Вхід | Реєстрація

Кобелячани відгуляли День Незалежності

Цьогорічне свято, яке відбулося 23 серпня на площі, умовно поділялось на три частини. Кобелячани святкували День Прапора, вшановували хліборобів та відзначали День Незалежності під гаслом «Говорімо українською».
Право виступити на святі надавалося тільки тим, хто виконував пісні на українській мові. Ірина Свячена, яка нині знаходиться у декретній відпустці, знайшла час допомогти у підготовці та проведенні свята. Вона займалась із такими виконавцями, як Ярослав Чаус, Ольга Тітаренко та Катерина Синенко. Також глядачі мали змогу почути та побачити виступи ансамблів «Ворскла» і «Кобеляцькі джерела», насолодитись музичними композиціями Віктора Ліщини, Андрія Уткіна, Володимира Вітренюка, Наталії Безуглої, Тетяни Корінь, Ярослава Гузченка, Костянтина Лашко, ветерана сцени Алли Горбенко та нового працівника РЦКД Івана Балясного. Гумор на святі представляли Тетяна Гуєвська, Наталія Слісаренко, Сергій Янча, Інна Безкоровайна, Леся Анурова і Андрій Уткін. Дуже позитивно глядачі сприйняли виступ іванівських хлопців, які протягом 40 хвилин неабияк розважали публіку.
Свято проводилось силами РЦКД і незважаючи на те, що з бюджету не було виділено коштів – відгуки про захід лише позитивні. Під час звучання останньої композиції під назвою «Україна» над Кобеляками лунали феєрверки. Для їх придбання спонсорську допомогу надав Юрій Терніков (ТОВ «Зоря»).


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2009, 13:44 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації