Вхід | Реєстрація

Нова квартира з усіма НЕзручностями

КРЕМЕНЧУК
Зазвичай власникам нинішніх новобудов заздрять. Ще б пак! Їхня однокімнатна квартира може бути більшою за звичайну трикімнатну. Але просторе помешкання ще не означає комфорт. Мешканці новобудови по пров. Героїв Бреста, 83-Б побоюються, що зимуватимуть без електрики та води.
Забудовник здав в експлуатацію буд. 83-Б по пров. Героїв Бреста ще у 2007 р., але в жильців досі немає особових рахунків на водопостачання.
— Ми живемо, ніби у воєнно-польових умовах: електропостачання у нас періодично зникає, ліфт не працює. Незабаром зима, а ми боїмося, що водоканал просто відключить нам воду, – розповідають представники будинкового комітету новобудови. – Проте сплачуємо за електрику дорожче, ніж інші кременчужани – не за цінами для населення, а за тарифом для підприємств. Ми підключали газ за власний кошт, а тепер чекаємо, доки забудовник нарешті передасть документи підприємствам-постачальникам.
Новосели зверталися до забудовника – ВАТ "Кременчуцький ДБК", з проханням усунути дефекти й нарешті вирішити всі проблеми з надання послуг електро- та водопостачання. "Ми запрошували керівника чи представника від фірми-забудовника на збори мешканців, але ніхто не з’явився, телефонних розмов із нами теж, здається, уникають", – скаржаться представники будинкового комітету.
На початку липня доведені до відчаю жильці звернулися зі скаргою у мерію. Міська влада, у свою чергу, зобов’язала забудовника усунути всі недоліки в терміновому порядку. Останнім строком було визначено 1 серпня, але навіть на кінець місяця жильці так і не дочекалися жодних змін.

Небезпечний кабель
Електрокабель до новобудови тягнеться ледь не по землі – до нього можна доторкнутися руками. Тут же, поруч, гуляють і діти. Одного разу дітлахи вимкнули рубильник, іншого – автомобіль пошкодив дріт. Після цього кабель підперли палицею, а на щиток почепили замок.

Люди потерпають від "благ цивілізації"
Гарна багатоповерхівка із величезними квартирами виросла у пров. Героїв Бреста. Багато новоселів ще не вселилися і роблять ремонти. Але ті сміливці, котрі прийшли сюди першими, вже встигли натерпітися "благ цивілізації" – спочатку не працювала підкачка, довго чекали пуску газу по стояках. Наразі мешканці бояться, що залишаться без води та елект­рики, а про облаштування дитячого майданчика і взагалі не згадують. Нині в будинку постійно проживають близько 30-ти сімей.

Автор: Газета "Кременчуцька Панорама"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2009, 14:33 | | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації