Вхід | Реєстрація

Допоможіть Олені, матері двох дітей

Допоможіть Олені, матері двох дітей

Доброго дня! До Вас звертаеться родина Стрельник Олени Володимирівни 1987 р.н. матері двох дітей. У дівчини виявлено рак правої молочної залози ІІІ ступеня. Для дорогого лікування в Ізраїлі потрібна сума близько 50 тисяч доларів. Самостійно ми не взмозі зібрати необхідні кошти для лікування, тож звертаємось до всіх небайдужих з проханням надати посильну допомогу.

Зокрема ми звертаємось до Вас, з проханням на розміщення соціальної інформації, а також просимо посприяти збору необхідних коштів.

Не будьмо байдужими, адже спільними зусиллями ми можемо врятувати життя, а двох маленьких діток – сумної долі сирітства.

Відповідні документі, що підтверджують діагноз хворої надаються. Дуже розраховуємо на Ваше розуміння та допомогу!!!

 

Номер карти ПриватБанк 4627 0812 0172 8578 — Стрельник Елена Владимировна


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2014, 11:48 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації