Вхід | Реєстрація

Про «Правий сектор» і гнійники

Пригадуєте, був колись у «Правому секторі» такий собі Сашко Білий? Їздив по Західній Україні з автоматом, наводив жах на чиновників і особливо запам’ятався тим, що потягав за краватку одного з прокурорів? А пригадуєте, що з ним потім сталося? Сашка Білого вбили. Точніше, сказали, що він застрелився сам під час сутички з правоохоронцями. Проте всі розуміли: Сашка вбили. Якраз за те, що їздив із автоматом і тягав за краватки прокурорів. А знаєте, що сталося потім із тим прокурором, якого так нечемно виховував Сашко на очах усієї України? Він і далі працював у прокуратурі, доки його кілька тижнів тому не взяли на хабарі. І тут виходить цікавий ланцюжок. Сашко Білий тягав прокурора за краватку і стверджував, що той продажний і не може займати свою посаду. Сашка Білого за це вбили. Прокурора взяли на хабарі, отже, він дійсно виявився продажним. Виходить, Сашко Білий був правий?! Так, він був не правий у методах: не можна ходити мирним містом із автоматом і тягати чиновників за краватки. Але виявився правим по суті: прокурор дійсно брав хабарі. То що виходить, Сашка Білого вбили даремно? Адже він (хай і тричі неправильними методами) вказував державі на гнійник, який рано чи пізно прорвав би. І так сталося.

Тепер давайте перенесемося у часі до подій у Мукачевому. Так, бійці «Правого сектора» незрозуміло чому перебували у повному озброєнні за півтори тисячі кілометрів від лінії фронту. Так, скоріш за все, зустріч представників «ПС» із нардепом Ланьо таки стосувалася контролю потоків контрабанди через Закарпаття. Так, вони влаштували перестрілку у мирному місті, під час якої загинув щонайменше один боєць «Правого сектора» і були поранені правоохоронці та мирні люди. І, так, з усього цього виходить, що бійці «Правого сектора» у цій ситуації в усьому виявилися неправими. Їх треба роззброїти, провести слідство і засудити винних. Але давайте подивимося і на інший бік цієї історії. Що сталося після сутички у Мукачевому? Президент Порошенко відправив у відставку губернатора Закарпаття (Цілком можливо — за одну лише фразу про законний переділ контрабанди у області), прем’єр Яценюк звільнив усіх працівників закарпатської митниці, плюс в області змінили усіх керівників силових відомств. Цікаво, а чому одразу сталася така маса кадрових змін? Тільки тому, що «Правий сектор» влаштував стрілянину в мирному місті? Чи, може, тому, що в області дійсно була купа гнійників: контрабанда, кришування, злиття бандитів та міліції, про які всі все знали, але мовчали, доки на один із гнійників не натиснули? І з нього полізли Йовбаки. То, виходить, що «Правий сектор», порушуючи закон, насправді допоміг виявити проблеми Закарпаття?

То, може, владі не слід наступного разу чекати на «Правий сектор»? А самій розкрити очі і побачити усі ті гнойовики, на які люди вказували і до Революції Гідності, і під час Майдану, і ось уже понад рік після його завершення. На Полтавщині продовжують красти газоконденсат і вирубувати ліси, на Рівненщині та Волині незаконно видобувають бурштин, через Одесу, як і раніше, везуть наркотики. І це все — з відома міліції, прокуратури, місцевої влади. Звичайно, давити гнійники — справа марудна, болісна і, можливо, не зовсім гігієнічна. Але якщо держава сьогодні не зробить цього законними методами, завтра завжди знайдеться інший Сашко Білий, який порушуватиме закон, щоб установити справедливість. Відновіть Закон у цій державі — і «Правий сектор» стане непотрібний. Принаймні, у тилу. Йому ні з ким буде тут воювати.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2015, 09:14 | Полтавщина | Редакційна


1. шофер / 24 липня 2015, 11:05
На самосуд люди йдуть тому що немає суду.
Це нормальна реакція коли люди позбавлені дієвих важелів законного впливу.
Людський самосуд це не причина і не початок - це наслідок.
Наслідок нашої горе-страни України, із усима странними специфічностями як її самої, так і її "законодавства". Сашко Білий, Правий Сектор, ЛНР, ДНР - все це ніщо інше як приклади самосуду, тільки у гучних резонансних масштабах. А тих прикладів котрі чинять поодинокі люди, про котрі ми не знаємо - мільйони.


І знаєте що ще скажу - економічна ситуація може бути замовленою, купленою за мільярди, підставною, від країн сусідів через підставне чиновництво.

Але законодавче поле, особливо та його частина котра для простих людей роботяг та їх щобуденних питань - залежить виключно від якості самих законотворців. Від їх цінностей, від їх розуму, від їхньої ментальності - короче від їхнього сорту. А вони... за своїм сортом українці (писати ширше прямим текстом - що це означає, не бачу потреби). При ознайомленні із нашим законодавством, нічого окрім стидоби та позорища, окрім відвертої лажі у тобі не виникає.

Змінено 24.07.2015, 11:19
2. Сивий як лунь / 24 липня 2015, 11:17
У Вовы паршиволюка гроши кончились? Строчить опять начал, но от жизни отстал Уже не модно революцию негидности писать с большой буквы. Жаль пацанов, которых вы на майдане на убой подставили, лучше бы вам кулю в лоб
3. Адекватник / 24 липня 2015, 11:59
1.шофер
«На самосуд люди йдуть тому що немає суду.»

Щось ти все перплутав. Формально праивльно, але де ти бачив у Закрпатті людей які вдалися до самосуду. Правий сектор, то керована кимось організація. Причому тут люди?
4. Ігорь / 24 липня 2015, 12:44
Правий сектор указав на контрабандну мафію на Закарпатті!Гнійник указав на інший гнійник.Немає ніякого признаку самосуду.Думаю самосуд ще попереду.Ще відкриється багато фурункулів-продажних журналістів,підкуплених правосектантів,"колядників"-прокурорів,бізнес-волонтерів ,та інших "винаходів" суто вітчизняних,перед якими ДНЕровські бандюки-дітвора.
5. Антон / 24 липня 2015, 14:19
Сашко Білий був звичайний нальотчик. Всі бабки, що він отжимав пускав на дівчат, машини, або просто прогулював. Продажній прокурор просто не захотів ділитися. А Володимир просто таким сашкам-робінгудам просто заздрить, можливо навіть сам себе уявляє на його місці.
6. Адекватник / 24 липня 2015, 16:20
4.Ігорь
«Правий сектор указав на контрабандну мафію на Закарпатті!»

А то що раніше ніхто про неї не знав? То він зверху таке завдання отримав - указати. Комусь мало Донбасу, бо Путін не ведеться на гачок, вирішили з заходу почати.
7. Микола Гузченко / 27 липня 2015, 13:05
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Да, я теж вважаю, що контрабасом повинен займатися справжній патріот, зірка Майдану і герой АТО. Нічого в цю справу пускати кого попало.
А якщо по суті, то:
Раз: замість одних негідників неодмінно прийдуть такі самі негідники.
Два: мені поїбать на економічних злочинців. Вони у нас завжди були і завжди будуть. А от на долбойобів, які палять з кулеметів у центрі міста, - не поїбать. Боротьба ж іде не між добром і злом, а між двома сортами злочинців, один з яких соціально небезпечний, а інший - ні.
8. Андрейко / 27 липня 2015, 22:48
прокурори знищували і знищують українців і державу Україна як ніхто інший Це банда яку ніхто не конролює Вони мордують людей беруть хабарі і управи на них ніякої нема Сашка Білого вбили по вказівкі прокурорів щоб доказати що їхня влада найвища і так і вийшло Білого нема а прокурор той відкупитьсяЗакону в Україні не було нема й не буде Це феодальна країна де процвітає кріпосне право Децентралізація це передача влади на місця зажерливим кугутам щоб ще більше безкарно гнобили людей В сільській місцевості зжилось між собою правляче бидло яке 23 роки нічого не роблять смокчуть з людей кров і простій людині до влади не добитись Хто був ніким ніким і залишився Ваші батьки і діди носять одяг і взуття яке купували ще 25 років тому А вас годують байками про європейський вибір
9. Ігорь / 28 липня 2015, 07:47
8.Андрейко
«е Це феодальна країна де процвітає кріпосне право Децентралізація це передача влади на місця зажерливим кугутам щоб ще більше безкарно гнобили людей »

Значить дайош 1861-й рік,а потім 1917-й.Кріпацтво скасуємо,земля-селянам,заводи -робітникам,шахти -шахтарям,нарешті-комунізм+електрифікація усієї країни,потім -нові вожді,1933,1947 роки і все вже не так райдужно,все жутко.Історія ходить по колу.Чи може щось змінемо?"Зажерливого кугута" потрібно виводити починаючи з себе,й не переслідувати в своїх вчинках шкурних інтересів,прикриваючись маскою правдолюба.
10. Андрейко / 28 липня 2015, 09:55
Ігорь маска правдолюба це ти про себе пишеш Починай виводити з себе зажерливого кугута Землю селянам заводи робочим а чого ж вони все загребли поробили собі мізерні податки і з людей три шкури деруть Ти хоч одну заяву чи с каргу написав до влади про свавілля яке вона творить Ти боротьбу за життя називаєш шкурними інтересами
11. Ігорь / 28 липня 2015, 12:51
10.Андрейко
« Ти боротьбу за життя називаєш шкурними інтересами»
Боротьба за життя і боротьба за місце у корита-різні речі.У тебе проглядуються ознаки другого.Може не знаючи тебе особисто я помиляюсь,але аналізуючи твої коментарі ,прийшов до такого висновку.А строчити скаргу за скаргою-не великий героїзм,таких романістів зараз кожен третій.В жовтні переконуй людей ,доказуй за кого потрібно віддати голос,а потім відповідай за свої слова.
12. саша ставицький / 28 липня 2015, 14:21
Шановний Ігорю , ти ще віриш у те , що ти щось значиш , коли вкидаєш бумажку з переліком майбутніх президентів ячи депутатів?Послухай новини , як проходили вибори у Чернігові і хто переміг?Ти не скажеш , чому Корбан із Дніпра , балотувався в Чернігові, Ти віриш , що євреї , які володіють всією фінансовою системою України віддадуть тобі владу по тій бумажці , що ти вкинеш у жовтні?Наскільки я розумію , то ти теж десь крутишся біля того корита , правда на відстані , але огризки може й попадають і тобі.Так от якби ти підтримав таких як Андрейко , то можливо колись і ти що-небудь значив би на тих виборах.
13. Ігорь / 28 липня 2015, 15:03
12.саша ставицький
«Наскільки я розумію , то ти теж десь крутишся біля того корита , правда на відстані , але огризки може й попадають і тобі.»
на дуже великій відстані.Й огризки перепадають ,зарплата розміром в 100 американських карбованців.
12.саша ставицький
«Так от якби ти підтримав таких як Андрейко ,»
Боже збав від такої прихильності.Строчити кляузи одна за одною,та бризкати слиною на всі боки.Ні ,не моє це.
12.саша ставицький
«, то можливо колись і ти що-небудь значив би на тих виборах»
За такою аксіомою непотрібно взагалі йти на вибори,там же лише два варіанти-"жидомасонство" і полум"яні борці з ним.А я такий собі українець ,якому ні перші ні другі не друзі,без вибору,все тупік!Чи може ні?
12.саша ставицький
«?Ти не скажеш , чому Корбан із Дніпра , балотувався в Чернігові»
А де ж були ви Сашко з Андрейком?Чому допустили такий випадок?Нехай вже я неактивіст,а ви й вам подібні.Що, пшик поки що.
14. Anatoliy / 15 серпня 2015, 23:09
Щоб збагнути, що насправді сталося, аналітиком бути не треба. Якщо припустити, що бойові хлопці з Правого сектору дійсно вирішили своїми силами боротися з контрабандою і "розрізати гнійники" - який єдиний логічний шлях? Правильно - захоплення фури з контрабандним товаром із залученням представників масмедіа. Тоді це дійсно було б схоже на боротьбу - хай незаконну, але щиру, типу "дістала бездіяльність влади, за що боролися, наведемо лад самі" і т.д. А що відбулося? Правий сектор приїхав припиняти контрабанду... у спорткомплекс, де перебував горе-депутат з охороною. Навіщо? Пальчиком йому погрозити і сказати: ай-ай-ай, так більше не роби... Ні, шановні. Це - типова бандитська розбірка. Пацани приїхали базарити "чия корова і хто її доїтиме", не добазарилися і почали стріляти. От і все. У тому, що депутат дійсно пов’язаний з контрабандою, яка дійсно процвітає на західних кордонах - навіть не сумніваюся. Але і радіти з приводу того, що на арені з’явилися нові бандити та ще й під егідою героїв-патріотів - вибачте.
15. Anatoliy / 15 серпня 2015, 23:14
І ще. Будь ти тричі герой майдану і учасник АТО - шлятися по вулицях з автоматами, гранатометами і кулеметами ти ніякого права не маєш. Порушив - ніякий ти не герой і не патріот, а звичайний злочинець, який несе загрозу всім пересічним людям. І ніякої іншої думки з цього приводу у країні, яка хоче називатися цивілізованою, ба - європейською бути не може... Але у нас, виявляється - може. І, виявляється, "канає відмазка" - здобув зброю у бою, нікому не віддам... Шиза, та й годі.
16. Свій 47 / 16 серпня 2015, 13:19
То не шиза пане, то розуміння неспраедливості, вона скрізь в АТО, в середині держави її ще більше, а причиною є корупція,яку наші горе депутати та політики очолюють. От і виходить, що в боротьбі (інколи) всі методи хороші. Слава Україні!
17. Гість7 / 16 серпня 2015, 13:54
16.Свій 47
«То не шиза пане, то розуміння неспраедливості, вона скрізь в АТО, в середині держави її ще більше»

Та ні, то шиза. Несправедливість - поняття субєктивне і вічне. Комусь, то несправедливість, а комусь - справедливість. Запитай чиновника і він скаже, що закони проти корупції є несправедливими, а сама корупція просто життєво необхідна (йому). Так що нічого захищати і виправдовувати махновщину. Як тільки тут хтось щось здоровглузде починає писати, так на нього і починають нападати, як коршуни всілякі "славісти" України, та
щеневмерлики.
18. Anatoliy / 16 серпня 2015, 18:13
16.Свій 47
«То не шиза пане, то розуміння неспраедливості»


Я, здається, дохідливо пояснив, яким шляхом пішли б дані секторівці, якби дійсно боролися з несправедливістю... Хоча, якщо взяти до уваги коментар гостя7 про суб’єктивність поняття справедливості - може і так... Ланьо бабло за контрабанду гребе, а з Правим сектором не ділиться - несправедливо ж, йо-майо! От з такою несправедливістю братки-побратими і вирішили боротися...
19. Anatoliy / 16 серпня 2015, 18:22
16.Свій 47
«в боротьбі (інколи) всі методи хороші. Слава Україні!»


Ну, казочку про "всі методи хороші" розповідають або ті, кому від цих методів пряма вигода (читай - "доля ломиться"))), або люди недалекі, або нездатні уявити наслідки таких методів, або свято (вірніше - тупо)впевнені, що їх самих і їх близьких ці самі методи не торкнуться, бо вони ж такі хороші і пухнасті... Комуністи, проти яких зараз рвуть сорочки і дупи ваші однодумці, свого часу "всіма методами" якраз і не гребували. "Лес рубят - щепки летят", і т.д. В результаті беззаконного фізичного знищення злочинних авторитетів стільки крові пролилося... і, що характерно, далеко не лише крові злочинців, а й незліченних тисяч випадкових людей, що потрапили під "заміс". Так за комуністами ви ці прорахунки бачите, а самі їхні ж методи і пропагуєте. Як це зветься і хто ви після цього? Захоплення "методами" швидко мине, коли від рук народних месників під час стрільби з гранатометів і кулеметів на мирних вулицях куля чи осколок прилетить (звісно, не дай, Боже) комусь із ваших близьких.
20. Anatoliy / 16 серпня 2015, 18:34
Ще одне. От же ж, блін... До майданівських подій мені щиро подобалися наші українські вмишиванки (сам не носив, але виключно через те, що хотілося справжню, ручної роботи, а коштів все не міг виділити), і фраза "Слава Україні!", сказана кимось із виступаючих з вискокої трибуни на якомусь національному святі мною сприймалася цілком нормально. Тепер же вишиванку купляти роздумав категорично - відвернуло. А "Слава Україні!", яке горлають де не попадя... Ну, що тут скажеш? От ви написали про несправедливість у країні - і тут же кричите їй "слава". Де логіка? Скажете, похвалити свою Батьківщину - завжди доречно? Добре - приклад.
Якщо людина любить своїх батьків і пишається ними - це добре? Думаю, скажете "так". Якщо вона висловлює їм свою вдячність, коли про них зайшла розмова зі знайомими - це нормально? Думаю - теж "так". Якщо на їхній річниці весілля людина говорить своїм батькам хвалебний тост - це правильно? Звісно, що "так". Але якщо ця людина почне співати дифірамби своїм батькам, взявши слово на весіллі, скажімо, дитини свого друга? Чи на чиїхось похоронах? Це - нормально??? Ні!!! То якого ж, вибачте, довгого овоча ви горлаєте цю "славу" і на похоронах, і на весіллях, і справляючи нужду?! Невже не зрозуміло, що ефект від цього - повністю зворотний?! Не розумію...
21. Anatoliy / 16 серпня 2015, 18:35
16.Свій 47
«То не шиза пане, то розуміння неспраедливості, вона скрізь в АТО, в середині держави її ще більше, а причиною є корупція,яку наші горе депутати та політики очолюють. От і виходить, що в боротьбі (інколи) всі методи хороші. Слава Україні!»


Прпередній комент - стосовно цього.
22. Адекватникк / 16 серпня 2015, 18:45
19.Anatoliy
«Так за комуністами ви ці прорахунки бачите, а самі їхні ж методи і пропагуєте. Як це зветься і хто ви після цього? »

Вони ж і є тими самими комуністами. Я вже тут сто разів намагався пояснити, але мало хто хоче зрозуміти. Прблема наша в тім, що історію нам навмисне заплутали і зараз навмисне "грають" на так званому патріотизмі. Якщо ми розложимо в головах історію, то ніхто нас більше не зможе затуркувати. Цього найбільше бояться. Матеріалу на історичну тематику повно в інеті тільки треба знати де і що шукати. Найскладніше зрозуміти історію часів СРСР. Але в примітиві це виглядає так. Революцію 17-го планували, організували і фінансували єврейські банкіри з Уол стріт. Один із головних виконавців був Лейба Троцький аж на стільки, що сам переворот "стався", (ясно, що випадково, як вам скажуть миздобули), на день його народження. Все це для вас замовчують і вбивають у голови, що революцію зробили Ленін, тиран Сталін, большовики, комуністи і т.д. і т.п. При цьому ставиться знак рівности між комуністом 17-го і комуністом 45-го чи 91-го.
23. Адекватникк / 16 серпня 2015, 19:06
Продовження. Коли Сталін прибрав до рук а частково і знищив так звану троцькістьску оппозицію за бугром був взятий курс на ліквідацію СРСР, тими самими, хто замовляв революцію в Росії. Як результат - війна 41-го. Війну радянський народ виграв, хоч тодішні миздобули воювали на стороні Гітлера, начебто за незалежність України. Оскільки СРСР не був завойований в результаті ВВВ, то "сильними світу цього", був взятий курс на лікідацію Сталіна (точно так,як зараз Путіна). В 1953 році Сталін помер, ("випадково" на іудейське свято Пурім). Після смерті Сталіна був фізично знищений останній його соратник Берія, а декількох вірних йому членів політбюро запресували точно так, як зараз регіоналів. І СРСР повели курсом самоліквідації з перемінним успіхом. Фінал цього курсу перестройка. СРСР розвалили і почали грабувати, як Россію так і республіки. Росія зараз взяла курс на суверенітет, тому враз її лідер отримав ярлик Сталіна і Гітлера в одній особі. Українських миздобулів точно так як і 41-му налаштували на придуманого ворога, всілюко скриваючи ворога справжнього, якому вони служать по факту. Свідомо чи ні не важливо для діла. Це так спрощено. Можна створити групу,наприклад, в ОК і це питання деталізувати і досліджувати. Але про комуністів, з яких починали. По факту криючи матом комуністів миздобули й нездогадуються що слугують тим самим комуністам. (мається на увазі зо Маніфест писав ервей Маркс, як програму, в 17-му вона отримала практичну реалізацію. Суть проекту - захват влади еврейським капіталом. Те саме зробили в Україні під лозунги боротьби з москалями і комунізмом, наші долесні миздобули. Ура! ВОни і є перші слуги комунізму в його еверйсько-марксовій інтерпритації. Не слід забувати що так зване християнство - це той самий захват влади тими самими під релігійним прикриттям. Ну і який же миздобул не вірує зараз в єврейського бога. Ви таких знаєте? Я ні.
24. Адекватникк / 16 серпня 2015, 19:17
20.Anatoliy
«Невже не зрозуміло, що ефект від цього - повністю зворотний?! Не розумію...»

Ну все тут зрозуміло. Миздобулам не зрозуміло, але то їхні проблеми, вони запрограмовані на хнищення країни і на служіння її ворогам, на паплюження символів і національної ідеї. Все старе як світ. Точно так у свій час Гітлер обпаплюжив світлий символ свастики. Спробуйте кому сказати, що свастика, то зовсім не те, що зараз з нею асоціюється у персічних. То було зроблено талмудистами на перспективу. Точно так і зараз вже назавжди сплюндровано національну ідею і національну символіку, які визивають відразу у більшості українців не говорячи вже про Європу і Росію. Зроблено це руками розумово обмежених так званих патріотів. Ура. Слава!
25. Свій 47 / 16 серпня 2015, 19:34
Про національну ідею чули? Слава Україні!
26. Anatoliy / 16 серпня 2015, 20:09
25.Свій 47
«Про національну ідею чули? Слава Україні!»

Наіональна ідея полягає у тупому воланні "слава мені, слава" де попало? Ну, бачу з вами про це говорити без толку. Чим би дитя не тішилось - якби не плакало. Тіштеся...)))
27. Свій 47 / 16 серпня 2015, 21:21
В тому то і спрва, що патріоти розуміють в чому полягає національна ідея, проявивши і проявляючи себе на ділі, а Ви цього чомусь лякаєтесь. Слава Україні!
28. Сивий як лунь / 16 серпня 2015, 21:23
Хотелось бы узнать, но стесяюсь спросить: а за что ей слава?
29. Anatoliy / 16 серпня 2015, 21:27
27.Свій 47
«В тому то і спрва, що патріоти розуміють в чому полягає національна ідея, проявивши і проявляючи себе на ділі, а Ви цього чомусь лякаєтесь. Слава Україні!»

Знову за рибу гроші. Клоунада, та й годі... Я не лякаюся, мені бридко. Не від "національної ідеї", суті якої Ви, до речі, так і не розкриваєте, а від тупого волання-стрибання. Спробую востаннє: чим крик "слава" реально, чи, як ви пишете, на ділі, допомагає Україні???
30. Свій 47 / 16 серпня 2015, 21:34
20.Anatoliy
« То якого ж, вибачте, довгого овоча ви горлаєте цю "славу" і на похоронах, і на весіллях, і справляючи нужду?! Невже не зрозуміло, що ефект від цього - повністю зворотний?! Не розумію...»

Бо живемо в Україні, тому і Славимо Україну!
31. Свій 47 / 16 серпня 2015, 21:42
29.Anatoliy
«на ділі, допомагає Україні???»

Так, допомагає. Слава Україні і Слава Героям!
32. Anatoliy / 16 серпня 2015, 21:51
30.Свій 47
«
Бо живемо в Україні, тому і Славимо Україну! »

Наведіть приклад розвинутої країни Європи (куди ви всі так прагнете), у якій громадянин кричить "слава..." у кожному реченні.
31.Свій 47
«29.Anatoliy
«на ділі, допомагає Україні???»

Так, допомагає. Слава Україні і Слава Героям!»


Вичерпна і аргументована відповідь. Розмовляти з Вам подібними "інтелектуалами" ніякого бажання не маю. Як казав герой одного фільму - такі, як Ви, піднімають мені настрій самим лише фактом свого існування.)))))
33. турист / 16 серпня 2015, 22:17
29.Anatoliy
«Спробую востаннє: чим крик "слава" реально, чи, як ви пишете, на ділі, допомагає Україні???»

31.Свій 47
«Так, допомагає. Слава Україні і Слава Героям!»

Тут явна клініка...Таких переконає хіба що коняка Єрємєєва.
34. Адекватникк / 16 серпня 2015, 23:03
33.турист
«Тут явна клініка...Таких переконає хіба що коняка Єрємєєва.»

Оце точно і по суті.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації