Вхід | Реєстрація

На Полтавщині день виборів минув без надзвичайних подій

На Полтавщині день виборів минув без надзвичайних подій
Ми вже повідомляли про те, що день виборів Президента України на Полтавщині пройшов без надзвичайних подій та політичних провокацій. Спокійно минула і ніч підрахунків голосів та доправлення бюлетенів на територіальні виборчі округи. Комісії, які вивозили бюлетені охоронялися спеціальними нарядами міліції та супроводжувалися співробітниками Державтоінспекції. Після закриття виборчих дільниць додаткові наряди з числа працівників органів внутрішніх справ патрулювали у містах та райцентрах, аби не допустити масових заворушень як на вулицях, так і на територіях дільниць. За добу, що минула знизився і рівень злочинності, адже паралельно з патрулюванням на вулицях, міліціонери прикладали чимало зусиль для профілактики правопорушень і злочинів.
Нагадаємо, що на охорону громадського порядку та охорону бюлетенів задіювалося понад 3000 працівників міліції, які починаючи з 12 січня працювали у посиленому режимі несення служби. На постійному контролі роботу підлеглих тримав і начальник ГУМВС України в Полтавській області Михайло Цимбалюк. Сьогодні можна говорити про те, що завдяки великій профілактичній роботі, яка проводилася напередодні виборів, щодо недопущення надзвичайних подій, Полтавщина зробила свій вибір спокійно та без провокацій. Належним чином було організовано запобіжні заходи, зокрема паспортно-візова служба вчасно потурбувалася про оформлення паспортів, блок громадської безпеки провів ряд інструктажів з тими працівниками міліції, які заступали на охорону, комісійно проводилися перевірки виборчих дільниць, також працівники ГУМВС ініціювали зустрічі з керівниками партій на місцях аби останні не вдавалися до незаконних дій та політичних провокацій, які б могли завадити проведенню виборів на Полтавщині. Не залишили поза увагою і самих виборців, адже неодноразово у ЗМІ демонструвалися звернення керівництва міліцейського главку, аби наші співвітчизники поводилися спокійно, толерантно, розважливо і поважали виборче право і свободу усіх громадян нашого краю.
Михайло Цимбалюк, турбуючись про своїх підлеглих, які упродовж декількох діб забезпечували цілодобову охорону виборчих дільниць, підписав розпорядження, щоби останні відпочивали дві доби, натомість з 18 по 20 січня на чергуванні їх замінять ті працівники, яких не задіювали для охорони дільниць. Робота у посиленому режимі продовжується до особливого розпорядження.
У зв’язку з тим, що на Полтавщині вибори відбулися спокійно, Михайло Михайлович та колегія ГУМВС висловлюють щиру вдячність усім жителям нашої області, які виявили громадянську позицію у бажанні будувати європейську правову державу і не допустили порушень у виборчому процесі.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2010, 13:41 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації