Вхід | Реєстрація

Підозрюваного у вбивстві молодика міліціонери затримали у шафі для одягу

Навіть після того, як один із учасників застілля декілька разів ударив ножем у живіт господаря будинку, останній ще більше години продовжував пити горілку та спілкуватися про жінок. Трагедія сталася у Семенівському районі. 20-річні хлопці посварилися через давні образи за перше кохання.
Батько з сином запросили до себе випити двох молодих товаришів. Як завше, випили й не багато, а от говорили чимало. Сварка зав’язалася з нічого, як говорять очевидці події. Коли слова скінчилися, гість вихопив ножа і наніс декілька ударів молодому господарю будинку. Хлопець впав, але за декілька хвилин оговтався і продовжив випивати. Сварка переросла в обмін «благородного вибач» після чого ще з більшою відчайдушністю вони вже пили «мирову». За годину потерпілий знепритомнів і більше до тями не прийшов. Коли усі зрозуміли що він помер, то кримінальний кривдник подався геть, а батькові померлого тільки й залишалося, що викликати міліцію.
Слідчо-оперативна група не забарилася, але допомогу надавати вже було нікому, тому й довелося проводити огляд місця події, а у подальшому і затримувати убивцю. Сміливим молодий кривдник був тільки за столом та у стані алкогольного сп’яніння, а от коли працівники міліції прийшли до нього додому, то він наказав матері не видавати його, а сам сховався у шафі. Саме там його міліціонери і знайшли. У купі одягу він навприсідки сидів тихо-тихо у надії на те, що стражі порядку його не знайдуть.
На сьогодні підозрюваний у вчиненні злочину затриманий і знаходиться під вартою. Відносно нього порушено кримінальну справу за фактом умисного убивства (ст..115 Кримінального Кодексу України).

Автор: Яна Холодна, ст. інспектор ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2010, 13:36 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації