Вхід | Реєстрація

Молода жінка потребує вашої допомоги

32-річна кобелячанка Оксана Анепір нещодавно серйозно захворіла. І зараз її рідні та колеги шукають кошти на лікування.

До журналістів тижневика «ЕХО» зателефонували жінки, які працюють на місцевому автовокзалі. Вони розповіли, що їхня колега Оксана захворіла складним захворюванням і її рідним катастрофічно не вистачає коштів на лікування. Коли ми прийшли на автостанцію, аби особисто поспілкуватися з колегами Оксани, то зустріли і її маму Людмилу Петрівну. Саме вона і розповіла про горе, яке спіткало їхню родину.

За її словами, протягом останніх п’яти років її доньку почали турбувати болі, пов’язані з опорно-руховим апаратом. Та вони були незначними і не такими частими. Тому на них мало звертали увагу. Але протягом останніх тижнів у Оксани почали відмовляти ноги. Тільки після цього молода жінка поїхала до Полтави на обстеження. І медики поставили невтішний діагноз: розсіяний склероз. Це запальне захворювання, для якого характерне пошкодження захисної оболонки нервових клітин мозку та спинного мозку. Це пошкодження порушує зв’язок частин нервової системи, у результаті чого виникає значна кількість ознак та симптомів, включаючи фізичні та розумові проблеми. Наразі причини виникнення цього захворювання невідомі.

Зараз Оксана Анепір перебуває на лікуванні в обласній лікарні. Щодня на медикаменти рідним жінки потрібно витрачати близько півтори тисячі гривень. На повний курс лікування не вистачає ще близько десяти тисяч.

— Це лише один курс, — каже Людмила Петрівна. — Лікарі сказали, що це — хронічне захворювання, яке потребує регулярного лікування. Наступного разу такий самий курс потрібно буде пройти весною. Коли Оксана потрапила до лікарні, то вона зовсім не могла ходити. Зараз лікарі зробили усе можливе і жінка вже самостійно піднімається з ліжка.

Наразі рідні Оксани не в змозі самостійно зібрати необхідні кошти. Тому звертаються до всіх небайдужих за допомогою.
— Я не працюю, — продовжує Людмила Анепір. — Тому велику суму кредиту в банку мені не дали. Деякі кошти допомогли зібрати колеги моєї доньки. На автостанції вони поставили скриньки для збору грошей. Також я зверталася до багатьох депутатів. Та ніхто з них мені не допоміг. А дехто, взагалі, — прямо відмовляв.

Реквізити для перерахування коштів:
Р/р 26253207061001
МФО: 331489
Код ЗКПО: 09807595
«Полтава-Банк»
Отримувач: Людмила Петрівна Анепір.
Телефон: (099) 619-21-20
 


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2014, 11:11 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації