Вхід | Реєстрація

Україна — переможе

лист до редакції

Випадково, перебираючи стару пресу, я наткнулася на газету «ЕХО» за березень 2008-го року. У ній було надруковане інтерв’ю з нині покійним Миколою Касьяном.

Стаття називалася «Всі біди в Україні від брехунів» за авторством Ігоря Філоненка. Перечитала я статтю від першого до останнього слова. І дуже вона мене схвилювала. Якби встав Микола Андрійович та побачив, що робиться на сході нашої держави, то він би не повірив, що може таке відбуватися. Із якою любов’ю Касьян говорить про наші Кобеляки, який він був щедрий, простий і щирий із людьми, яких лікував. Для нього вони всі (і росіяни, і білоруси, і казахи) однакові хворі. Із якою повагою ця людина ставилася до нашого духовенства, до духовного життя своїх земляків. Він вірив у хороше майбутнє рідного міста і повторював слова свого батька Андрія: «Миколо, не кидай Кобеляки, це — твоя Батьківщина». А от процитовані ним слова одного поета: «Как мало пройдено дорог, как много сделано ошибок». Так, згодна, життя коротке, ми часто помиляємося. І прочитала я його слова з інтерв’ю: «Йосип Кобзон — то більше навіть, чим друг і кум. Він, дійсно, — людина з великої букви». Так от, до чого я веду. Як бідний Микола Андрійович помилявся у відданості свого кума. Та і я також, добре рукоплескаючи на його концертах. А тепер не можу слухати ті пісні. Вимикаю телевізор. Чи думав тоді Микола Касьян, даючи інтерв’ю, що його кум і друг, як Іуда, зречеться Кобеляк, почесним громадянином яких він був. Ні, не думав, бо був дуже довірливою людиною. І через сім років, вставши з могили, він прокляв би Кобзона, як і всі ми.

Дуже важко чути по радіо та дивитись по телевізору, як гинуть наші хлопці за українську незалежність. Та й у наш район докотилося це лихо. З допомогою простого люду одягаємо, взуваємо та годуємо армію. От вийду ввечері надвір і зараз же виникає питання: «Як там наші солдати?» Побуду на вулиці хвилин десять та й захожу в хату, трясучись від холоду. А вони ж, наші діти, десь у степу — на холоді. І болить серце. Адже в нас тихо, світло й тепло. Стає гірко і злісно на душі, що ми читали вірші, співали пісні про Росію, про її могутність. Наше покоління вірило в комунізм. Мій покійний чоловік казав: «У мене три мрії: побудувати хату, закінчити інститут та вступити в партію». Він вірив, що буде все добре. Хто міг тоді подумати, що наші брати-росіяни підуть на нас війною? Хай цей гріх перед Богом буде на їхній совісті, на совісті Путіна, Жириновського, Кобзона і так далі. Але я впевнена, що наша Україна переможе. Знову запанує мир і спокій.


Автор: Зінаїда Косенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2015, 13:07 | Кобеляки | Відео


1. льонька / 25 січня 2015, 14:54
А Супрун з ним чарку тяг,міністрів знав.Ех,Давидович?
2. Читач / 25 січня 2015, 15:25
Кобзон же єврей і дуже добре розуміє що відбувається. Він ще й з Донбасу родом і родом із СРСР, від якого тепер швидко відреклися відрікшись і від тяжкої праці і завювань батьків і дідів. Думаю йому тяжко дивитися спокійно коли свідомі здали Україну на розтерзання хабадникам. ВІн на відміну від свідомих дуже добре розуміє що очікує Україну. Його Донбас героїчно намагається врятувати свою землю аби не зробили з неї лругий Ізраіль. А лохи все думають що Путін на когось напав. Та вам вже всім хана і буде тут каганат. Саме за каганат гинуть дурні хлопці. Слава царю Давиду. і праотцю Аврааму!!! Так треба кричати. І скоро так і будете кричати. Шалом.
3. Алекс1 / 25 січня 2015, 18:39
Читачу, що ви курите? Бо таку дурницю може верзти або дурний кацап, або обкурений лох!!!
4. Читач / 25 січня 2015, 22:12
3.Алекс1
«Читачу, що ви курите? Бо таку дурницю може верзти або дурний кацап, або обкурений лох!!!»

То ви всі телевізором обкурені і навіть не здогадуєтесь про це.
5. Читач / 25 січня 2015, 22:22
3.Алекс1
«Читачу, що ви курите? Бо таку дурницю може верзти або дурний кацап, або обкурений лох!!!»

«Многие вещи нам непонятны не потому, что наши понятия слабы, но потому, что сии вещи не входя в круг наших понятий» Козьма Прутков
6. професор / 25 січня 2015, 22:35
Помітив цікаву особливість:
жителі Сходу України більш впевнені у своїй перемозі, чим ми. у нас все тисяча винних - Президент, Генштаб, Верховна Рада, дезертири, зрадники...


мене це трохи турбує.
7. Микитенко / 25 січня 2015, 22:45
Згоден з автором. І все тому що скоморохів стали допускати до політики. Подивіться на наших депутатів співачок та акторів яких провели в Верховну Раду. Вони лика не в’яжуть. Так і Кобзон, його задача співати , народ веселити, а він поліз в політику і наьалакав собі на шию. Можливо піддався на Путінську пропаганду. Але памятаєте у росії уже був один путін перед її кінцем. Бог тоді підсказав бо назвав його Рас путін а перед цим кінцем Росії назвав не Два Путін а просто Путін, тобто останній. Більше того якщо прізвище розкласти за давньокитайською натурфілософією то побачимо два слова Путь Ін складається з двох частин яі можна перевести на українську як шлях в землю або в нікуди.
8. академік / 25 січня 2015, 23:00
Колего професоре, а це тому що всі вами перелічені крім дезертирів і зрадників дурять потрошку народ. Жителя сходу мають чітку позицію, тому їх не беруть до війська. Дезертири і зрадники зрозуміли що не все так як показували і розказували по телевізору. Тому я поділяю тезу про те, що винен Путін, але винна і наша влада і винна не менше. До цього часу не звернулися до міжнародних інституцій щоб нас визнали країною яка перебуває у стані війни через агресію РФ. Це б дало можливість виключити Росію з радбезу ООН. Росія тоді не матиме можливості блокувати його рішення. Влада кричала як нам потрібен Донецький аеропорт, тепер кричить про дотримання Мінських перемовин, але за Мінськими перемовинами аеропорт повинен відійти до так званих сепаратистів. Багато за що можна критикувати владу, навіть за те що досі не створює професійну армію а кидає на амбразури дешевих непідготовлених патріотів та мобілізованих (які не змогли відкупитися чи закосити). чим значно підриває свій авторитет. Люди як вже були при владі і нічого не зробили, знову при владі і лише шкодять. Томе мене теж колего все це турбує. І турбує це народ. Янукович теж його потроху турбував і цим дехто скористався. Не виключено що знову таке може статися.
9. Читач / 26 січня 2015, 00:02
6.професор
«Помітив цікаву особливість:
жителі Сходу України більш впевнені у своїй перемозі, чим ми. у нас все тисяча винних - Президент, Генштаб, Верховна Рада, дезертири, зрадники...
мене це трохи турбує.»

Вони ж свою землю захищають тому їм втрачати нічого. Для них "идет война народная священная война" Вони ж не йдуть галичан загарбувать чи Ізраіль. Тільки не вішайте лапшу про "цілісність" країни і т.п. Країну вбили на Майдані а зараз тупо вибивають українців по обидві "лінії фронту". Таке у них завдання. Хто цього не розуміє то нічим такому й не допоможеш. Є ноу-хау діагноз "калейдоскопіний ідіотизм" от професор лікар ще й невропатолог а такого мабуть і не чув.
10. Читач / 26 січня 2015, 01:04
7.Микитенко
«Бог тоді підсказав бо назвав його Рас путін а перед цим кінцем Росії назвав не Два Путін а просто Путін, тобто останній. Більше того якщо прізвище розкласти за давньокитайською натурфілософією то побачимо два слова Путь Ін складається з двох частин яі можна перевести на українську як шлях в землю або в нікуди.»

Ну блін інтелектуально ростем. Тільки то юдеї мабуть такий переклад написали бо це в них без гематрії і т.п. ні кроку а вони в китайській грамоті слабуваті ще з Єгипту не розуміють ієроліфів. Є інша версія. Китайське Ян і Ін пішло від словян. І сама назва словянин пішло від славіння Ян і Ін. Слав-янь-ін.
Вікіпедія "Їнь і ян (кит. , yin-yang) — основні поняття давньокитайської натурфілософії, космічні полярні сили, що постійно переходять одна в одну ".
11. Читач / 26 січня 2015, 01:16
8.академік
«Путін, але винна і наша влада і винна не менше. До цього часу не звернулися до міжнародних інституцій щоб нас визнали країною яка перебуває у стані війни через агресію РФ. Це б дало можливість виключити Росію з радбезу ООН. Росія тоді не матиме можливості блокувати його рішення. Влада кричала як нам потрібен Донецький аеропорт, тепер кричить про дотримання Мінських перемовин, але за Мінськими перемовинами аеропорт повинен відійти до так званих сепаратистів. »

Шановні наші вчені я простий читач але зуважу що ви будуєте свої умовиводи не в тій системі координат. Вийдіть з двомірного простору в тримірний і тоді із 6 сірників збудуєте 4 трикутники.
У нас немає нашої влади. Влада керується любимим принципом Троцького "ні війни ні миру" бо так їй найкраще знищувати дурнів. Щоб кудись звертатися треба спочатку самим оголосити війну якщо вам так хочется то Росії. Тільки тоді дійсно весь світ зрозуміє хто є хто.
12. Лі Бо / 26 січня 2015, 10:07
О Читачу ви вже свої теорії етногенезу створюєте. Побережіть мозок, послухайте музику, випийте пігулку. Якщо не покращає, то- терміново до Глузмана.
13. Читач / 26 січня 2015, 10:25
12.Лі Бо
«Якщо не покращає, то- терміново до Глузмана.»

Час покаже кому до Глузмана. Самого Глузмна також хворим рахували потім героєм зробили. Є така поговірка "нормальна людина в дурдомі виглядає підозрілою". Якщо Лі БО вважає наше суспільство здравим то нехай вважає.
14. Читач / 26 січня 2015, 10:31
Це я не про этногенез написав а взагалі.
І те що визвало таку реакцію було саме реакцією на запропонований бред Микитенка щоб не думали що те що він написав є істина. І її ж хтось навіщось поширює і їх ніхто не звинувачує у ненормальності а от альтернативна думка-теорія визиває реакцію. Чому??? Може й Лі Бо відпрацьовує Юані. Бо мне тут усі звинувачують що я рублі заробляю.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації