Вхід | Реєстрація

Селищного голову на Полтавщині засудили на 3 роки за хабарництво

Селищного голову на Полтавщині засудили на 3 роки за хабарництво

В останніх числах 2014 року апеляційний суд Полтавської області призначив колишньому селищному голові Чорнух покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з конфіскацією половини належного йому майна. Засудженого взято під варту в залі суду. Вирок набув законної сили.

Про це повідомив старший прокурор відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення прокуратури області Ярослав Толмачев.

«Ця справа привернула увагу не лише місцевої громади та засобів масової інформації. Один із народних депутатів України, надаючи журналістам коментарі, висловлював думку про відсутність у діях обвинуваченого будь-якого складу злочину. Проте судами і першої, і апеляційної інстанцій вину селищного голови було доведено», – зазначив Ярослав Толмачев. Нагадаємо, у лютому минулого року прокуратура повідомляла про затримання селищного голови, який одержав 1 тис. 300 дол. США неправомірної вигоди від директора приватного товариства за підписання договору на право тимчасового користування місцями для розміщення зовнішньої реклами. Посадовцю було повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище) КК України.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2015, 14:49 | Чорнухи | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації