Вхід | Реєстрація

У Царичанці визначали шкільних лідерів

Нещодавно на базі Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся ІІ-й етап районного конкурсу учнівського самоврядування «Лідер року — 2015».

У конкурсі взяли участь 5 лідерів, переможців першого етапу районного конкурсу. Це Марина Ворон із Молодіжного, Уляна Кравченко із Преображенки, Євгеній Носаков із Китайгорода, Володимир Косолапов із Ляшківки, Анастасія Севастьянова з Царичанки. Увесь захід був цікавий, яскравий, видовищний. Глядачі зацікавлено спостерігали за перебігом дійства і активно підтримували конкурсантів. Бонуси лідерам додавали і групи підтримки, які були не менш талановитими, ніж їхні лідери. Жваво спостерігало за учасниками конкурсу і журі у складі керівника районного методкабінету Наталії Полупанової, методиста Людмили Сураєвої та керуючої справами районної ради Лесі Дубовик. Оцінювало лідерів і незалежне журі.

Першим конкурсом для лідерів був конкурс візитівок, презентацій «Я — лідер».Ведуча заходу Валентина Сергієнко надала кожному учаснику слово.

Для Уляни Кравченко «немає нічого неможливого». За таким принципом трьох літер «Н» дівчина крокує по життю. Вона створила власну президентську програму, яка допомагає зробити рідну Преображенську школу ще кращою.

Марина Ворон із Молодіжного має великий творчий потенціал, різнобічно обдарована і усвідомлює, що шкільне самоврядування повинне працювати потужно і динамічно. За вдачею Марина — оптиміст, постійно знаходиться у пошуку та керується гаслом: «Світ належить оптимістам, песимісти — тільки глядачі».

Лідер Ляшківських школярів Володимир Косолапов органічно поєднує в собі відповідальність за тих, хто довірив право діяти від імені багатьох та романтичність юнака. Він — лідер шкільної воєнно-патріотичної організації «Чорний сокіл».

Для Євгенія Носакова з Китайгорода важливо, щоб кожен учень ішов до школи з задоволенням і гарним настроєм, тому він часто відстоює права та інтереси учнів. Євгеній — неодноразовий переможець конкурсів серед юннатів району і області. Знається у секретах природи та захоплюється різьбою по дереву. Його творчі роботи говорять самі за себе.
Анастасія Севастьянова із Царичанки — багаторазова призерка районних та обласних конкурсів з української мови імені Петра Яцика, відмінниця навчання. Жоден шкільний чи районний захід не обходиться без активної участі Анастасії. Вона — лідер найбагаточисельнішої дитячої організації району. Мріє зробити життя в школі різноманітним.
Лідери-учасники, крім презентації, демонстрували свої вміння у конкурсі «Словник лідера», який пройшов у вигляді вікторини; у годині спілкування з ровесниками. Найвидовищнішим був конкурс талантів. Присутні змогли побачити яскраві слайди Уляни Кравченко і почути гарну англійську мову; побувати на драматичній виставі про Марусю Чурай у виконанні Марини Ворон та її подруги; послухати чудове виконання пісні Володимира Косолапова; насолодитися танцювальною композицією з участю Анастасії Севастьянової; милуватися виробами з дерева Євгенія Носакова.

Допомагали створити гарний настрій на заході і учасники ансамблю «До-мі-солька» та групи «Твікс».

Звичайно, журі було дуже нелегко визначити переможця. За кількістю набраних балів перемогу розділили два лідери: Марина Ворон і Анастасія Севастьянова. Володимир Косолапов отримав номінацію «Власний імідж». У номінації креативного лідера перемогла Уляна Кравченко, а звання «Лідер — талановита особистість» одержав Євгеній Носаков.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації