Вхід | Реєстрація

Рада Федерації РФ дозволила Путіну почати війну з Україною

Рада Федерації РФ дозволила Путіну почати війну з Україною

Рада Федерації підтримала звернення президента Росії Володимира Путіна про використання Збройних сил Росії на території України «до нормалізації суспільно-політичної ситуації в цій країні». За це одноголосно проголосували 90 сенаторів.

Хід обговорення не залишав сумнівів у тому,що це звернення буде підтримане. Один із сенаторів процитував рядки поета Маяковського – «ваше слово, товарищ маузер».

В ніч на 27 лютого, невідомі із зброєю захопили будівлі Верховної ради автономії і Ради міністрів Криму в центральній частині Сімферополя, піднявши над будівлями прапори Росії. На під`їздах до Сімферополя була помічена колона із 40 БТР, а також з`явилася інформація про перекидання збройних сил Росії на територію Криму.

На сьогодні над Кримом повністю закритий повітряний простір, а також перекрито блокпостами в’їзди по суші на територію автономії на перешийку перед містом Армянськ і на Чонгарі. Керівник Міністерства оборони України Ігор Тенюх сьогодні, 1 березня, повідомив, що Росія продовжує нарощувати свою військову присутність у Криму. Сьогодні ж до прикордонних кораблів, які вийшли за бойовою тривогою в Чорне море і несуть службу в територіальних водах України, наблизилися три російські ракетні катери і ракетний крейсер «Москва».

Президент Росії Володимир Путін вніс звернення до Ради Федерації про використання Збройних сил Росії на території України до нормалізації суспільно-політичної ситуації в цій країні, повідомляє прес-служба Кремля.


Автор: Радіо «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2014, 17:35 | Полтавщина | Політика


1. той що гість / 1 березня 2014, 18:11
Якщо хтось володіє інформацією про збір військово забов"язаних в нових санжарах через військове положення в Україні пишіть сюди!!!Захистимо Україну разом!
2. Микола Пидренко / 1 березня 2014, 18:40
Та нє, вони зайняті перед дальньою дорогою Посилання на cs311716.vk.me
3. Патріот / 1 березня 2014, 18:50
3.есер
«Яценюк,Турчинов та ін.,уже в Лелюхівці,будуть захищати Нові Санжари!!!»


Сеня Кулявлоб спешит навстечу судьбе, ибо имя - это судьба!
4. Гість / 1 березня 2014, 19:17
1.той що гість
«Якщо хтось володіє інформацією про збір військово забов"язаних в нових санжарах через військове положення в Україні пишіть сюди!!!Захистимо Україну разом!»


Независимость-понятие относительное. Незалежная Украина вообще бред. Кому выгодна эта незалежность? Только олигархам, которые за это время обогатились, обворовав всю Украину. Теперь скажите мне, есть ли чем гордиться за 23года? Может ахметовым? Или фирташем? Или нищенскими пенсиями и зарплатами? Или разрушенными предприятиями, которые до этой грёбаной незалежности прекрасно работали и обеспечивали миллионы людей? Простым людям выгодно объеденяться в одну страну с Россией,т.к. мы один народ и строить европу у себя, а не слушать олигархические сопли про незалежность, чтобы они и далее могли обогощаться за счёт украинцев. Украина и Россия-ОДНА СТРАНА, ОДИН НАРОД! ВМЕСТЕ МЫ СИЛА!
5. Чудо Юдо / 1 березня 2014, 20:10
6.Гість
«Украина и Россия-ОДНА СТРАНА, ОДИН НАРОД! ВМЕСТЕ МЫ СИЛА!»

Хворі на голову жителі Донбаса кричать: "Бий бендер!", такі ж хворі жителі Західної України кричать: "москаляку на гілляку!". Яка із цих людей може бути одна країна і "вместе сила"?

"Одна страна" планується бути створена введенням військ однією країни в іншу і захоплення її силовими шляхами. Та сама ситуація була кілька разів в історії. Ви вважаєте це ідеальним варіантом?
6. Гість / 1 березня 2014, 20:22

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
7. Чудо Юдо / 1 березня 2014, 20:34
8.Гість
«Припадочных нацистских самозванцев выгонят,восстановят легитимную власть, обеспечат нормальные выборы и соблюдение договорённостей.»

Під дулом автомата повернуть нам Януковича і під тим же дулом автомата скажуть: "голосуй"? Попутно убивши кілька сотень, а то й і тисяч людей?
Шикарний вибір.
Янукович сам не утримав ситуацію, не розрулив. Ситуацію, яка стосується тільки українців. А тепер він побіг просити військової(!) допомоги у іншої країни і це ви вважаєте здравим?

Чи не з РФ ви буває, шановний? Бо в основному малолітні жителі цієї країни в коментах так весело розписують як класно було б, якби російській війська "все перестрелялі". Хоча самі, сопляки, нічого далі комп’ютера не бачили...
8. той що гість / 1 березня 2014, 21:30
glavnoe.ua/news/n167537 оттак)
9. Пидренкопатріот / 1 березня 2014, 22:12

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
10. Чудо Юдо / 2 березня 2014, 01:08
13. шофер
«Йшла б розмова про Януковича, розчавучив би він той майдан з ранку, в обід вже і сміття змели б.»

Людей водою поливали, гасили кийками, роздягали на морозі - стоять!
Їх дубасили по всій вулиці, убили трьох людей - стоять!
Пригнали БТРи і встановили кулемети на них перед барикадами - стоять!
Стріляти почали, 82 людини застрелили - все рівно стоять!
То куди далі? Як іще "чавити"? Утопити Київ у крові? А у областях що? Також кров ріками пролити? І що це за ціна буде? Після такого Яника свої б і задушили. Так легко ви говорите про "розчавив" немов убивать це так - ать-два, подумаєш, мільйон розстріляли!.. Мені так здається, що самі силовики і припинили атаки та послали Яника на х... Бо ж стріляти в людей із палицями - то не по горобцям із рогатки пуляти.
11. Майстер / 4 березня 2014, 13:18
31.Микола Гузченко
«Тобто ти кричиш "Геть!" тим рєбятам, яких поважаєш? Ок. А куди геть? »


Геть з України, напевно. Росія - ласкаво просимо, бендерщина - геть. Типовий патріотизм. Російський.
12. шофер / 4 березня 2014, 15:50
31.Микола Гузченко
«Тобто ти кричиш "Геть!" тим рєбятам, яких поважаєш? Ок. А куди геть? »

Геть з України, напевно.
Подалі від втручання у життя інших людей, з іншою життєвою позицією, з іншим поглядом, іншою думкою.

Росія - ласкаво просимо, бендерщина - геть. Типовий патріотизм. Російський.
я промовчу про твій патріотизм, і тих кого ти сюди ласкаво запрошуєш своїм патріотизмом, недоумок
13. Микола Гузченко / 4 березня 2014, 19:43
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
33. шофер
«Подалі від втручання у життя інших людей»

А коли це бандерівці втручалися в твоє життя? Як? Напиши конкретно, Хуліо, не будь піздаболом.
14. Arti / 4 березня 2014, 22:59
Ми можемо писати в коментах що завгодно і доводити одне одному свою правоту, але кого це реально цікавить? та всі забувають, що окрім політиків є люди, чиї імена вже є національною гордістю..І коли Ліна Костенко говорить, що за політиків нам ще буде соромно, а за Україну вже ні- ось це вже історія!!І я горжусь нашими звичайними людьми, військовими, священниками, що роблять історію і вірю що нас жде щасливе майбутнє!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації