Вхід | Реєстрація

Кобеляки чистять 12 одиниць техніки

Кобеляки чистять 12 одиниць техніки

Об 11:30 відбулася нарада у кабінеті Кобеляцького міського голови Олександра Копельця.

У ній, крім міських посадовців, взяли участь керівники комунальних підприємств, медичних закладів та правоохоронних органів.

Міський голова повідомив, що розчищення доріг та тротуарів почалося о пів на четверту ночі. І тримає з невеличкими перервами. Перерви пов’язані з тим, що потрібно дати відпочити людям і заправити техніку. Усього в місті працює 12 одиниць техніки.

Олександр Копелець наголосив, що міські служби будуть працювати цілодобово аж до припинення снігопаду. Усі, хто потребує допомоги, можуть подзвонити на міський телефон 3-12-05 або на його особистий (050)630-86-12 (Копелець Олександр Олесандрович).


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2016, 17:15 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Волк / 18 січня 2016, 17:46
Позор владе. За целый день только центральную и князькам улицы прочистили
2. ansambl / 18 січня 2016, 19:21
Перефразировав известное: "На Владу надейся, но и сам не плошай!"
Трактор к нам на задворки приехал уже когда я очистил и подготовился к выезду. Несмотря на то, что мне то и выезжать не надо. Уверен, что комунальщики делали все, что могли и как могли. Да, можно лучше, но спасибо и за это. Думаю, не на власть или комунальщиков бочку катить надо, а САМОМУ взять лопату, откопать себя, потом по бабушкам пройтись, кому во дворе почистить или может, что привезти из магазина.
3. Спостережливий / 18 січня 2016, 19:26
2.ansambl
« САМОМУ взять лопату, откопать себя, потом по бабушкам пройтись»

Згоден на сто відсотків. Бачив що комунальники працюють. Дійсно ідеально не виходить. Але під час подібних снігопадів проблеми виникають і в США, і в Європі, там де техніки більше і вона потужніша.
Я теж взяв у руки лопату і почистив 50 метрів тротуару. Теж не ідеально, але йти людям легше. Завтра буду продовжувати.
4. Юрій / 18 січня 2016, 20:34
Чистити треба було ще 17.01.16,а не ждати поки намете.Владі і комунхозу ганьба.
5. сіряк / 18 січня 2016, 21:19
я теж згоден що ,панам чистять военкоматі трактором горнули в дворі а суворову ні разу і непроїхали лише загорнули вїзд.
6. гість / 18 січня 2016, 21:39
А на школи прийшов папірець від мера з вказівкою розчистити територію ще й біля школи.Хто повинен чистити?..Діти на карантині, двірнику вистачить і величезної шкільної території (знаєте випадок, що у школі№1 при розчистці снігу помер працівник в 60 років)?.. Цікаво було див., як сьогодні комунальщики чистили біля міліції і райдержадміністрації, а вчителі, то не люди із зарплатнею в 1300грн???
7. гість / 18 січня 2016, 21:50
6.гість
«Хто повинен чистити?..Діти на карантині, двірнику вистачить і величезної шкільної території »

А де ж мєнти-тимурівці,йопт,попросіть їх!
8. Гість / 18 січня 2016, 21:51
6.гість
«А на школи прийшов папірець від мера з вказівкою розчистити територію ще й біля школи.Хто повинен чистити?..Діти на карантині, двірнику вистачить і величезної шкільної території (знаєте випадок, що у школі№1 при розчистці снігу помер працівник в 60 років)?.. Цікаво було див., як сьогодні комунальщики чистили біля міліції і райдержадміністрації, а вчителі, то не люди із зарплатнею в 1300грн???»

На всі сто згоден . Само собою в себе в дворі і біля двору треба наводити порядок . А решту території міста треба чистити комунальникам .Адже кожен працюючий і не тільки сплачує податки в тому числі і до місцевого бюджету . Чистят дійсно тільки по центральних вулицях міста і то неякісно , а на околицях люди не живуть чи що ?
9. Гість / 18 січня 2016, 22:00
6.гість
«А на школи прийшов папірець від мера з вказівкою розчистити територію ще й біля школи.Хто повинен чистити?..Діти на карантині, двірнику вистачить і величезної шкільної території (знаєте випадок, що у школі№1 при розчистці снігу помер працівник в 60 років)?.. Цікаво було див., як сьогодні комунальщики чистили біля міліції і райдержадміністрації, а вчителі, то не люди із зарплатнею в 1300грн???»

Мер взагалі обнаглів . Сьогодні розсилав телефонограмми керівникам установ та організацій з вимогою розчищати прилеглі території .Таке враження , що з приходом Копельця комуняки знову повертаються до влади . Я розумію , якби це було звернення з проханням сприяти комунальникам в боротьбі із стихією , ну вказувати , це вже занадто тим більше якщо роботу комунальників видно десь відсотків на 20 лише в центрі міста , а решта так і взагалі нічого не робиться . Приклад треба показувати в першу чергу з себе , а не піаритись як "папереднікі" в соцмережах . "Папа мені йти?"
10. Гість / 18 січня 2016, 22:11
Чомусь мовчить Теренін ? При попрерідній міській владі в таку негоду і недбальство керманичів міста кричав би в свій рупор і хаяв би всіх і вся , а зараз мабуть Санич його влаштовує . Прикольно .
11. Гість / 18 січня 2016, 22:12
Коля Ти де ?
12. биков / 18 січня 2016, 22:36
Коля чистить від снігу яму для листя.А на мера,що він крайній,гавкати?
13. професор / 18 січня 2016, 22:59
Традиційно - подам сводку" з Білорусі - адже живу в містечку а ля Кобеляки... ну, нехай - трошечки більшому. 1.Комунслужби в порівнянні з Україною тут працюють ідеально - за нормативом - як тільки всипа 2 см снігу без оглядки на час виїжджає техніка на центральні дороги і прилеглі траси. Скільки її - мені невідомо - та починаючи з 5 ранку виїжджає все - що може прибрати сніг - техніка працює мало не на кожній вулиці. При цьому... білоруси - в багатьох випадках незадоволені роботою комунслужб, і значна частина після роботи (годині о 5-6й - працюють тут в середньому довше) виходять на допомогу двірникам чистити двори. Тут заведено чистити не доріжки - а очищати весь двір, сніг наступного дня чомусь вивозять (?). Можливо, мені попався хороший район... Але - у Гомелі коли почав падати перший сніг (перед НР) - то техніки за півгодини я побачив більше, ніж за все життя у Полтаві. 2.Тут віднедавна діє зобов’язання - якщо в оселі проживає чоловік працездатного віку, і перебуває вдень вдома - має почистити сніг на прилягаючій до оселі території. Також автовласник зобов’язаний прибрати територію - 1м навколо стоянки авта. За перше - не знаю - чи закріплене юридично - але діє. Друге діє юридично від недавна. 3.В школах і лікарнях на прибирання снігу (у вільний від прийому і уроків час) виходять всі, без розбору посад. Також спостерігається гендерність - чоловіки намагаються вигнати з такої роботи дам.. Все це виглядає досить органічно і трохи весело і нагадує вже тривалий уклад життя.
14. Дід Панас / 18 січня 2016, 23:20
13.професор
«Традиційно - подам сводку" з Білорусі »

Це ти корисну справу робиш, коли відкриваєш очі делбнутим демократам на життя в тоталітарній країні, яка навіть не знищувала свої памятники і не переіменовувала вулиці.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації