Вхід | Реєстрація

Стан правопорядку за добу (з 11 на 12 січня 2010 року)

Упродовж доби, з 11 на 12 січня 2010 року, зареєстровано 56 повідомлень про злочинні посягання, з них 35 злочинів розкрито. За добу скоєно 1 тяжке тілесне ушкодження зі смертю, 3 грабежі, 32 крадіжки, 3 хуліганства. Виявлено 5 фактів незаконного обігу наркотиків.
Зокрема у місті Комсомольську, непрацюючий молодик, 1984 року народження, перебуваючи в кіоску одного з приватних підприємств, під загрозою застосування фізичної сили, у підприємця відкрито заволодів 13 мобільними телефонами та аксесуарами до телефонів на загальну суму 11800 грн. Тепер, коли зловмисник затриманий, йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.
Протягом останньої доби в області померло 16 осіб, дев’ять з яких зловживали спиртними напоями, один – покінчив життя самогубством.
Внаслідок несправності пічного опалення померла пенсіонерка, 1922 року народження, яку виявили у власному будинку в селі Тернівщині, що на Лубенщині. Попередня причина смерті жінки - отруєння чадним газом.
Нагадуємо номери телефонів, за якими Ви маєте можливість повідомляти інформацію щодо місця перебування зниклих людей, а також відомі Вам обставини вчинення злочинів: 8 (0532) 51-77-57 або 102.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2010, 12:31 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації