Вхід | Реєстрація

На Полтавщині у Диканському районі внаслідок ДТП троє осіб травмовані та одна загинула

На 164-му кілометрі автодороги Суми-Полтава 31 травня о 06-35 рухався автомобіль «DAEWOO LANOS», під керуванням 25-річного мешканця міста Полтави, який за попередніми даними, виїхав на смугу зустрічного руху і скоїв зіткнення із зустрічним автомобілем «VOLKSWAGEN CADDY», під керуванням 29-річної жительки селища Диканька.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «DAEWOO» отримав відкриту черепно-мозкову травму та скальповану рану голови. Пасажири цього ж автомобіля, 26-річна та 47-річна полтавки, отримали черепно-мозкові травми, струс головного мозку, переломи і доставлені до Диканської центральної районної лікарні. Ще один пасажир автомобіля «DAEWOO LANOS», 72-річний мешканець міста Лохвиця, загинув на місці пригоди.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України.


Автор: УДАІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2014, 15:46 | Диканька | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації