Вхід | Реєстрація

Стан правопорядку за добу (з 25 на 26 січня 2010 року)

Упродовж доби, з 25 на 26 січня 2010 року, зареєстровано 61 повідомлення про злочинні посягання, з них 51 злочин розкрито. За добу скоєно 4 грабежі, 23 крадіжки, 2 факти незаконного обігу зброї та 17 фактів незаконного обігу наркотиків.
Протягом останньої доби в області померло 23 особи, вісім з яких зловживали спиртними напоями. У жодному з випадків слідів насильства не виявлено.
Дія низьких температур, що охопила нашу область сьогодні, все частіше сприяє тому, що громадяни шукають різний спосіб обігріти свої домівки. Дуже часто на заваді цьому стає несправність пічного опалення, що призводить до трагічних наслідків.
Так, на Зіньківщині, у селі Бобрівнику після гасіння пожежі в будинку виявлено труп 78-річної пенсіонерки. Попередня причина смерті жінки - отруєння чадним газом внаслідок порушення умов експлуатації пічного опалення.
Необережне поводження з вогнем призвело до смерті мешканця села Іскрівців Лубенського району. Чоловік, будучи напідпитку, палив у ліжку та заснув. На жаль, прокинутися бідоласі так і не судилося… Отруєння чадним газом відбулося миттєво.
Жертвами січневих морозів все частіше стають і особи без постійного місця проживання. У Автозаводському районі міста Кременчука таких прикрих випадків за добу було зафіксовано двоє. Перше - по вулиці 9 Вересня у підсобному приміщенні під час тушіння сміття виявлено труп невідомого чоловіка віком 50-55 років з опіком верхніх кінцівок, обличчя з ознаками отруєння чадним газом, друге – по вулиці Першотравневій біля магазину громадяни виявили труп невідомого чоловіка віком 50-55 років, на вигляд БПМП. Попередній діагноз смерті чоловіка – переохолодження.

Нагадуємо номери телефонів, за якими Ви маєте можливість повідомляти інформацію щодо місця перебування зниклих людей, а також відомі Вам обставини вчинення злочинів: 8 (0532) 51-77-57 або 102

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2010, 13:45 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації