Вхід | Реєстрація

Як боряться з наслідками негоди у Полтавській області

Як боряться з наслідками негоди у Полтавській області

За інформацією управління прогнозування ДСНС України та Полтавського центру гідрометеорології погода на 27 січня очікується: мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер західний 5-10 м/сек., температура повітря по області: вночі…-4…-9ºС., вдень…-3…+2ºС., по м. Полтава: вночі…-6…-8ºС., вдень…0ºС.

З метою підтримання автошляхів в проїжджому стані, протягом доби, 26 січня, було залучено 94 од. техніки та 126 працівників ДП «Полтавський облавтодор». Підрозділами ДСНС із заторів вивільнено 2 автомобіля служби ЕМД, 1 автобус та 14 вантажних  та 3 легкових автомобіля, в яких перебувало 30 чол. З початку погіршення погодних умов вивільнено 20 автомобілів служби ЕМД, 28 автобусів, 860 вантажних та 341 легкових автомобілів, в яких перебувало 1891 чол.

У зв’язку із різким пониженням температури повітря та з метою протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації зимового періоду в Полтавській області встановлено 81 пункт обігріву. Серед яких: 13 пунктів обігріву встановили підрозділи ДСНС, 39 - органи місцевого самоврядування та 29 – Полтавська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Відключень від електропостачання населених пунктів внаслідок негоди в області немає.

Станом на 08:00 27 січня підрозділи Головного управління ДСНС України у Полтавській області залучалися для буксирування вантажного автомобіля (с. Козуби Новосанжарського району), у якому перебував 1 чоловік.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2016, 15:55 | Полтавщина | Надзвичайне


1. ansambl / 27 січня 2016, 16:18
Вот такая вот приблуда для уборки снега. Посилання на www.youtube.com
Хотя достаточно шнек установить к снеговому ножу и можно и на зила и на трактор.
2. шок / 27 січня 2016, 20:22
конечно можно лишь желания и хотения и все будет ок
3. шок / 27 січня 2016, 21:18
Посилання на www.youtube.com вот так надо дороги чистить у нас
4. ГІСТь77 / 29 січня 2016, 11:32
Кобеляки
ось і закінчилися СНІГОПАДИ-в місті почали розчищати і тротуари і дороги---МОЛОДЦІ ----але-приміром в кінці підйому по вулиці ШЕВЧЕНКА-тільки но повертаєш направо--і затор--(підприємці магазинів настрояли СТОЯНКИ для АВТО---але ж і зза недорозчищення дороги місця для проїзду автотранспорта не вистачає....) транспорт на підйомі буксує...
а знайомий розказав -що хотів остановитися по дніпропетровській біля так званої ВАЛЬОНКИ- ТАК НІДЕ БУЛО ПОСТАВИТИ АВТО щоб не залишати авто на прорїзжій частині--вирішив заїхати в Т.К.РИМ---так на ного там накинулися місцеві дворняги-кричачи що территорія ПРИВАТНА І тут поставити авто суворо заборонено!!!
отак-то--
Р.S. ПРОХАННЯ --до місцевої ВЛАДИ--ПОЛІЦІЇЇ----ПРО ПРАВОМІРНІСТЬ УСТАНОВЛЕННЯ ЛЮБИХ ЗАБОРОНЮЮЧИХ ЗНАКІВ ПІДПРИЄМЦЯМИ БІЛЯ СВОЇХ ТОРГОВИХ ТОЧОК І ПРО ЇХ ЗАКОННІСТЬ ......
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації