криком "радянські танки".В тебе також якась фобія на грунті того що прийдуть якісь міфічні бандерівці під прапори яких чомусь потрібно ставати.Здається що це вже клініка.
56. Гість / 24 лютого 2014, 19:40
показуха одним словом,чого ж ви його не турляли ще неділю назад,а сиділи тихо як миші,чекали чогось,знаю кожного з тих хто стояв на пам"ятнику всі з неблагополучних сімей,невистачило розуму демонтувати цивілізовано?може хоч у когось вистачить розуму не фонтани там ліпити і не "10 заповідей" а зробити пам"ятник героям майдану "небесній сотні" щоб кожен санжарівець з тих хто танцював на спині леніна пам"ятав все життя хлопців які полягли за його світле майбутнє поки він сидів як миша не вилазячи з халупи,а коли влада змінилась-почав показувати єкстримізм,це не єкстримізм а дибілізм,білборди обливати зеленкою і малювати дурню це вандалізм,могли б цивілізовано все організувати,обідрати плакати лелюка,демонтувати леніна нормально,думали б про тих людей які після вас будуть прибирати поки ви "пашлі бухать".ви не герої і будь ласка не піартесь за рахунок героїв вандали-не примір для майбутньго україни.Слава Україні!
57. Партійний дух / 24 лютого 2014, 20:29
Зі словами "Данбас нікто нє ставіл на калєні", він виймає з золотої шкатулки іменний золотий револьвер, з якого ще ніколи не стріляв. Заладовує золоту кулю, перед тим її поцілувавши. Сідає у позолочене крісло, зручно вмощується, випиває склянку "хеннесі" і стріляє собі двічі в голову. Звук пострілу вибухає у його голові і... він з криком прокидається. Панічно роззирається на боки. Що це? Біля його ліжка стоять два мордовороти в чорних костюмах. Морди доволі знайомі. Де він їх раніше бачив? О, та це ж його охорона! Один із них каже: "Пращальнає пісьмо уже напісана. Сабєрітєсь і сдєлайтє то, что ат вас ажидают!" І тут лише він помічає, що в одного з них у руках тарілочка, а на тарілочці револьвер. З воронованої сталі. "Нє-ет! Ні за что!" – кричить він, накрившись ковдрою з головою, і... знову прокидається. Важко зітхає. Протирає очі і бачить Гепу з удавкою. Гепа лагідно усміхається і підморгує: "Ета савсєм нє больна. Єщьо нікто нє жалавался. А ви і так уже історія". І підступає ближче. Допа тримає за ноги. Він шарпається, розмахує руками, кричить і... знову прокидається.
58. Партійний дух / 24 лютого 2014, 20:30
Перед ним Ганця зі склянкою якоїсь мутної рідини. У неї добре співчутливе обличчя. Чорна хустина на голові. "Випийте, вам стане легше", – каже вона ніжним материнським голосом. Але її усмішка не викликає довір’я. Чиїсь руки стискають йому голову, а між зуби запихають лезо позолоченої шаблі. Він уже не кричить, а харчить, як впольований не так давно кабан. І... знову прокидається... Панічно крутить головою. Де він? Полегшено зітхає – він вдома. Двері відчиняються, заходить Люся. В одній руці якісь пігулки, в другій склянка з водою. "Любімий! Сдєлаєм ета вмєстє". Він вкривається холодним потом: "Нє-ет, ні за што! Тока нє с табой! Тока нє с табой!" І... знову прокидається. В суцільній темряві. Пробує підвестися і вдаряється головою у щось тверде. Обмацує руками. Він у якомусь ящику. Запах сирості. Хоче кричати, але раптом усвідомлює, що таким чином може забракнути кисню. Дзвонить мобілка. Добуває її з кишені і прикладає до вуха. Чути шурхіт, шелест, а потім голос: "Батя, ми стараємся". "А-а-а-а!" – кричить він і... знову прокидається. І так без кінця. І так без кінця. І так без кінця...
59. Гість / 24 лютого 2014, 20:51
Наскільки я знаю то вже розпочалися роботи по установленню пам’ятника зараз іде заготовка фундамента.
60. спостерiгач / 24 лютого 2014, 23:15
На рахунок свытлицы це тема. Зiнченка на вила.
61. Майстер / 25 лютого 2014, 00:04
56. Гість пише:
«ви не герої і будь ласка не піартесь за рахунок героїв вандали-не примір для майбутньго україни.Слава Україні!»


Ми ніде і ніколи не називали себе героями. Щодо піару, то здається саме Андрій Река кинувся робити перший пам’ятник в Україні жертвам Майдану. Тільки назвати він його хоче не Героям Небесної Сотні, а Пам’яті жертв режиму Януковича. А мені здається, що прізвище Янукович взагалі не повинно згадуватися ніде і ніким. Навіть у такому контексті. Втім, думаю Андрію Олександровичу зараз головне швидкість будівництва, а не пам’ять про тих хлопців. Чи може я щось упустив? Андрій Олександрович справді був активним учасником Майдану? Стояв на барикадах, ходив на Грушевського, оберігав Майдан 19-го лютого, коли його згортали військами і БТРами? Тоді те що він робить - не піар, а щира данина пам’яті за побратимами, поруч із якими він боровся за вільну Україну. Честь йому за те і хвала.
62. Майстер / 25 лютого 2014, 00:08
56. Гість пише:
«думали б про тих людей які після вас будуть прибирати поки ви "пашлі бухать"»


Леніна ми приберемо із площі найближчими днями. І я сподіваюсь, що він дійсно піде на церковні дзвони, як це пропонує один із наших священиків.

Щодо "бухать" - і я, і моя дружина є тверезниками. Тобто алкоголю не вживаємо взагалі. Так що тут, звиняйте, мимо.
63. Майстер / 25 лютого 2014, 00:09
11. Волоська Ольга пише:
«І бачила відео як 15-16 річні підлітки виступають на пам"ятнику (поваленому) Леніна в Санжарах. А потім голос за кадром "А ТЕПЕРЬ ПОШЛИ БУХАТЬ".»


Хотілося б посилання на відео, якщо можна.
64. Гість / 25 лютого 2014, 00:45
Яка там честь і хвала..один хоче пропіаритись та швидше до влади стати,поближче до яценюка,бо вже не в терпець,іншому робити нічого давай падати в дитинство і зеленкою по білбордам і леніна турляти бо так інші роблять..,турнули?та нехай йому грець,але не таким чином.чому ви дітей учите?піди краще на роботу і виховуй дитину,а не страдай як підліток в перехідному віці.ніколи ви нічому не навчитеся,таким чином.не ти його робив не тобі руйнувати,як не є,але це честина історії,хоча і не дуже приємна,у нас в самих є щось погане,в кожному,але ми від себе кусок не відриваєм і не цураємось,бо це ми,все ж таки в цивілізованому світі проблеми так не вирішують,ще раз повторюю можна було демонтувати цивілізовано,а це все прояв дикості і показуха встилі "на Гапко і мої 5 щоб було 10".Ну вам нічого не докажеш,вам аби бистріше построяти,а що і навіщо це вже друге питання."жертвам режиму януковича"?ха-ха,схоже на назву яку видумав 10 річний школяр-от і ввесь розум вашого Андрія Олександровича.Піар він і в африці піар,показуха.толку нуль,лише ще раз показали які ви дикуни і що не здатні жити в цивілізованому суспільстві,запам"ятай-починати треба завжди з себе,лише потім говорити за інших.
65. пп / 25 лютого 2014, 08:12
Ех-ти...
64. Гість пише:
«.Ну вам нічого не докажеш,вам аби бистріше построяти,а що і навіщо це вже друге питання."жертвам режиму януковича"?ха-ха,схоже на назву яку видумав 10 річний школяр-от і ввесь розум вашого Андрія Олександровича.Піар він і в африці піар,показуха.толку нуль,лише ще раз показали які ви дикуни і що не здатні жити в цивілізованому суспільстві,запам"ятай-починати треба завжди з себе,лише потім говорити за інших.»

та ти покалiчиних та тiла убитих режимом Януковича,хочаб по телику бачив? що вiдчував? Бiльша частина свiту визнала Януковича,та його режим -злочинними.
66. Гість11 / 25 лютого 2014, 09:17
Про "пішли бухать". У соціальній мережі ВКонтакті, досить лишень у пошуку (відеозаписи) написати кодове слово: "ленін в нових санжарах 23. 02.2014". якось так
67. той що гість / 25 лютого 2014, 12:09
65. пп пише:
«та ти покалiчиних та тiла убитих режимом Януковича,хочаб по телику бачив? що вiдчував? Бiльша частина свiту визнала Януковича,та його режим -злочинними.»

я здаэться не говорив що я підтримую януковича,але і таких "радикалів" які вміють тільки нищити теж не підтримую.читайте уважніше мої пости будь ласка перш ніж висловлюватись.
68. читач / 25 лютого 2014, 13:13
одного леніна зруйнували, а у разних валянків тут піна з рота : "радикали ! руйнують все"
69. Валентин / 25 лютого 2014, 15:43
61. Майстер пише:
«Ми ніде і ніколи не називали себе героями. Щодо піару, то здається саме Андрій Река кинувся робити перший пам’ятник в Україні жертвам Майдану. Тільки назвати він його хоче не Героям Небесної Сотні, а Пам’яті жертв режиму Януковича. А мені здається, що прізвище Янукович взагалі не повинно згадуватися ніде і ніким. Навіть у такому контексті. Втім, думаю Андрію Олександровичу зараз головне швидкість будівництва, а не пам’ять про тих хлопців. Чи може я щось упустив? Андрій Олександрович справді був активним учасником Майдану? Стояв на барикадах, ходив на Грушевського, оберігав Майдан 19-го лютого, коли його згортали військами і БТРами? Тоді те що він робить - не піар, а щира данина пам’яті за побратимами, поруч із якими він боровся за вільну Україну. Честь йому за те і хвала.»
Майстре,як ваша думка,чи лікар який рятував життя людей тут, в Санжарах,не має вже права голоса,бо не був на Майдані.Чи,може права голоса немає підприємець,який передавав на Майдан немалі кошти,для придбання необхідного,він же не був на Грушевського 19-го лютого.За таким принципом цивілізованого супільства не побудуєш,знову випливає фактор"закрий рота,ти не був там і там не був,от тепер ти нижча каста,сиди й мовчи я говорить буду,й вирішувать я".Що до піару.Якась зовсім викривлена логіка,будувати пам"ятник-піар,а руйнувати ні.Жертви режиму "хама" з"явились за довго до Майдана,їх просто не було по 100 чоловік в день,і їх не ховали с почестями,але вони були.На останок,згадайте з чого почався Майдан. З бажання людей жити в Євросоюзі.А основними принципами Європи є верховенство Закону,та демократія, не плюндрування законів,та анархія.Колись я вважав вас зваженою,безкомпромісною,але не істеричною людиною,самобутнім журналістом,на жаль зараз ви зовсім не такий.Ще одне,в якомусь коментарі,ви супернику морду бити збирались.Ви впевнені,що це ваш метод?Якщо так,то привіт відновлювачу,подібного до попереднього режиму.Залякуйте далі.Напевно я ,як інодумець повинен знищуватись
70. Спостерігач / 25 лютого 2014, 16:48
69. Валентин пише:
«Майстре,як ваша думка,чи лікар який рятував життя людей тут, в Санжарах,не має вже права голоса,бо не був на Майдані.Чи,може права голоса немає підприємець,який передавав на Майдан немалі кошти,для придбання необхідного,він же не був на Грушевського 19-го лютого.За таким принципом цивілізованого супільства не побудуєш,знову випливає фактор"закрий рота,ти не був там і там не був,от тепер ти нижча каста,сиди й мовчи я говорить буду,й вирішувать я".Що до піару.Якась зовсім викривлена логіка,будувати пам"ятник-піар,а руйнувати ні.Жертви режиму "хама" з"явились за довго до Майдана,їх просто не було по 100 чоловік в день,і їх не ховали с почестями,але вони були.На останок,згадайте з чого почався Майдан. З бажання людей жити в Євросоюзі.А основними принципами Європи є верховенство Закону,та демократія, не плюндрування законів,та анархія.Колись я вважав вас зваженою,безкомпромісною,але не істеричною людиною,самобутнім журналістом,на жаль зараз ви зовсім не такий.Ще одне,в якомусь коментарі,ви супернику морду бити збирались.Ви впевнені,що це ваш метод?Якщо так,то привіт відновлювачу,подібного до попереднього режиму.Залякуйте далі.Напевно я ,як інодумець повинен знищуватись»

Конструктивна критика, логічна думка, приємно коли коментарі змістовні, а не "А ви, а Ви ...". Дійсно Майстер задумайтесь з Ваших вуст звучить: "не був на Майдані - не маєш права (мати свою думку, будувати свою країну).
71. той що гість / 25 лютого 2014, 16:51
68. читач пише:
«одного леніна зруйнували, а у разних валянків тут піна з рота : "радикали ! руйнують все"»

для тебе "один ленін" для світу це історія,а за "валянків" можна і по соплям получити.
72. той що гість / 25 лютого 2014, 17:12
майстре,до речі ти кажеш що ви не піаритесь?коли ти стоячи на драбині напроти військомату рвав плакат лелюка я проїзджав мимо і ти орав як одурілий "люди -це ми єкстримісти!!!ми прийшли щоб навести порядок!" щось в тому дусі.так оце і є піар.якщо ти вже такий єкстриміст,то потрібно було це робити раніше,коли все починалось,а не тоді коли революція закінчилась устраювати показуху.Треба було встати і надавати лящів,щоб наступного разу думав головою.Хоча наступного разу так і буде.Писати за гроші-теж не єкстримізм.До прізвищ Януковича,Пшонки,Захарченка треба дотати Кличка,Яценюка,Юлю і Реку з тобою напару.
73. New York / 25 лютого 2014, 17:42
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
69. Валентин пише:
«Ще одне,в якомусь коментарі,ви супернику морду бити збирались»

А яке буде твоє здивування, коли я скажу, що ще півроку-рік назад вони із «суперником» нормально спілкувались, грали у пейнтбол, вели цікаві для обох розмови. Чому б і ні. Колишні колеги все таки.
Хоч ми й ніколи не були друзями, майже завжди мали різні політичні та інші погляди, входили в інколи гарячі дискусії і підколювали одне одного, я й подумати не міг, що колись це переросте в щось особисте. Я ж вважав його досить розмною людиною. Інколи важко було його розуміти (думаю, як і йому мене), але то таке… Головне, що людина нормальна, не бидло, не хитрун і не ганяє понти.
Тому усі ці заявочки стали для мене охуєнно неприємним сюрпризом. Виявилось, що «дух Че Гевари» знімає кришу настільки, що людина вже не розпізнає ні своїх, ні чужих. Будь-якого хуйла, який, прикинувшись на время нормальним, поїхав на майдан, Вова ладен вважати кращим за того, хто назвав смерть людей безглуздою. Тепер йому насрать на старі знайомства. Будується нова Україна, яка, як молодий здоровий організм, відторгне відмерлі клітини!
Років через 3-5, коли перекрашені або новоспечені уйобки просруть все те, за що стояв Майдан, Вова згадає цей свій психоз. Ну, або, якщо ця херня невиліковна, знайде якусь отмазку, на кшталт тієї, що свого часу про Ющенка казали: "Йому Юля не дала Україну змінити". І все одно вважатиме себе правим.

Змінено 25.02.2014, 17:51
74. коментар / 25 лютого 2014, 17:51
69. Валентин, 70. Спостерігач. сам написав і сам себе похвалив)))
75. Спостерігач / 25 лютого 2014, 18:10
74. коментар пише:
«69. Валентин, 70. Спостерігач. сам написав і сам себе похвалив)))»

Ви не праві. Просто мені важлива думка новосанжарців. І я проти особистих образ. Була події - висловлюємо свою думку. для того і форум.
76. Спостерігач / 25 лютого 2014, 18:22
До речі - зареєструвався. Далі Ви "коментар" і "Валентин".
77. Майстер / 25 лютого 2014, 18:25
69. Валентин пише:
«Майстре,як ваша думка,чи лікар який рятував життя людей тут, в Санжарах,не має вже права голоса,бо не був на Майдані.»


Лікар завжди гідний поваги, де б він не допомагав людям - у Нових Санжарах чи Києві. Мова йшла не про те. Просто зараз дехто з тих, хто на Майдані не був і хвилини, кричить, що він із перших днів був поруч із борцями за нову Україну. Це трохи, неправильно, чи що.

Щодо медиків. Особисто я у Києві бачив багатьох львівських лікарів - вони перев’язували, лікували нам застуду, міряли тиск, виписували пігулки. От я досі не знаю - вони усі безробітні, чи зумисне відпустки брали під Майдан? І всі такі лагідні, що хочеться іще раз захворіти, аби піти на прийом. Не в образу нашим новосанжарським медикам - серед них теж є хороші.
78. Майстер / 25 лютого 2014, 18:27
69. Валентин пише:
«Ще одне,в якомусь коментарі,ви супернику морду бити збирались.Ви впевнені,що це ваш метод?»


Не певен. Можливо, зараз не надто виважено реагую на різкі слова і вирази.
79. Майстер / 25 лютого 2014, 18:32
70. Спостерігач пише:
«Дійсно Майстер задумайтесь з Ваших вуст звучить: "не був на Майдані - не маєш права (мати свою думку, будувати свою країну). »


Не так. Скоріше, мені цікаво - якщо ця людина мала свою думку на побудову країни, то де вона була місяць, два тому? Чому не приходила на віче, коли ми гукали усіх, хто не хоче коритися системі? Боялася? Можливо. Я щиро хочу вірити, що усі, хто у неділю прийшли на новосанжарський майдан, позбулися страху. І тепер зможуть реалізувати свої задуми щодо зміни країни. У кожного є право стати поруч.
80. Майстер / 25 лютого 2014, 18:44
73. New York пише:
«Виявилось, що «дух Че Гевари» знімає кришу настільки, що людина вже не розпізнає ні своїх, ні чужих. Будь-якого хуйла, який, прикинувшись на время нормальним, поїхав на майдан, Вова ладен вважати кращим за того, хто назвав смерть людей безглуздою. Тепер йому насрать на старі знайомства. »


Дух Че Гевари - сильна річ. Я вже десь писав, що відреагував не на твою особу, а на те, як ти писав про загибель героїв - звично, не добираючи слів. Мені здається, що так не можна, хоча для тебе це, напевно, просто стиль спілкування.

Щодо старих знайомств. Погляди на життя і переконання все ж таки розділяють людей. Принаймні, мені так здається. Менше з тим, я завжди радів нагоді зустрітися із нашими датчанами (це бувало не так часто) і з вами, коли ви повернулися. Тому на старі знайомства мені зовсім не "насрать". Щодо тих, хто "прикинувся нормальним" і поїхав на Майдан, то більшість із цих людей я зараз дійсно вважаю друзями і побратимами. Просто тому, що ми разом багато пережили. Це як у армії, в якій я ніколи не служив, але чув розповіді інших. Люди, які підставляли тобі плече, або простягали руку у напружену хвилину, будуть тобі дорогими і через десятки років.
81. спостерігач / 25 лютого 2014, 18:51
79. Майстер пише:
«Не так. Скоріше, мені цікаво - якщо ця людина мала свою думку на побудову країни, то де вона була місяць, два тому? Чому не приходила на віче, коли ми гукали усіх, хто не хоче коритися системі? Боялася? Можливо.»

Боялася, бо зробити нічого не могла.Чи не бачив я що влада злочинна - бачив, але так було і при Кучмі і при Ющенкові і при Януковичу. Прізвища змінювалися а люди були ті самі тільки на різних посадах. Я не революціонер, я просто працював, працею заповнив весь свій час, що забеспечувати сім"ю.Коли Ви грали у футбол, ходили в ліс, на полювання я працював, заробляв на будинок, бо 10 років знімав житло. Мені байдуже було хто при владі - сім"я моя влада, ради неї я живу. Я не революціонер - я будівельник, тому в коментарях проти образ.
82. Валентин / 25 лютого 2014, 19:18

76. Спостерігач пише:
«До речі - зареєструвався. Далі Ви "коментар" і "Валентин".»

В своєму коментарі я зветався до Майстра,а моя ідентифікація для нього не проблема.Реєструватись ,чи ні ,це мій вибір.Правда ж?
70. Спостерігач пише:
«Конструктивна критика, логічна думка,»
Спасибі за підтримку.
74. коментар пише:
«69. Валентин, 70. Спостерігач. сам написав і сам себе похвалив)))»
Це помилкове трвердження.
83. Валентин / 25 лютого 2014, 19:26
81. спостерігач пише:
« Я не революціонер - я будівельник, тому в коментарях проти образ.»
І я будівельник,тому знаю ціну людській праці.Тому я й проти будь-яких руйнацій.Вітаю колего!
84. Волоська Ольга / 25 лютого 2014, 19:39
63. Майстер пише:
«Хотілося б посилання на відео, якщо можна.»

ВКонтакте. Не вмію я посилання робити. Каюсь.
85. Волоська Ольга / 25 лютого 2014, 20:19
70. Спостерігач пише:
«Майстер задумайтесь з Ваших вуст звучить: "не був на Майдані - не маєш права (мати свою думку, будувати свою країну).»

78. Майстер пише:
« Можливо, зараз не надто виважено реагую на різкі слова і вирази.»

А не маєш права невиважено. Бо 1 000 000 мільйон людей вийшов на Майдан, сотня (боюсь, більше) загинула. А решта 45 млн. спостерігають - а хто ж то до влади приходить. І судитиме по ваших словах і поступках, тих, хто був на Майдані. А потім прийде на вибори. І скаже своє "ТАК" або "НІ". Ви (Ми) перемогти хочете (хочемо) на годину, на рік чи .... на який термін?
86. спостерігач / 25 лютого 2014, 20:38
Звернення до Майстра, прошу порушити та дослідити тему:
-чому не судять політиків, а просто відсторонюють (великий вплив на економіку, кулуарні домовленості чи ще не час)
-чи плануєть повернення в державну власність стратегічних об"єктів (обленерго, облгази).
Прошу підтримати, на мою думку це цікава і вкрай актуальна тема
87. Чудо Юдо / 25 лютого 2014, 20:53
84.Волоська Ольга
«ВКонтакте. Не вмію я посилання робити. Каюсь.»

Просто копіюйте адресу і вставляйте в коментар.

А оце відео в цій новині - не воно? Хоча звертати увагу на "пішли бухать" - нерозумно. По-перше серед того мітингу було чимало просто спостерігачів, та і не всі дуже переймалися самим Майданом. Особливо молодь до 20 років віком. Їм що? Вони легше все переживають, тому і могли так пожартувати
88. Патріот / 25 лютого 2014, 20:57
Стісняюсь спросить, чи не думаєте Ви часом, що майданне збіговисько зібрали для повернення принципів Радянської влади?
Рекомендую запастись поп-корном і приготуватися до захоплюючого перегляду картини "Дикий вільд. Гієни рвуть одне одного на шматки.Вільд - випалена земля". І не відволікайте майстра, його чекають невідкладні справи - адже іще залишилось безліч непотрощених братських могил, пам*ятників героям ВОВ, пам*ятників Пушкіну, Гоголю та іншим представника нетитульної нації.
89. Ясен / 25 лютого 2014, 20:58
86. спостерігач пише:
«-чи плануєть повернення в державну власність стратегічних об"єктів (обленерго, облгази).»
Це дуже важливо!А ще нагадую,що майже царські маєтки є не тільки у регіоналівських хапуг,а й у Яценюка,Тимошенко,Тягнибока ,та багатьох "народних"вождів .Напевно й вони їх заробили у станка.А скільки підмахувал меньшого калібру.Якби ж можна було оприлюднити інформацію про закордонні банківські рахунки українців.Ой скільки було б запитань,та розочарувань.
90. Патріот / 25 лютого 2014, 20:59
Пост 87 20:57 - на пост СПОСТЕРІГАЧА 86 20:38
91. Волоська Ольга / 25 лютого 2014, 21:39
87.Чудо Юдо
« серед того мітингу було чимало просто спостерігачів, та і не всі дуже переймалися самим Майданом. Особливо молодь до 20 років віком. Їм що? Вони легше все переживають, тому і могли так пожартувати»

Та воно то так. Тільки ж посиланням на велелюдний мітинг організатори оправдовують дійство під назвою "Повалення ката Леніна". Мені, до речі, самого Леніна не жалко. Я на нього особливої уваги і не звертала і плакать за ним не буду. А от реакцію з боку місцевого люду спостерігаю далеко неоднозначну. Як і всі ми. До таких речей треба ставитись дуже і дуже обережно.
92. спостерігач / 25 лютого 2014, 21:52
Пост 87 20:57 - на пост СПОСТЕРІГАЧА 86 20:38
Шановний Патріот. Нам пояснювали так: фабрики, заводи потрібно модернізувати, а у держави таких грошей немає, потрібно їх приватизувати, щоб інвестор вклав свої гроші, а держава економила. Пройшов час все приватизували. Хто вкладав, хто ні не знаю. Потім люди почали скаржитись на високі ціни, нам відповіли: якби фабрики, заводи були у державній властності то ми б могли регулювати ціни, а так - ні. Де правда???
Тому і прошу порушити і дослідити це питання. Тих хто розуміється на цьому, дати коментарій.
93. Бувалий / 25 лютого 2014, 23:30
Можна бути героєм. А можна відчувати себе ним. І не більше. А ще і так буває: пройшов вогонь, воду, а мідні труби стали каменем спотикання. Для декого зараз чи не найважче випробування. І час покаже, хто правий, а кому тільки голову запаморочило. Щодо ідолів на постаментах. Всьому свій час. Були часи -- нищили все самодержавне. Потім церкви. Потім Сталіна. Може ще когось забув. Тепер настав час "вічно живого". Рано чи пізно це мало статися. Не треба робити з цього одним трагедію, а іншим -- надперемогу. Краще б, звичайно, це було б упередити через якесь прийняте рішення влади. Але, як кажуть, переможців не судять, тож вони і не стали чекати його. Тут все зводиться знову до мідних труб. Кришу рве, руки сверблять. Та ще і, можливо, вирослі крила породили якісь меркантильні плани скористатись підходящим випадком. Але не дарма кажуть, що "весна покаже, хто де ..."
94. Патріот / 25 лютого 2014, 23:35

Шановний Патріот. Нам пояснювали так: фабрики, заводи потрібно модернізувати, Потім люди почали скаржитись на високі ціни, нам відповіли: якби фабрики, заводи були у державній властності то ми б могли регулювати ціни, а так - ні. Де правда???
Тому і прошу порушити і дослідити це питання. Тих хто розуміється на цьому, дати коментарій.]
Шановний Спостерігач! Розумію, що Ваші питання є криком знедоленої душі і сподіванням пересічної людини на проблиск в кінці тунелю, тому відповідаю без звичного стьобу та максимально доступно і лаконічно.
Вам (нам) пояснювали багато чого і пояснюватимуть і надалі. Але, задумайтесь, які керманичі були в країні за всі роки незалежності, як на місцевому так і на загальнодержавному рівні? Це були примітивні люди, тож і бажання у них примітивні: особисте збагачення під прикриттям лозунгів. Коротше, народ об.....бали.
Щодо реприватизації. Про це забудьте. Забудьте і про те, що майданостояння поверне владу народу. Влада у того, хто має економічні ресурси. Це олігархи, які свого не віддадуть. Та навіть якби це і сталося, то виходячи із реалій пустої скарбниці, це призведе до краху економіки взагалі. Далі. Виходячи з тих же реалій, країна повинна жебрати коштів із сторони. Європейський вектор виключає отримати коштів від Росії, яка на сьогодні є єдиною, хто такі кошти може дозволити собі надати. Європа кошти могла би надати за умови підписання кабальної асоціації, але не надасть, бо таких витрат дозволити собі не може, у самих криза.
Далі.Експорт в Росію закривається, на європейський ринок також за невідповідністю євростандартам. Виробництво стає збитковим і ліквідується. Переходим на підножний корм.Так що, шановний Спостерігач, не крайте собі серце пустими надіями.Єдине, що може зараз врятувати Україну -це консолідація з Росією і не вірте
95. Олег Максюта / 25 лютого 2014, 23:47

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
96. спостерігач / 25 лютого 2014, 23:55
Шановний Патріоте перемовини з ЄС тривають, Турчинов наголосив на співпраці з Росією. Розуму та виваженості нашим політикам. Повинно ж нам пощастити.
97. Патріот / 25 лютого 2014, 23:58
93.спостерігач
«Шановний Патріот. Нам пояснювали так: фабрики, заводи потрібно модернізувати, а у держави таких грошей немає, потрібно їх приватизувати, щоб інвестор вклав свої гроші, а держава економила. Пройшов час все приватизували. Хто вкладав, хто ні не знаю. Потім люди почали скаржитись на високі ціни, нам відповіли: якби фабрики, заводи були у державній властності то ми б могли регулювати ціни, а так - ні. Де правда??? »

Продовження.
...і не вірте лукавим націоналістам, бо їх генетична ненависть до Росії переважає будь-які логічні аргументи на користь зближення з Росією, навіть якщо це питання життя і смерті. Вони свої 30 сріберників отриали і отримають більше. Знищуючи наші пам’ятники, вони знищують нашу історію, нашу душу, нашу іще живу пам’ять про те щасливе наше радянське минуле, коли народи союзу разом знищили фашистів і разом були єдиною могутньою державою, якій ніхто не смів роздавати печеньки та вказувати як нам жити. Думайте, шановний Спостерігач, думайте земяки, бо скоро ейфорія пройде і настане розуміння того, що сами накинули собі петлю на шию. А на реприватизацію не сподівайтесь, що б вам не обіцяли. Гадаю, що дуже скоро у Вас до Майстра виникнуть більш приземлені питання, як то: чи можна сподіватись, що колись зарплатять пенсії та зарплати.
98. Патріот / 26 лютого 2014, 00:17
86. спостерігач
Звернення до Майстра, прошу порушити та дослідити тему:
-чому не судять політиків, а просто відсторонюють (великий вплив на економіку, кулуарні домовленості чи ще не час)
-чи плануєть повернення в державну власність стратегічних об"єктів (обленерго, облгази).
Прошу підтримати, на мою думку це цікава і вкрай актуальна тема


Шановний Спостерігач! Такі питання досліджують незалежні журналісти, до яких агітатор -майстер ніякого відношення не має, як би сильно йому не хотілося видати себе за журналіста.
Жаба, роздувшись,може вважати себе підводною лодкою, але жабою від того вона бути не перестане.
99. Патріот / 26 лютого 2014, 01:19
КИЕВ, 25 фев- РИА Новости. Китай будет судиться с Украиной за невыполнение контракта по поставке зерна на 3 миллиарда долларов.

Угадайте кто выиграет этот суд, а кому придется платить неустойку? ....."Слава революції!"?
100. Майстер / 26 лютого 2014, 04:33
81.спостерігач
« Я не революціонер, я просто працював, працею заповнив весь свій час, що забеспечувати сім"ю.»


Я у Києві бачив сотні тисяч людей, які полишали роботу і їхали на Майдан. Чи ви також гадаєте, що усі вони бомжі та безробітні? Жоден із них до початку подій не був революціонером, але йому довелося ним стати.
101. Майстер / 26 лютого 2014, 04:44
93.Бувалий
«Краще б, звичайно, це було б упередити через якесь прийняте рішення влади. Але, як кажуть, переможців не судять, тож вони і не стали чекати його. »


Вчора я був на сесії Новосанжарської селищної ради. І вислухав чимало "теплих" слів від депутатів. Чимало - заслужено. На свій захист можу сказати лише одне - ми намагалися зробити усе за законом. Я звернувся до селищного голови іще у суботу і запропонував зібрати сесію того ж дня, або зранку неділі. Усі розуміють, що зібрати депутатів за кілька годин для Андрія Олександровича не проблема. Проте він сказав: "Сесія буде у вівторок, тоді ж знімемо Леніна". Я пояснив, що люди налаштовані досить рішуче і обіцяти, що пам’ятник достоїть до вівторка, я не можу. Потім сталося те, що сталося.

Якби сесія відбулася у суботу/у неділю вранці, Леніна зняли б краном, поклали на машину і повезли б на збереження - ніякого варварства.

102. Майстер / 26 лютого 2014, 04:46
94.Патріот
«Єдине, що може зараз врятувати Україну -це консолідація з Росією»


А, ось де собака зарита. Повертаємось до пройденого. Даєш Митний Союз!
103. Олена / 26 лютого 2014, 07:47
Єдине,що може врятувати Україну-це єдність. А зараз вона поділена,на дві частини.Крим взагалі рветься до Росії.
104. Спостерігач / 26 лютого 2014, 08:45
Шановний Майстер. Пост 100. Не виривайте слів з тексту, я говорив особисто про себе, Ви можете мене засуджувати, але не ображайтесь такий я є.
105. Ясен / 26 лютого 2014, 08:55
94.Патріот
«Шановний Патріот. »
Це більше схоже на царь всія Русі.Патріот звертається до шановного Патріота.Насправді Євросоюз вимагає виконання деяких непопулярних,антисоціальних умов,але основне Євросоюз не зацікавлений в знищенні України,як сувереної держави, та в інтеграції українців в малоросів.Пропозиції Росії ,це ж отруйна цукерка,спочатку солодко,потім смерть.Якщо ми в митному союзі,то завтра ж розпочнеться процес невід"ємного економічного зв"язку.Коли скло для авто буде випускатись в Львові,шини в Донецьку,а саме авто в Тольятті,при чому вартість автомобіля в тому Тольятті буде на 50% меньша а ,ніж в Києві.За рік-два ми втратимо власну економіку,справа прийде до культурно-мовного поглинання,а потім й до політичного.Все кінець!Але запам"ятайте,малорос ніколи не буде росіянином,ні для себе,ні для імперських вождів.Хтось скаже ,а як же Білорусь?Вона вже там,якось виживає.Відповім.Білорусь була найбільше готова до Європи років 5-7 тому,там вироблялись якісніші промтовари,та продукти харчування,не знищена була система державного та колективного сільськогосподарського виробництва( в США зараз активно йде процес створення фермерських колективів недарма),і т.д.Зараз там триває процес невід"ємного економічного зв"язку,а це початок кінця для цієї країни,країни в якій я народився,буваю і бачу некращі зміни.Повернемось до Євросоюзу.Болгарія,реве й стогне від єврозмін(все меньше й меньше)Газ дорогий,елктроенергія дорога,питна вода дорога.Але медичне обслуговування чудове,діти болгар в значній частині навчаються в Відні,Празі,Лондоні,виробничі підприємства(екозразка) відкриваються інтенсивно,при чому саме Болгарські.Болгарія живе на перспективу,й років через5-10 матимуть рівень життя як у Німетчині.От вам і деякі за та проти.Але я бачу майбутнє своєї дитини в Європі,а не в Тольятті.
106. Спостерігач / 26 лютого 2014, 10:17
Шановний Ясен, ваша думка змістовна. Але не можна не брати до уваги високі ціни на газ, електроенергію, воду.Це залишається великим важелем в бік Росії. Ціна на газ для населення 5грн./м.куб непідйомна для нашого регіону.ЄС повинен запропонувати якусь альтурнативу для перехідного періоду.
107. Спостерігач / 26 лютого 2014, 10:19
Словом регіон я маю наувазі наш дотаційний бюджет
108. Патріот / 26 лютого 2014, 10:35
105.Ясен
«94.Патріот
«Шановний Патріот. »
Це більше схоже на царь всія Русі.Патріот звертається до шановного Патріота»


Очепятка, сэр. Читати: Шановний Спостерігач
109. Патріот / 26 лютого 2014, 10:46
105.Ясен
«.Насправді Євросоюз вимагає виконання деяких непопулярних,антисоціальних умов,але основне Євросоюз не зацікавлений в знищенні України,як сувереної держави, та в інтеграції українців в малоросів.Пропозиції Росії ,це ж отруйна цукерка,спочатку солодко,потім смерть.Якщо ми в митному союзі,то завтра ж розпочнеться процес невід"ємного економічного зв"язку.Коли скло для авто буде випускатись в Львові,шини в Донецьку,а саме авто в Тольятті,при чому вартість автомобіля в тому Тольятті буде на 50% меньша а ,ніж в Києві.За рік-два ми втратимо власну економіку,справа прийде до культурно-мовного поглинання,а потім й до політичного.Все кінець!Але запам"ятайте,малорос ніколи не буде росіянином,ні для себе,ні для імперських вождів.Хтось скаже ,а як же Білорусь?Вона вже там,якось виживає.Відповім.Білорусь була найбільше готова до Європи років 5-7 тому,там вироблялись якісніші промтовари,та продукти харчування,не знищена була система державного та колективного сільськогосподарського виробництва( в США зараз активно йде процес створення фермерських колективів недарма),і т.д.Зараз там триває процес невід"ємного економічного зв"язку,а це початок кінця для цієї країни,країни в якій я народився,буваю і бачу некращі зміни.Повернемось до Євросоюзу.Болгарія,реве й стогне від єврозмін(все меньше й меньше)Газ дорогий,елктроенергія дорога,питна вода дорога.Але медичне обслуговування чудове,діти болгар в значній частині навчаються в Відні,Празі,Лондоні,виробничі підприємства(екозразка) відкриваються інтенсивно,при чому саме Болгарські.Болгарія живе на перспективу,й років через5-10 матимуть рівень життя як у Німетчині.От вам і деякі за та проти.Але я бачу майбутнє своєї дитини в Європі,а не в Тольятті.»


Суверенною україна уже стала - це коли ураїнцям вказують європіндоси вказують кого обрати у владу, який закон прийняти, та для укроімбецилів іншого і буть не може. Щодо майбутнього Вашої дитини в Європі, то з огляду на реалії, майбутнього може не бути взагалі.
110. читач / 26 лютого 2014, 10:59
точно патріота відірвали від Корита))))))))
111. Ясен / 26 лютого 2014, 11:15
106.Спостерігач
«Ціна на газ для населення 5грн./м.куб непідйомна для нашого регіону.ЄС повинен запропонувати якусь альтурнативу для перехідного періоду.»
Нажаль ЄС нічого неповинен.Але на відміну від тієї ж Болгарії,Україна має свій газ-близько 40-45% від потреби,а за умови запровадження нових економічних технологій його буде досить.А ще єсть пока що недоступні технологічно нам надра,які використовуються в інших країнах.З питною водою є проблема в південному регіоні,але в світі вже є практика водогонів довжиною 300 і більше км.,та технології забезпечення якості транспортованої води.Ну а вже електроенергії у нас досить,ще й експортувати можемо.То ж все можливо,якщо носієм (конституційне твердження)є народ,а не видозмінені олігархи.А з ЄС потрібно спілкуватись про ті альтернативи,й від здібності наших представників залежитиме багато що.
109.Патріот
«. Щодо майбутнього Вашої дитини в Європі, то з огляду на реалії, майбутнього може не бути взагалі.»
Незабувайтесь Патріоте,ви говорите про дітей ,якщо ви допускаєте можливість того,що в них не буде майбутнього,то ви або сектант,або терорист.Надіюсь,це не так і ви просто погарячкував.
112. Спостерігач / 26 лютого 2014, 11:22
Ясен не можу вам заперечити.
111.Ясен
«То ж все можливо,якщо носієм (конституційне твердження)є народ,а не видозмінені олігархи.А з ЄС потрібно спілкуватись про ті альтернативи,й від здібності наших представників залежитиме багато що.»

Притримуюсь цієї ж думки, тому і порушив питання про реприватизацію.
113. Патріот / 26 лютого 2014, 13:01
110.читач
«точно патріота відірвали від Корита))))))))»


- Из Пскова я, собачку говорящую пришла посмотреть!(с)
114. Патріот / 26 лютого 2014, 13:16

111.Ясен
«109.Патріот
«. Щодо майбутнього Вашої дитини в Європі, то з огляду на реалії, майбутнього може не бути взагалі.»
Незабувайтесь Патріоте,ви говорите про дітей ,якщо ви допускаєте можливість того,що в них не буде майбутнього,то ви або сектант,або терорист.Надіюсь,це не так і ви просто погарячкував.»

Забуваєтесь якраз Ви, оскільки в тих країнах,з якими ваші хазяї так заповзято ділилися своїми демократичними цінностями (Сербія, Срія, В’єтнам і т.д.), для багатьох дітей майбутнє так і не настало. Європа та Америка турбується про своїх дітей, і не факт, що не за рахунок ваших. Так що я ні сектант, ні терорист, а просто реаліст.
115. Патріот / 26 лютого 2014, 14:13
10 требований МВФ к Украине (полный список) для выделения кредита в размере 16 млрд долл.,Согласно данным WikiLeaks:
1. Повысить пенсионный возраст - на два года для мужчин, на три - для женщин. Ликвидировать право на досрочный уход на пенсию и принцип считать год за два на опасных предприятиях.

2. Ликвидировать институт специальных пенсионных пособий, которые выделяются ученым, государственным служащим, управляющим государственных предприятий. Ограничить пенсии работающим пенсионерам. Установить пенсионный возраст офицерам армии в 60 лет.

3. Повысить цену на газ для муниципальных предприятий на 50%, в два раза для частных потребителей. Увеличить стоимость электричества на 40%. Разрешить установление цен ЖКХ. Допустить рост цен соответственно росту цен на газ. Увеличить акциз на бензин на 60 евро.

4. Отменить льготы и повысить налоги на транспорт на 50%. Не повышать прожиточный минимум, балансировать социальную ситуацию за счет точечных субсидий.

5. Приватизировать все шахты и отменить все субсидии. Отменить льготы для предприятий ЖКХ, транспорта и прочего. Отмена государственной поддержки бесплатного питания, учебников.

6. Ограничить практику упрощенного налогообложения. Отменить практику льгот по НДС в сельской местности. Обязать аптеки и фармацевтов платить НДС.

7. Отменить мораторий на продажу земли сельскохозяйственного назначения. Отменить субсидии для производителей свинины и курятины.

8. Сократить состав министерств до 14. Оставить лишь одного вице-премьера. Отменить должность министра кабинетов министров. Подчинить все государственные органы министерствам. Налоговая администрация, таможня, Фонд госимущества должны войти в министерство финансов.

9. Ограничить излишнюю оплату труда государственных лиц.

10. Пособия по безработице должны начисляться только после минимального периода в шесть месяцев работы. Оплачивать больничные на уровне 70% от заработной платы, но не ниже прожиточного минимума. Оплачивать больничный 3-го дня болезни
116. Патріот / 26 лютого 2014, 14:20
Так що, з огляду на пост 115. Патріот / сьогодні, 14:13, ви, землячки, переплутали майдани. За реприватизацією стійте за Вітренко.
Щеневмерликам - пламєнний прівєт!
117. Патріот / 26 лютого 2014, 14:23
Режим США научил боевиков-бандер овцев, как в интернете надо правильно агитировать украинцев за 4-й Рейх в Киеве.

По сути, технология абсолютно точно такая же, как и на всех предыдущих войнах в Ираке, Ливии, Тунисе, Египте и других странах. Просто подкорректирова ли под Украину. Сейчас мы эту информацию выложим, а вы почитайте и подумайте, писали-ли вам что-то подобное в последнее время сторонники "майдана". Почитайте, намотайте на ус и, действуйте против фашистов ихними же методами.

Методика промывки мозгов украинцам в интернете, которые сопротивляются оккупационным силам США и нацистов в Киеве.
1. Место проведения действий: социальные сети, сайты, блоги, новостные ленты, комментарии в видеотранлсяция х, ютуб, юстрим и проч.
2. Комментарии должны быть с подтверждающими картинками, ссылками, видео, пусть даже и просто вырезанные из общего контекста.
3. В разговорах используйте культурную речь, будьте радушны и приветливы
4. Не ведитесь на провокации, не отвечайте агрессией на агрессию
5. Атака на пост, видео, комментарий проводится целенаправленно , группами по 10-20 человек, в одиночку вас просто разгромят фактами
6. Вынуждайте оппонента любыми действиями применить мат и прочие нецензурные выражения
7. Постоянно указывайте оппоненту, что он ведет себя некультурно
8. Если оппонент вашу ложь задавил фактами, делайте ответный упор на его грамматические ошибки, это деморализует и пристыжает оппонента, вуалирая факт вашей лжи
9. Пытайтесь внести раскол между группами оппонентов, например люди созывают вставать на защиту Донецка, а вы напишите, что сами из Донецка и смысла нет бороться, только хуже будет

1. Не используйте слова захват власти, бандеры, боевики, террористы, экстремисты, нацисты, националисты. Всегда говорите - народ Украины
2. Не пишите, что мы за Европу, пишите, что мы за единую Украину
3. Не используйте языковые разногласия. Юго-восток и Крым пишет "на Украине" - соглашайтесь с ними, не делайте раздор в этом. Постарайтесь писать по-русски, украинская речь многих сразу отталкивает.
4. Пытайтесь убедить, что их обманули или обманывают
5. Пытайтесь убедить, что России от Украины нужны только ресурсы и рабочая сила
6. Пытайтесь убедить, что в России всё плохо, используйте фотки глубинок, старых зданий, свалок, идеально подходят демотиваторы про старушек, пенсию, голодных детей и прочие факты человеческой жалости
7. Пытайтесь убедить, что к ним никто не едет, что никто ничего у них захватывать или сносить не собирается
8. Показывать по максимуму как жили Янукович и депутаты ПР, делать акцент на то, что это всё разворованные народные, ваши деньги
9. Доказывать им, что Украина будет сильной только вместе, по отдельности запугивать, что Россия из Юго-Востока и Крыма сделает их своими рабами или еще что плохое
10. Если оппонент будет вам показывать успехи и достижения России - упрекать оппонента, что он подвергся кремлевской пропаганде. Убедить оппонента, что у вас якобы есть родственники в России, которые в ужасе от бедноты и нищеты России
11. Точно так же, в таком ключе поступать, только наоборот, если оппонент будет вам показывать факты нищеты и разрухи в Европе, ЕС или США
12. Пытаться по максимум убедить, что Майдан поддерживают и Юго-Восток и Крым, мол у вас там друзья, родственники, которые за майдан.
13. Если оппонент сможет вам доказать, что Национальный банк контролируется США, делайте акцент, что так сделано во всех странах, для удобства экономики. Так же делайте акцент, что США и ЕС хотят помочь Украине и очень за неё переживают.
118. Патріот / 26 лютого 2014, 14:25
Пост 117. Патріот / сьогодні, 14:23 персонально для Майстера, може загубив інструкцію!
119. Пропащий / 26 лютого 2014, 14:48
115.Патріот
«115. Патріот / сьогодні, 14:13»

117.Патріот
«117. Патріот / сьогодні, 14:23»

Як все запушено, піду вип"ю ціаніду.
120. drillinger / 26 лютого 2014, 15:20
Вірне рішення (про ціанід)!
121. Чудо Юдо / 26 лютого 2014, 16:28
117.Патріот
«4. Пытайтесь убедить, что их обманули или обманывают»

А це що, неправда? Українців не обманювали 23 роки їх керівники?

117.Патріот
«8. Показывать по максимуму как жили Янукович и депутаты ПР, делать акцент на то, что это всё разворованные народные, ваши деньги»

Ну якщо ви в це не вірите, то я хрен його зна чи з вами варто взагалі спілкуватися... Небось Яник із зарплати відкладував копієчку до копієчки на такі хороми.

117.Патріот
«12. Пытаться по максимум убедить, что Майдан поддерживают и Юго-Восток и Крым, мол у вас там друзья, родственники, которые за майдан.»

А що тут доказувати? Сьогодні кримські татари як один піднялися і прийшли до Ради Криму щоб запобігти сепаратизму і вістояти свою Батьківщину: Посилання на exo.in.ua
Ні одні антимайданівці не похваляться такою згуртованістю
122. Патріот / 27 лютого 2014, 06:40

132.Ясен
«126.Патріот
«Спрага повчань нескоренима! Ви і справді не доганяєте, що це "очепятка" чи прикидаєтесь дурником?

Хоча не дивно, якщо Ви ще не догнали, за що стояв майдан.

А з приводу вашого скепсису щодо моїх вангувань, то наберіться терпіння, час покаже.»
Та звісно я розумію що помилка технічна,просто зникла літера й назва країни стала майже лайкою.
Я чудово пам"ятаю за що розпочався Майдан,чому він продовжився,й за що гинули люди.Нажаль я бачу,розумію й довго пам"ятатиму які процеси відбуваються в країні,області,та моєму рідному селищі зараз.В черговий раз людей намагаються обдурити.Країну судомить?"папєрєднікам" дали можливість вивести значні матеріальні цінності,ні ЄС,ні Росія не знає з ким вести перемовини,ніяк не завершиться лотарея"виграй посаду",на місцях перефарбовуються,підкупляють,зомбують,залякують.Опозиція(тепер влада),на місцях,та й в "центрі" кадрові банкрути.На керівні посади всіх рівнів обирають,та призначають весільних генералів,а ляльководи залишаються ті ж самі.Політичне,та моральне банкрутство влади регіоналів,як епідемія вразила нових вождів.Панує махновщина.Вибір політичного і економічного союзу справа майбутня і нас,Патріоте дійсно розсудить час.Зараз нам "з нуля"потрібно будувати державу І не допустити щоб в наші лідери прорвались нездатні,підкуплені,чи завербовані будь ким люди.Я страшенно не хочу щоб"Небесна сотня" стала небесною тисячою.Результати "поцілунку" з Росією,я впевнений доганяєте і ви,та полярність ваших поглядів не дає вам спокою.»


Шановний Ясене! Не маючи особистої схильності до повчань та вишукувань помилок у тексті, все таки хочу звернути Вашу увагу на жахливе зневажання Вами елементарних правил пунктуації. Маю надію, що в подальшому Ви і Вам подібні аматори, перш ніж зауважувати комусь щодо помилок (в тому числі і технічних), все ж таки навчаться особисто писати грамотно. Інакше ваші потуги виглядають дуже комічно.
123. Патріот / 27 лютого 2014, 08:06
132.Ясен
«Зараз нам "з нуля"потрібно будувати державу І не допустити щоб в наші лідери прорвались нездатні,підкуплені,чи завербовані будь ким люди.Я страшенно не хочу щоб"Небесна сотня" стала небесною тисячою.Результати "поцілунку" з Росією,я впевнений доганяєте і ви,та полярність ваших поглядів не дає вам спокою.»


Шановний Ясене! Якщо Ви дійсно маєте бажання "з нуля" будувати державу, то Вам - до Вітренко Наталі Михайлівни. Це по-перше. По-друге - полярність моїх поглядів грунтується на:
1)досвіді;
2)вивченню та аналізі законів економіки;
3)вивченню та аналізі психології та ментальності народу, що називає себе українцями;
3)вивченню та аналізі таких деструктивних явищ як то націоналізм, нацизм, фашизм;

Щодо "поцілунків" з Росією. Вангую: поцілунки будуть, але лише з боку України, і це, на жаль, будуть не братні поцілунки в щоку, а десь в районі нижче поясниці.Також будуть і поцілунки з Заходом, і також лише з боку України, і також не в щоку, а десь в області геніталій. Ну, до останнього Україна за роки незалежності вже звикла, а пострадянське покоління так взагалі вважає це чи то традиційним українським ритуалом, чи то таким же традиційним укронаціональним сніданком, навіть не звертаючи на це уваги, як явище само собою зрозуміле.
Щодо "небесної сотні" і загиблих "беркутівців" та солдатів, то, звичайно ж, вони загинули не марно. Не марно - для клану олігархів, яким янек щемив яйця. Тепер ділять, хто портфелі (читай: корито), хто (поза рамками теленовин)- янукоОвОчевий бізнес. Не марно - для нациків, які зараз задовбудь своїми бандеро-шухевичами і, як собаки під кожне дерево, так нацики на кожен наш пам’ятник позадирають лапу (для них це солодше нуладовських пряників). Не марно - для нових місцевих шакалів (ну це самі побачите, тут уже ментальність). Народ: "мавр сделал дело - мавр может уйти". Заживе народ, відповідно тієї ж ментальності, на кшалт "цього кабанчика якісним кормом відгодую для себе, а цього, біокормами - на продаж", і т.д.-класика.
124. Оксана К / 27 лютого 2014, 11:23
Пощастило нам.З однієї сторни Патріот зі своїми руськими цитатами,запредєльний при.ду.рок,вообража себе умним, а на справді видно егоіста й при.ду.рка.Він ще другим за інтелект комусь каже,а сам списує і думки своєї не має.Досліджує,і аналізує такуж єресь, своє невігластво показує.З другої сторони вуйки з схронів повилазили ,як колоради лізуть,щоб щось забрати ,поділити от і вся їхня ідеологія.Постріляли людей отців сімейств ,за що?Шоб одну морду поміняти на другу,ще й небриту.Нам в Центральній Україні не нада ні фашистюг,ні руських олігархів,яких просовує Пратріот за рублі найнятий,ми самі наведем порядок.
125. Патріот / 27 лютого 2014, 22:37
144.Майстер
«Якими це, цікаво "любыми действиями"? Культурной речью?:)))»


Треба Вам було би своєчасно уточнити у інструктора. Але ви для них, схоже, вже не актуальні.
Та і у вас, схоже, інші проблеми: затоваритися сірниками та сіллю, бо таки замість обіцяного дощу із мільярдів євро ваші замовники показали вам фігуру із трьох пальців, яка явно на тризуб не схожа!
126. Патріот / 28 лютого 2014, 06:58
134.Ясен
«.І знаєте ,що мій дід,офіцер Червоної Армії ,пройшов 4 роки війни ,шість разів поранений,визволяв Росію,Білорусь,Україну,Румунію,то в фашизмі мене звинувачувати не треба!!»


Знав би дід, що виродиться в нього така погань, то дрочив би в тряпку! Стопудово!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації