Вхід | Реєстрація

Ревнощі призвели до вбивства

Не дарма говорять, що почуття чоловіка до жінки інколи породжують ревнощі, після яких нічого добро у стосунках не чекай. Під впливом такої «засліпленої любові» людина не завжди може керувати собою. Такі фактори частіше всього й призводять до скоєння тяжких злочинів.
Так, нещодавно у вечірній час до чергової частини Кременчуцького міського управління надійшов дзвінок. Тремтячим від жаху голосом жінка промовила, що в її квартирі убили людину.
На місце події терміново був направлений наряд батальйону патрульної служби, який знаходився неподалік. По підозрі у скоєнні тяжкого злочину було швидко затримано 35-річного чоловіка, який саме в цей момент виходив з під’їзду потерпілої. Руки чолов’яги були в крові, а отже правоохоронцям залишилося затримати перехожого та перевірити його щодо причетності у даному злочині.
Як виявилося, чоловік прийшов до своєї колишньої співмешканки та побачив у неї вдома другого чоловіка. Будучи у двох напідпитку, чоловіки почали гучно виясняти стосунки. Коли словесні аргументи скінчилися і в хід пішли стусани, непроханий гість схопив ножа та наніс смертельний удар коханцеві колишній в прямісіньке серце.
Наразі зловмисник затриманий. У скоєному чоловік зізнався. По факту протиправного діяння порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує чималий термін позбавлення волі.
Василь Овчаренко, заступник начальника ГУМВС України в Полтавській області зазначив: «Я вдячний працівникам батальйону патрульної служби за оперативне реагування та розкриття злочину по гарячим слідам. Вважаю, що такі правоохоронці гідні визнання та заохочення!»

Автор: Анна Волювач, прес-офіцер КМУ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2010, 10:25 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації