Вхід | Реєстрація

Царичанське відділення поліції повідомляє

У руках дитини здетонував запал гранати

Наприкінці листопада до чергової частини Царичанського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря ЦРЛ про прикрий випадок, що стався з дитиною.

До районної лікарні доставили 10‑річного хлопчину із Могилева з рваними ранами кістей обох рук, отриманих внаслідок вибуху. Як з’ясувалося у ході перевірки і опитування хлопчика, тілесні ушкодження були отримані внаслідок детонування запалу гранати (за попередніми даними — запал до гранати РГД-5). Потерпілий пояснив, що даний запал він знайшов у коробці між купою всякого лахміття в старому нічийному господарському приміщенні. Наразі, слідством з’ясовується, яким чином цей предмет туди потрапив. За даним фактом інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань і ведеться слідство. Працівники правоохоронних органів настійно прохають: в жодному разі не брати до рук чи штовхати ногами незнайомі підозрілі предмети, оскільки недобросовісними громадянами із зони АТО вивозяться вибухові речовини, зброя та боєприпаси.

 

Вихідці із Донецького регіону обікрали підвальні приміщення

Крадіжки майна громадян продовжують здійснюватися. Так, у кінці листопада до поліції звернулися дві громадянки, які проживають по вулиці Кірова. Вони повідомили, що їхні підвальні приміщення обікрали невідомі зловмисники.

Повідомлення у відповідному порядку були зареєстровані у відділенні поліції, а на місця вчинення кримінальних правопорушень були негайно направлені працівники поліції.
У результаті пошукової роботи, були знайдені зловмисники. Ними виявилися вихідці із Донецького регіону, які нещодавно прибули та тимчасово проживали без реєстрації на території Царичанського району.

Громадянам, які вчинили вказані крадіжки, повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Вирішується питання про направлення кримінальних проваджень за цими фактами на розгляд до Царичанського районного суду.

 

Металісти-трубокради

5 грудня цього року до районної поліції звернувся мешканець села Новопідкряж із скаргою про крадіжку із його домоволодіння металевих труб. Це відбулося у ніч на 5 грудня.
У цей же день особи зловмисників були встановлені. Металеві труби повернуті власнику. За цим фактом ведеться досудове розслідування.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2015, 10:12 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації