Вхід | Реєстрація

Напад на агітаційні сіті-лайти у Комсомольську – звичайна «хуліганка» молодиків

Сьогодні до чергової частини Комсомольського міського відділу ГУМВС звернувся начальник громадського формування з охорони громадського порядку «Міська міліція» і повідомив, що по вулиці Миру у місті пошкоджено 20 агітаційних сіті-лайтів одного з кандидатів у Президенти України. Дії, на той час невідомих осіб, кваліфікуються як хуліганські, а відтак і передбачають кримінальну відповідальність. Тому оперативно-розшукові заходи слід було проводити негайно. Вже за годину троє підозрюваних у вчиненні злочину були затримані. Ними виявилися 23-річні мешканці Комсомольська, раніше не судимі. Хлопці пояснюють свій вчинок тим, що хильнули зайвого і потягло на пригоди, оскільки інших розваг не вигадали, тому пішли «гатити» сіті-лайти.
Нині вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб (ст.. 296 ч.2 Кримінального кодексу України). Проводиться подальша перевірка.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 15:45 | komsomolsk | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації