Вхід | Реєстрація

За добу рятувальники 6 разів ліквідовували пожежі на відкритій території

За добу рятувальники 6 разів ліквідовували пожежі на відкритій території

09 березня о 10:00 в селі Старий Калкаїв Семенівського району на відкритій території, яка належить Наріжанській сільській Раді виникла пожежа. Вогнем знищено сухий очерет, пошкоджено напівзруйнований нежилий будинок, власник якого встановлюється. Пичина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомою особою. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ДПРП-8.

Того ж дня о 13:20 в селі Опішняни Полтавського району на відкритій території, яка належить Черкасівській сільській Раді, виникла пожежа. Вогнем знищено суху траву. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомою особою. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ДПРЧ-3.

О 13:35 в селі Пологи-Низ Новосанжарського району на відкритій території, яка належить Великослонцівській сільській Раді виникла пожежа. Вогнем знищено суху рослинність. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ДПРП-2, трактор ЮМЗ-6 з плугом Новосанжарського лісництва.

О 15:38 в селі Омельник Кременчуцького району на відкритій території виникла пожежа. Вогнем знищено суху траву, 3 господарчі споруди та 2 дровника. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомою особою. Врятовано поряд розташований житловий будинок. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ДПРЧ-14.

О 15:45 в селі Низи Кременчуцького району на відкритій території, яка належить Комсомольській міській Раді, виникла пожежа. Вогнем знищено суху траву. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ДПРЧ-17.

О 18:45 в селі Рибальське Миргородського району на відкритій території, яка належить Гаркушанській сільській Раді, виникла пожежа. Вогнем знищено суху траву. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ДПРЧ-5.


Автор: УДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2014, 12:23 | Полтавщина | Надзвичайне


1. ansambl / 12 березня 2014, 09:50
Только что обгорел сад, обгорели сосенки и клены посаженные мной в прошлом году за участком. Если б поймал этого поджигателя, я б ему руки поотрубывал. Наверняка полностью пропала земляника.
Вот объясните мне тупому, нафига ходить и выжигать?
2. ansambl / 12 березня 2014, 09:57
Мусор, сцука, пойди пособирай по над речкой, а не занимайся поджогами.
3. ansambl / 12 березня 2014, 10:09
В Украине за уничтожение, повреждение или выжигание растительности предусмотрена как уголовная ответственность - ст. 245 УК Украины «Уничтожение или повреждение объектов растительного мира», что влечет наказание до 10 лет лишения свободы, так и административная ответственность - ст. 77 КУоАП «Нарушение требований пожарной безопасности в лесах» - предусматривает штраф в размере от 3 до 10 необлагаемых минимумов доходов граждан, и ст. 77-1 КУоАП «Самовольное выжигание растительности или ее остатков» - предусматривает штраф в размере до 40 необлагаемых минимумов доходов граждан.
4. Чудо Юдо / 13 березня 2014, 16:49
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Також не розумію мотиви тих дебілів, як палять траву. Нещодавно був на березі Ворскли. Не встиг пройти і 200 метрів як наткнувся на стіну вогню і диму. Яка краса, ідеш, а тобі в пику дим вале - не вдихнути, не видихнути. Мало того, ще й несе той вогонь прямо на дерева, я ще й подумав - от весело було б якби загорілося, а там все-таки двори людські близько. І випадки загрози пожежі не поодинокі - кожну весну пожежники задовбуються гасити.

Поясніть мені дурному - нах*я його палять? Якийсь ідіот колись придумав, що від цього швидше росте трава, але вам будь-який хоч трошки знаючий чоловік скаже, що це бред сивої кобили. Навпаки, коріння трави також руйнується від вогню.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації