Вхід | Реєстрація

Чемпіонат "Що? Де? Коли?" в Гадячі

Організаційний комітет чемпіонату, приватні підприємці Олександр Грабенко, керівник клубу вихідного дня «Магніт», та Олександр Кирій, керівник дитячої філії клубу, організували та провели чемпіонат міста серед учнів 8-9 класів міських шкіл. Метою таких змагань було виявити учнів чи команду школи, яка б гідно представила наше місто у обласних змаганнях. Складність запитань була різною і підвищувалася від відбіркових змагань до фінальної гри. Рівень складності питань фіналу відповідав рівню обласних чемпіонатів. Для зацікавленості учасників магазин «Глобус» підготовив оригінальні подарунки командам-переможцям, а директори шкіл вручили грамоти кожному учаснику команд-переможниць.
У фінальній частині зустрілися переможці відбіркових ігор. Гра складалася з двох турів по 12 запитань. Вела фінальну гру завідуюча дитячою бібліотекою О.П. Ліверганд. У перерві учні мали можливість перепочити і поласувати цукерками.
За однакової кількості балів і за результатами додаткових запитань перемогла команда з символічною назвою «Переможці» Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 2 ім. М. Драгоманова.
Голова журі мер міста Т.М. Савченко вручила команді грамоти, а магазин «Глобус» - кришталеві глобуси.
Роботу організаторів турніру О.В. Грабенка и О.В Кирія Т.М. Савченко відмітила почесною грамотою.
Організаційний комітет чемпіонату щиро дякує всім людям, які допомогли організувати та провести ігри: директорам міських шкіл, керівництву дитячої бібліотеки, мерії міста.
У новому 2010 році ми плануємо провести чемпіонат міста серед учнів 5-7 та 9-11 класів, і основною метою залишається поїздка кращих гравців на чемпіонат Полтавської області.

Автор: www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 16:02 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації