Вхід | Реєстрація

У Кобеляках зняли кліп «Твоє небо»

У Кобеляках зняли кліп «Твоє небо»

Група творчих, небайдужих ентузіастів з Кобеляк зняли кліп на пісню ЛЕТИ "Твоє небо".

Автор текстів і музики Олександр Климань.

Завдяки підтримці друзів, колег, та однодумців задум був втілений в життя. На цьому наш колектив спинятися не збирається.

У планах нові роботи, нові проекти. Якщо у вас є ідеї, можливість і бажання допомогти, запрошуємо долучитися до реалізації творчих задумів. Звертатися [email protected]


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2016, 15:13 | Кобеляки | Цікаве
1. Лі Бо / 5 січня 2016, 18:32
Дуже гарна буддійські пісня та кліп. Приємно вражає рівень камери. Взагалі, все дуже-дуже, особливо у порівнянні із тією фігнею, що показують по телевізору і що коштує пару десятків тисяч зелених за кліп.
Вгадали із кліпом. Якраз те що треба сьогодні. Та й завтра. Та й вчора.
2. ansambl / 6 січня 2016, 09:31
Молодцы! Много еще хороших мест тут есть. А как идея снять нечто подобное на велосипедную тематику? Посилання на www.kinopoisk.ru или Посилання на rutube.ru только в 3-4 минуты. Жаль что не попали кадры городка, хотя уверен, что на то были причины.
3. Довгий Михайло / 6 січня 2016, 22:46
Молодці! Рівень зйомок не гірше Бадоєва. Але головне-це зміст пісні, знаючи цих людей з упевненістю можу говорити, що це їх життєве кредо. Так тримати! І не затримуйтеся з новими роботами. Дякую Вам за крила, які допомагатимуть і іншим злітати та вірити в себе.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації