Вхід | Реєстрація

Святкували і у Біликах

Святкували і у Біликах
Розпочинаючи свою статтю, перш за все хочеться привітати усіх читачів «ЕХО» зі святом Незалежності і побажати бути незалежними і вільними не лише в своїх думках, а й у фінансовому плані.
23 та 24 серпня мабуть у кожному куточку України лунала музика, а український народ щиро святкував державні свята. Не обійшло святкування і селище Білики. Після святкового концерту в Будинку культури на площі Мате Залки приватний підприємець Микола Дробина з дружиною Оленою влаштували свято для односельчан. Кожен бажаючий міг з насолодою провести час, а саме придбати морозиво чи шашлик, замовити столик на подвір’ї і відпочити в колі сім’ї чи друзів, а потім повністю віддатися танцям. Бо організатори свята запросили «живу» естраду – Юру Коляуху та Аліну Слищенко. Молода пара з радістю виконувала всі музичні забаганки гостей. Одним словом – було весело! Шкода лише, що наші співвітчизники ще не навчились культури, а саме – не залишати після себе смітник. Та цю проблему також вирішило подружжя Дробини – вже о 4-ій ранку на площі не можна було знайти й найменшого папірця… Як кажуть в народі «Любиш кататися – люби й саночки возить», та чомусь ці саночки потягли лише організатори свята.
Хочеться подякувати їм за організоване гуляння, комфорт, який створили для односельчан. А іншим хочеться побажати – нарешті вилізти з багна й стати людьми, які вміють себе поводити в громадських місцях.

Автор: Олена Тризунова


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2009, 13:54 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації