Вхід | Реєстрація

Прикордонники затримали полтавські контрабандні медалі

У ніч на 13 січня в одеському пункті пропуску затримали громадянку України 1954 року народження, яка хотіла незаконно вивезти за межі держави ювілейні медалі. Як повідомила прес-служба Південного регіонального управління Держприкордонслужби, нагороди виявили прикордонники спільно з працівниками міліції серед її особистих речей.
Нервова поведінка пасажирки під час перевірки документів викликала підозру. Тому її автомобіль, який прямував з Полтави до Болгарії, вивели на смугу «червоного коридору» для здійснення поглибленого огляду.
До вирішення справи в суді прикордонники вилучили 5 медалей: «За оборону Сталінграду», «20 років Перемоги», «30 років Перемоги», «40 років Перемоги» та «60 років звільнення Полтави».


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 16:09 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації