Вхід | Реєстрація

Волонтери готують бійців до зими

Минулого тижня новосанжарські волонтери побували у Попасній, Старому Айдарі та Червоному Жовтні на Луганщині. Воїнам української армії відвезли продукти, теплі речі та медикаменти.

Чергову волонтерську поїздку на схід здійснили минулого тижня волонтер Ігор Нещадим разом із незмінним напарником Дмитром Городницьким. 11‑го вересня вони вирушили на Луганщину. Спочатку відвідали Попасну, залишили там новосанжарця Руслана Очеретька, який повернувся до своєї частини після відпустки. Потім побували у Володимира Гудзя, Сергія Гавриша та Євгена Соколенка в Олексіївці. У Старому Айдарі передали допомогу від земляків Віктору Величку з Малого Кобелячка. А у Червоному Жовтні знову зустрілися із Олександром Шелюгом, якому цього разу завезли буржуйки, теплі речі та медикаменти.

— Кожному з хлопців цього разу відвозили бушлати, ковдри, рукавиці, шапки. Уже готуємо бійців до зими, — розповів Ігор Нещадим у телефонній розмові.

Цього разу продукти для волонтерського складу збирали громади Малого Кобелячка, Драбинівки, Кустолового, Малих Солонців. Зібраного вистачило і на цю поїздку, і ще залишилось у складі на наступну. З паливно-мастильними матеріалами допомогли волонтерам приватний підприємець Олександр Коба, директор АЗС Микола Лисенко, керівник управління водного господарства Юрій Бовкун та директор новосанжарського держлісгоспу Василь Красюк. Голова РДА Сергій Бульбаха забезпечив бійців вітамінними комплексами, яких вистачить на кілька місяців для підтримки імунітету.

Під час цієї поїздки новосанжарські волонтери наїздили сходом близько 1200 кілометрів. Маршрут наступного виїзду ще не планують, але, скоріш за все, допомогу знову везтимуть у район Щастя.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2015, 10:13 | Нові Cанжари | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації